Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.654
Cevap
73
Favori
254.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence sentetik testlere takılmayın. telefon yağ gibi akıyor.

@superior001 k3notu bilmem ama telefon baya ısınıyor. mate 7 den sonra fırın gibi geldi.
  • orhanirmak kullanıcısına yanıt
    Mate 7 candır ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon ısınma konusunda cok iyi bence fazla ısınmıyor ama modern combat 5 de özellikle ateşin yogun oldugu yerlerde kasıyor.Bu normal mi?

Telefonu performans moduna alınca oyunlar efsane oluyo ama telefon biraz daha fazla ısınıyo :) Rahatsız edici düzeyde degil hatta eski telefonuma göre ısınmıyo bile :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iresco -- 10 Eylül 2015; 23:12:31 >
  • Arkadaşlar benimde sg ile biten posta şuuan ece geldi yarın anca bakabileceğim...içinden sanırım aksesuar çıkacak...
    Cn ile olan posta ayın 2 sinde yurtdışı sevk dedi fakat halen daha haraket yok...
    Benim şuan kullandığım jiayu s3 modelide cn ile gelip guangizo şehrinde gelmişti ve tam 25 günde gelmişti...
    Bu şehirde bekleme çok oluyor bilginiz olsun...
    Ben iki telefon sipariş etmiştim...
    Malum şahıs hanım 2 teli bir aksesuarları bir gönderdi...
    Yani yukarıda yazan arkadaş bilerek takılmasını falan sağlıyor diye yazmıştı bakalım görücez öylemi...
    Ben aliekspresın 25 ağustos kampanyasından almıstım 174$ dolara geldi ve ikinci kargo parası ödemedim...
    Annadan aldığım bu 4. Telefon...
    İlk jiayu s3 donanımsal sorunlu çıktı gönderdim oda yenisini gönderdi geç geldi ama gönderdi...
    Bu arada bu telefonun kronik 3g hatası var...
    3g de iken telefon ara ara mobil ağ kopuyor ve bazen konusurken şebeke bi anda gidip geliyor..
    Karşıdakının yüzğne kapatöıs gibi oluyor...
    Bunu dh sayfamızdaki konularda da çözüm bulamadık...
    Sanırım kronik bizim ülke frekanslarına tam uyumlu değil...

Hızlı şarj olmaması kötü olmuş...
    Umarım ileride düzelir ama bizim telde ağır şarj oluyor ne 4.4 romlar da ne 5.1 romlarda açılmadı...
    Birde %15 bataryaya gelince kısa sürede tel kapanıyor...bunada çözüm bulamadılar...
    Bunun haricinde teledon gayet güzel...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar siz nazmi28'in yukarda bahsetmiş olduğu 3G hız/çekme sorunu hakkında ne diyebilirsiniz? Öyle bir sorun var mı bu cihazda? Hay şirketinize göre en son telefonunuzla speedtest yaptığınız yerde ne kadar hıza çıkabiliyor baktınız mı? Cevabı merakla bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. İyi akşamlar.

• Benim Jiayu G4 telefonumda dediğin kronik 3g sorunu vardı pes dedirtmişti 3g olmadan edge ile kullandım telefonu hat komple kapanıyor diye. 6589 muydu neydi işlemci modeli o modelde sıkıntı olmuştu da. Her işlemci modelinde sıkıntı olmuyor bazıları yağ gibi akıyor. Arkadaşlarda problem olmadı sanırım mobil ağda kullanan var mı bilmiyorum da. Umarım öyle bir sorun yoktur.
  • Öyle 3g sorunu falan yok bende 35 megabit ile indir mişliğim var :)
  • Benim speed test sonucum gayet iyi. Eski cihazlarımdan bir farkı yok. Ayrıca hattım avea :(
    Gece uyurken güncelleme gelmiş. 5.9.10 sürümü. Kalktığımda sadece yeniden başlata bastım telefon güncellendi. Nasıl bir keyif bu anlatamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanirmak -- 11 Eylül 2015; 9:50:34 >
  • Iresco I kullanıcısına yanıt
    performans modu nerede hocam ?
  • beatles33 B kullanıcısına yanıt
    Ayarlar- gelişmiş ayarlar - pil - performans ayarları

• Bilgilendirme için teşekkürler.
  • *#4634# ike imei yazılabiliyo mu?

• Hocam zaten olmaması için aldım bu teli.
    Bunda da kronik sorunlar olursa yerli bilindik markalardan alıcam artık...
    Birde bizim insanımız nedense aldıpı ürünün sorunu oldumu nedense gizler...

İki konuya bakarak aldım...arkadaşın teki yazmış sattıktan sonra 3g de sıkıntı vardı gibisinden...

Fakat s3 de sürekli değil günde belki 5 kere denk gelir...
    Takılı kaldımı mobil veriyi aç kapa yapınca düzeliyor...Fakat konusmanın pat diye gitmesi insanın canını sıkıyor sadece...
    Oda bu zamana kadar 1 kez denk geldi...

• Sg ile aksesuarlar gelmiş...
    Sıkıntı yok ekran filmi ve kılıfda hediye olarak koymuş malum şahıs saolsun...
    Cn ile gelende gece 04 gibi tr yr giriş yapmış.
    Şuan başakşehir pime geçmiş bakalım yarın öğleye kadar gebzeye gelir mi?
    Normalde geliyor gelirse gidip alıcaz artık...
    Guanguzo cn postasını en az 10 gün daha beklerim diyodum ama şaşırttı bu kez beni

• quote:

Orijinalden alıntı: bugi2528

Öyle 3g sorunu falan yok bende 35 megabit ile indir mişliğim var :)

Hocam zaten hemen olmuyo mesela gün boyu açık kalsın ve nette gezinin 5-6 kez anca...oda dondumu bazen 3-4 saniyede geliyor bazense artık sayfa açmak için dakikalarca bekliyosun..
    Bu sorun sadece bizde var...
    Özellikle jiayunun resmi italya ve ispanya satışı var konuları orada da takip ettim dilimin döndüğünce anlatmaya çalıştım fakat onlarda olmadığı kesin bi şey ki sim satıcılarınızda olabilir gibisinden cevaplar verdi...
    Gerçi sony,general mobile gibi markalarda da olmuş ama bunu güncel basebandla çözmüşler...
    Bizde resmi satış olmadığı için türkiye band aralığından tabikide haberleri olmaması normal

• Yeni güncelleme gelmiş :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefon oyunlarda ısınıyormu ayrıca konuşmada gelen ve giden seslerde sıkıntı varmı gps internet kapalı iken konum bulması kaç dk.suruyor..

• https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347812727

xiaomi.eu_multi_hermes_5.9.10_v7-5.0.zip romunuz çıkmış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Newells

Telefon geldi batarya gelmedi bunada şükür :)

Batarya geldi telefon gelmedi

Paket içeriği şöyle :
    Batarya, arka kapak, USB kablosu, amerikan şarj adaptoru+cevirici, 2 süper ince silikon klif, 2 ekran koruyucu.

http://i.hizliresim.com/oZ4lam.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifakinti -- 11 Eylül 2015; 14:13:46 >
  • http://www.sahibinden.com/cep-telefonu-modeller-xiaomi-redmi-note-2

arkadaşlar bu telefonun zenfone 2'den ne gibi eksiği yada fazlası olabilir?

bir de böyle bir liste var ikinci el olarak neden satıyorlar? daha yeni çıkmadı mı bu tel?

http://www.sahibinden.com/cep-telefonu-modeller-xiaomi-redmi-note-2

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.