Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.654
Cevap
73
Favori
254.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz geldi ekran çok iyi gerçekten süper hızlı bir cihaz pil nasıl gidecek bakalım fotoğraf çektikten sonra soldaki simge kayboluyor çektiğim resimlere direk olarak bakamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Ayıp ettin hocam :D

• Bu arada Wi-Fi olmadan google play den indiremiyorum arkadaşlar nasıl cozerm bu durumu indirirken sadece Wi-Fi üzerinden indir diye bir şey çıkıyor ama onun tick i kaldiriyormm yine de indirmiyorr nedendir nasıl cozeriz

• quote:

Orijinalden alıntı: bugi2528

Bu arada Wi-Fi olmadan google play den indiremiyorum arkadaşlar nasıl cozerm bu durumu indirirken sadece Wi-Fi üzerinden indir diye bir şey çıkıyor ama onun tick i kaldiriyormm yine de indirmiyorr nedendir nasıl cozeriz

Öncelikle çektiğiniz fotoğafları dil türkçe iken kendi galeri uygulaması ile göremiyorsunuz. Ya dili ingilizce yapın yada herhangi bir galeri uygulaması yükleyin.

Alıtıladığım sorun benimde başıma geldi bunda dili değiştirmek de kar etmiyor.. Uygulama ayarlarndan play store verilerini temizledim sıfırladım yine olmadı. Daha sonra üst üste aynı uygulamayı 20 kere falan denedim indirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanirmak -- 9 Eylül 2015; 20:35:36 >
  • Onun bir ayarı vardı. Telefon elimde olmadığı için bilemiyorum, Kurcala biraz bulursun.

Nerden biliyon diye sorarsan eski p6 ma miui rom yuklemistim. Aynı sorunu Orda yaşamıştım

Araçlara gir indirmelere gir ve sağ üst köşedeki üç noktaya tıkla. Açılan pencereden ayarlara gir ve mobil veri limitini yükselt.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifakinti -- 9 Eylül 2015; 23:16:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugi2528

Bu arada Wi-Fi olmadan google play den indiremiyorum arkadaşlar nasıl cozerm bu durumu indirirken sadece Wi-Fi üzerinden indir diye bir şey çıkıyor ama onun tick i kaldiriyormm yine de indirmiyorr nedendir nasıl cozeriz

Google Play'den uygulama yüklenmiyor/Mobil verideyken bir şey indiremiyorum.
    İndirmeler uygulamasına girin ve ayarlardan mobil veri indirme sınırınızı sınırsız yapın.

Miui Kullanmaya yeni başlayan arkadaşlar
    http://forum.miuiturkiye.net/konu/sikca-sorulan-sorular.2630/
    bir göz atın. Ne nedir, ne değildir, sade akıcı bir dilde anlatımı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanx -- 9 Eylül 2015; 20:59:42 >

• Arkadaşlar yarın xiaomi redmi note 2 alıcam bi satıcıdan.Telefonu kontrol ederek alıcam nelere dikkat etmem gerekiyor sizce?
  • Merhaba arkadaşlar, bende Çinden aldım cihazı henüz kullanmaya başlamadım. Size internet üzerinden aldığınız cihazlar international rom ile mi geliyor, ne farkı var, nasıl yüklenir fikri olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Biomedic

Merhaba arkadaşlar, bende Çinden aldım cihazı henüz kullanmaya başlamadım. Size internet üzerinden aldığınız cihazlar international rom ile mi geliyor, ne farkı var, nasıl yüklenir fikri olan var mı?

İlk mesajda anlatım linkleri var keşke biraz baksaydınız

http://akilli.be/forum/konu-redmi-note-2-prime-rom-%E2%9C%A6-root-%E2%9C%A6-recovery-%E2%9C%A6-imei-tamiri-%E2%9C%A6

• Dün geldi cihaz şuan ondan yazıyorum. Bence herşeyi ile çok güzel bir cihaz ve kullandıkça daha da iyi olacaktır. Kulaklık performansı mi piston 2 ile muazzam, ekran gerçekten hic denildiği gibi değil fazlası ile yeterli, özellikle güneş altı performans muazzam. Hoparlör sesi yeterli ama muazzam değil, kamera hic umursamam ama gün ışığında çok detaylı ve güzel fotoğraf yakalıyor gece denemedim. Şimdilik bu kadar.

• Bjenige kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam

Bi bizimki gelmedi

• Benim kargoya güncelleme geldi de kötü geldi be :D
    Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen)
  • cleverzeek kullanıcısına yanıt
    o hepsine geliyo sonraki adıma bakmak gerek

• Hocam bir önceki telefonunuz neydi? Hoparlör kıyaslaması yapsanız o telefonla. Hayırlı olsun bu arada.

• Jiayu S3 mü Meizu M1 Note mu yoksa Redmi Note 2 mi? Bu arada Redmi Note 2'nin kutu içeriğini yazabilecek biri var mı?
  • Arkadaslar benim telefon geldi aksesuarlar daha gelmedi batarya olmadigi icin acamadim.China post singapur posttan once geldi. 26 agustosda vermistim siparisi

• merdo1234 M kullanıcısına yanıt
    Benimde aksesuar Türkiye'ye giriş yaptı ama telefondan ses yok

• Kırılmaz cam bugün elime ulaştı kılıf bekliyorum şimdi iki hafta falan sürer ortalama kılıf gelmesi

• Bugi kirilmaz cam ve kilifi turkiyeden temin edemez miyiz?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.