Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.654
Cevap
73
Favori
254.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen ya miui sömürüyor bataryayi maalesef. Mate 7 cihazima sırf bu yüzden miui rom kurmadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugi2528

quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

Bende siparişi vermiş bulunuyorum var mı önerdiğiniz güzel caseler

Hocam ben 2 adet kılıf ve bir adet orjinal pil kapağı sipariş verdim teker teker linklerini paylaşıyorum sizinle. Ayrıca kırılmaz camı aldığım yerin linkinide paylaşayım hepsi aliexpress'den alınmadır. Sadece kırılmaz cam elime ulaştı diğer ürünlerin kalitesi hakkında bir yorum yapamam ama pil kapağı almanızı tavsiye ederim plastik olduğu için bir süre sonra gıcırdamaya başlayabilir ayrıca farklı renk de güzel gösterir.
    http://tr.aliexpress.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-2-Battery-Cover-100-Original-battery-Back-Case-Cover-for-Xiaomi-Redmi-Note2/32448797564.html?adminSeq=223499371&shopNumber=1763504
    http://tr.aliexpress.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-2-Case-Hybrid-TPU-PC-Protective-Case-Cover-For-Hongmi-note-2-Cellphoen/32444346305.html?adminSeq=110276515&shopNumber=401461
    http://tr.aliexpress.com/item/Xiaomi-redmi-Note-2-silicon-cases-Cover-Fundas-Ultra-Thin-0-5mm-Transparent-Soft-TPU-Back/32443371815.html?adminSeq=220730321&shopNumber=1823883
    http://tr.aliexpress.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-2-Tempered-Glass-Original-High-Quality-Protective-Film-Explosion-proof-Screen-Xiaomi-Red/32440929082.html?adminSeq=205078057&shopNumber=733436

ben bundan öneririm arka kapak yerine bunu kullanırsanız çok klas oluyor cihaz. biraz pazarlık edin fiyatı indiriyor. ayrıca sipariş verirken not olarak "for redmi note 2 please" yazın yoksa önceki modelini gönderebilir.

http://www.aliexpress.com/item/leather-battery-back-cover-xiaomi-redmi-note2-note-2-4G-LTE-back-Cover-Leather-Back-House/32455514793.html

• Sizin cihaz redmi note 2 değil bildiğiniz note 4 olmuş bu kapakla :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Ridianod

Sizin cihaz redmi note 2 değil bildiğiniz note 4 olmuş bu kapakla :D

benim cihaz henüz gelmedi. yakındır.. redmi note kullanıyordum arka kapağı hala orjinal sıfır duruyor kenarda. bu deri kılıftan kullanıyordum çok şık oluyor. yeni cihazdada bu şekilde kullanacagım.
  • Arkadaşlar batarya konusunda soru işaretleri olanlar için birkaç şey söyleyeyim.
    İlk aldığım gün hayal kırıklığına uğramıştım. 4 saat zor alıyordum. Bugün 8. gün 6 saat ekran süresi aldım. Aşşağıdaki ekran görüntüsü gün boyu whataspp-twitter-facebook-chrome-yarım saat oyun 3g kapalı-gps açık(yalnızca cihaz), wifi ve senkronizasyon açık.
    Yarın öbürgün gsam battery monitor verilerini paylaşıcam farklı kullanım senaryolarında. Daha yardımcı olacaktır. Bu arada kullandığım rom; 5.9.10 eu.

Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanirmak -- 16 Eylül 2015; 2:01:28 >

• ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 16 Eylül 2015; 6:45:10 >
  • Facebook messenger uygulamasında sohbet balonları sizde açılıyor mu? Şu an bende aktif gözükmesine rağmen açılmıyor.

• orhanirmak kullanıcısına yanıt
    Çok güzel haber bu. Ben batarya zaman ile açılır demiştim. 1 ay sonra net ekran süresini verir tahminimce.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ridianod kullanıcısına yanıt
    Samsung a benzetilmesin diye bu kapaktan almam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben flip cover siparişi verdim. Yere düşerse tempered glass kırılır diye kapaklı olsun istedim. Yastık gibi tutsun kerata önceki telefonum Samsungdu ve ekrani kötü patladı sütten ağzı yanan misali şimdi de böyle yapıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleverzeek -- 16 Eylül 2015; 8:17:48 >
  • cleverzeek kullanıcısına yanıt
    Hocam kırılmaz cam+slikon kılıf yeterli ya Diğer kılıflar çok kaba duruyor. Ama sütten ağzınız yanmış onada birsey diyemiyorum

• Gunaydin arkadaslar. Bu telefonu yurt disindan getirtebilme sansimiz var mi? Siparis verenler nereden siparis verdi acaba

• 2g-3g geçisini en hızlı nasıl yaparız?
    Yol yada program var mı?

• Arkadaşlar kılıf, ekran filmi,arka kapak,damperli cam...
    Bunları toplu bir satıcıdan alsak ve hızlı kargo singapur post ile satıcı gönderse belki birazda indirim olur?
    İngilizcesi iyi olan bir arkadaş satıcı ike görüşüp.
    Geldiğinde bize gönderse nasıl olur.
    Ben yaparım ama ingilizce sıfır...
    Yani meramımı ancak çeviri ike anlatıyorum...
    Sadece bir fikir olarak yazdım.
    Daha önce formlarda bu şekil sipariş getirenler olmuştu o açıdan söyledim

• Konuşurum ben o sıkıntı değil de gümrükte problem çıkmaz mı ? +10 sipariş versek gümrük demez mi napıcan bunları sülalene mi aldın ticaretini mi yapıyorsun diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: besiktasulan

Gunaydin arkadaslar. Bu telefonu yurt disindan getirtebilme sansimiz var mi? Siparis verenler nereden siparis verdi acaba
    Acaba içeriden veya dışarıdan birileri bu markanın Türkiye'ye gelmesini mi engelliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyyono -- 16 Eylül 2015; 11:58:42 >
  • Hocam kapak çok güzelmiş. Lenovo K3 Note için olan versiyonu var mı? Ben bulamadım.
  • Telefon yakalanmıyor kapak mı yakalanacak :-)
    Olmadı iki kargo falan yapar...
    Ama öncelikle belirli bir sayıyı bulmak lazım ki sonucda sende buradan gönderdiğinde malum kargo ücretleri 7-8 tl...
    Benim ki sadece bir fikir di...
    Olmasada olur yani...

• hunter_06 kullanıcısına yanıt
    yok ona bulamamıştım :)
  • Setcpu yükledin baktım telefonun uyumada kullandığı en düşük işlemci frekansı 430 larda...
    Bence şarjı bu etkiliyor...
    200 lerde olması gerekirdi...
    Bu mıuı 7 de değer nasıl?
    Şuanki mıuı 6 de değer bu şekil...
    Kernel ayarı ile falan düşürülürse süper olur...

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.