Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.654
Cevap
73
Favori
254.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tam bu telefonu almak üzereydim kendi telefonumu satmak üzereydim şarj problemi beni üzdü

hanımda redmi not var mtk 6592 işlemci olan modeli 7 24 net açık kullanıyor 1 günde bitmiyor pili çocuğum oyun oynuyor pili yine çabuk bitmiyor yani pil sorunu hiç yok ekran çözünürlüğü 720x1080 olduğu için galiba

ben de bu şekilde olduğunu düşünerek alacaktım ama şarj olayı beni kararsız bıraktırdı

ne yapsam bilemiyorum
  • Cihaz ekran suresini 4 saat alıyor ortalama tekrarliyorum şuan kararlı sürüm çıkmadı onun etkisi büyük olacak ve telefonlar yeni yeni elimizde 2-3 hafta içinde batarya daha da açılır 4.5 5 saat ekran suresi goruruz ki bir günü rahat çıkartır ben şuan da cikartiyorm :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu gelenlere hayırlı olsun
    benmikide hala çinde dolaşıyor :(((
    sizler sayesinde sorunları önceden görüp kısa sürede çözeceğiz inşallah
    birde böyle programlardaki v.s püf nokta ve ayarları ilk mesaja ekleyebilirek çok iyi olur bence
  • gaybo G kullanıcısına yanıt
    Önemli şeyler eklenecektir konuyu açan arkadaşımız baya ilgili bu konularda :)

• Nova launheri yükledim..uygulamalar menüsünde kararma oluyor.böyle bir sorun neden olur?
    Novayı titaniumla sistem uygulamasınada çevirdim yine aynı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefona saf android yükleyebileciğim bir rom var mı?
    Bu şekil daha stabil olacağını düşünüyorum.
    Varsa güzel olur

• bence zaten günde 4-5 saatten fazla telefon ile ilgileniyorsak sanki sıkıntı var gibi, haksız mıyım?
  • Telefon yeni çıktığı için bence biraz daha beklemek gerekir farklı romlar için, belki de vardır bilemiyorum elbette. Ancak bence sırf MIUI arayüzü için bile tercih edilebilecek bir telefonu, Mi geliştiricilerinden daha stabil tutacak geliştirici yoktur sanırım :)
  • Novada aldığım hata bu şekil...
    Ara ara sürekli oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cleverzeek

Arkadaşlar bayağı kurcaladım da telefonu 1.6gb olarak görüyor Romu 16gb yazıyor bir yerde de dolu gözüküyor o kısımlar nasıl iş anlayamadım nasıl düzeltebilirim bunu

edit: bugi2528 bayağı yardımcı oldu çözdük olayı

hocam nedir şu rom? birçok telefonda yazıyor 16 gb rom veya 32 gb rom ne anlamda kullanılıyor bu rom kelimesi?
  • http://liste.webtekno.com/mobil/simdiye-kadar-tanitilmis-en-iyi-10-telefon-l327.html
    Xiaomi Redmi Note 2,Webtekno'nun yaptığı "Şimdiye Kadar Tanıtılmış En İyi 10 Telefon" haberinde listeye girmiş girin bir bakın derim hangi telefonlarla birlikte listeye girmiş görün ve sonrasında telefonunuzla gurur duyabilirsiniz :)
    Not:Sıralama harf sırasına göre yapılmakta ve firmaların diğer telefonları da tek bir çatı altında toplanıp yazılmaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazmi28

Telefona saf android yükleyebileciğim bir rom var mı?
    Bu şekil daha stabil olacağını düşünüyorum.
    Varsa güzel olur

cm 12.1 olacak diyorlardı. araştırmadım bi bak istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zlatan__9

quote:

Orijinalden alıntı: cleverzeek

Arkadaşlar bayağı kurcaladım da telefonu 1.6gb olarak görüyor Romu 16gb yazıyor bir yerde de dolu gözüküyor o kısımlar nasıl iş anlayamadım nasıl düzeltebilirim bunu

edit: bugi2528 bayağı yardımcı oldu çözdük olayı

hocam nedir şu rom? birçok telefonda yazıyor 16 gb rom veya 32 gb rom ne anlamda kullanılıyor bu rom kelimesi?

Kapasite hocam depolama alanı 16gb depolama alanı 32gb depolama alanı gibi düşünün :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: taka61

bence zaten günde 4-5 saatten fazla telefon ile ilgileniyorsak sanki sıkıntı var gibi, haksız mıyım?

Hocam yanlış açıdan bakıyorsunuz. Niye şöyle 6 saat civarı ekran süresi verse. Bizde günde 3 saat kullanıp 2 güne yaysak şunu yada yoğun kullanan 6 saatida 1 günde kullansa ve günü rahatça çıkarsa.

• Abi on numara telefon alın gitsin takılmayın bu kadar :) İnterneti işiniz bittiginde kapatırsanız , arka planda cok fazla acık uygulama bırakmazsanız ekran parlaklıgınıda %40-50 bandında kullanırsanız birgünü cıkarır telefon.Ben anketörlük yapıyorum işim geregi sürekli dısardayım sabah 10 da evden cktıgımda aksam 7-8 gibi %30 üstü şarjım kalıyor.Dedigim gibi 3g yi işim bittiginde kapatıyorum ekran parlaklıgın %40 da kullanıyorum.Ayrıca telefonun ekran parlaklıgıda gayet iyi zaten.%40 larda bile tepede güneş varken rahat bir şekilde telefonu kullanabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iresco -- 15 Eylül 2015; 21:53:24 >
  • Abi daha normal Android roma baya zaman var görünüyor. Değişik değişik rom lar yükleyebilmek için 'akıllı telefon 650$-850$ arasıdır' saçmalığına inanmış biri olmak gerekiyor. Xda bu telefonda ışık gördüğü için ana konuyu açtı. 1 tane Android konusu gelmedi daha. O çöp note 5 için şimdiden 100 sayfa rom recovery zart zurt konusu açılmıştır. Bizim telefonda tık yok. Bu beyinsiz tüketiciler yüzünden 1000 dolara kadar çıkacaklar 5 sene içinde. Sanki hologram la konuşuyoruz, 1 haftayı gören piller üretiyorlar. Milisaniyelik farklara neler öder oldu insanlar. Reklamlar öyle güzel oluyor ki. Bu telefon benim olmalı subliminalini görmek için akıl lazım. Hoş sırtımızı dayadığımız millet te Çin anasını satayım. Onlarda paranın kokusunu alınca bende yaparım lan hakkaten tribine giriyor. Bakınız Huawei.

• Bende siparişi vermiş bulunuyorum var mı önerdiğiniz güzel caseler

• quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

Bende siparişi vermiş bulunuyorum var mı önerdiğiniz güzel caseler

Orjinal case çok cafcaflı duruyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

Bende siparişi vermiş bulunuyorum var mı önerdiğiniz güzel caseler

Hocam ben 2 adet kılıf ve bir adet orjinal pil kapağı sipariş verdim teker teker linklerini paylaşıyorum sizinle. Ayrıca kırılmaz camı aldığım yerin linkinide paylaşayım hepsi aliexpress'den alınmadır. Sadece kırılmaz cam elime ulaştı diğer ürünlerin kalitesi hakkında bir yorum yapamam ama pil kapağı almanızı tavsiye ederim plastik olduğu için bir süre sonra gıcırdamaya başlayabilir ayrıca farklı renk de güzel gösterir.
    http://tr.aliexpress.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-2-Battery-Cover-100-Original-battery-Back-Case-Cover-for-Xiaomi-Redmi-Note2/32448797564.html?adminSeq=223499371&shopNumber=1763504
    http://tr.aliexpress.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-2-Case-Hybrid-TPU-PC-Protective-Case-Cover-For-Hongmi-note-2-Cellphoen/32444346305.html?adminSeq=110276515&shopNumber=401461
    http://tr.aliexpress.com/item/Xiaomi-redmi-Note-2-silicon-cases-Cover-Fundas-Ultra-Thin-0-5mm-Transparent-Soft-TPU-Back/32443371815.html?adminSeq=220730321&shopNumber=1823883
    http://tr.aliexpress.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-2-Tempered-Glass-Original-High-Quality-Protective-Film-Explosion-proof-Screen-Xiaomi-Red/32440929082.html?adminSeq=205078057&shopNumber=733436

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kil-Jaeden -- 15 Eylül 2015; 23:13:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

quote:

Orijinalden alıntı: taka61

bence zaten günde 4-5 saatten fazla telefon ile ilgileniyorsak sanki sıkıntı var gibi, haksız mıyım?

Hocam yanlış açıdan bakıyorsunuz. Niye şöyle 6 saat civarı ekran süresi verse. Bizde günde 3 saat kullanıp 2 güne yaysak şunu yada yoğun kullanan 6 saatida 1 günde kullansa ve günü rahatça çıkarsa.

keşke olsa ama miui romla mümkün değil gibi, belki cyanogen ile olabilir. örneğin ben cm12 kurulu iken oneplus telefonumda ortalama 6 saat ekran süresi alıyordum, sonra miui kurdum 4.5 saate düştü. beklemedeki sarj sorununa çözüm bulunsa aslında greenift + amplify + ds battery saver gibi uygulamalar ile 5-6 saat alınabilir bence. tabi bir de uğraşıp kernel yapan çıksa neler neler olur..

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.