Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦ (470. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.654
Cevap
73
Favori
254.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 468469470471472
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşlar 64 gb gittigidiyor bonus kampanyası ile 1660 tl ye geliyor. 64 lüğü tavsiye edermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakepit

arkdaşlar 64 gb gittigidiyor bonus kampanyası ile 1660 tl ye geliyor. 64 lüğü tavsiye edermisiniz?

Redmi note 2 mi yoksa note 2 mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neo01470 N kullanıcısına yanıt
    Note 2 hocam

• https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-redmi-note-2-cerceveli-ekran-sifir-465956617/detay/

redmi note 2 siyah çerçeveli akran geldi arkadaşlar.siparişi çinden verdim.bekleyene kadar trabzonda bir arkadaşdan ekran buldum taktım.bu ekran boşa çıktı.ihtiyacı olana verebilirim.ekran kargodan bugun geldı fızıksel sıkıntısı gorunmemekte.ama test etmedım.geldiği gibi duruyor..
    ayrıca 2 adet orjınal batarya sıfır değil kullanılmıs biraz test ettım bataryaları ani düşüşler yok yedek olarak kullanılabılır...
    ayrıca bozuk bır anakart ekranı aldıgım arkadas gönderdı cok fazla uzerıne durmadım ama muhtemelen bozuktur..
    bır de mıkrofon portu var oda sağlam...

ihtiyacı olana cüzi fiyatlarla yardımcı olurum...

daha öncede yazmıstım eğer anakart sağlam ekran kırık olan arkadaşlar varsa ve satmak istiyorsa telefonlarını o şekilde alabilirim...

• Arkadaşlar telefonumun yazılım özellikleri bu.14 ay önce sıfır aldım ve hiç güncelleme yapamadım.Bu rom vs işlerinden hiç anlamam.Güncellemeyi kontrol ediyorum ve karşıma "Miui V8.1.2.0" çıkıyor. İndiriyorum telefon kapanıyor ve güncelleme %100 olunca karşıma "install update zip failed" hatası çıkıyor.En basit şekilde bu işlemi nasıl yapabilirim.Yardımcı olursanız sevinirim

Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦

• S.a gunaydin arkadaslar.

Benim redmi note 2 telefonum bozuldugu icin sonradan aldigim ve az kullandigim batarya bosta duruyordu ve ihtiyac sahibi birine vermek istiyorum. Pm den iletisime gecerseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CEHENNEMTR1 -- 1 Ağustos 2017; 8:40:30 >

• Bataryayla ilgili olarak bir ucret istemiyorum. Bu telefonu kullanan birinin isine yarasin. Bi tsk bi dua yeter.

Ayrica ptt kargoya fln gitmem biraz zor ilk tercih Ankaradan elden teslim etmek.

• CEHENNEMTR1 kullanıcısına yanıt
    Güzel düşüncenizi alkışlıyor ve talip olduğum için PM gönderiyorum.
  • Arkadaşlar, Xiaomi cihaz alımı öncesinde benim için çok önemli bir mesele var, net bir cevap bulamıyorum, bu konuda da sorayım:

Android 6 (Marshmallow) ile microSD kartları sistem içerisinden özel formatlayıp dahili hafıza olarak kullanma seçeneği gelmişti. Ama Xiaomi kendi cihazlarında bu özelliği kapatmış sanıyorum ki, eğer doğruysa.

Bu seçeneğimizin olmadığını düşünürsek;

1) Uygulamaların kendisini SD karta taşıyabiliyor muyuz? Evet ise, Android içinden mi, yoksa 3. parti yazılımlarla mı (App 2 SD gibi?)

2) 2-3 GB'lık yüksek boyutlu oyunların sd oyun klasörlerini SD karta yükleyebiliyor ya da taşıyabiliyor muyuz? Evet ise, Android içinden mi, yoksa 3. parti yazılımlarla mı (App 2 SD gibi?)

3) Üsttekilerden tamamen farklı olarak; bazı uygulamaların kullanıcı klasörlerini microSD kart içerisinde gösterebiliyor muyuz? Örneğin Titanium Backup'ın yedekleme klasörünü microSD kart içerisinde bir klasör oluşturup onun içine yedekleme yaptırabiliyor muyuz? Ya da video, ses kayıt uygulamalarının (dailyroads voyager vs. gibi) kayıt klasörünü microSD kart içinde seçebiliyor muyuz?

Yeterince açık anlatabilmişimdir derdimi umarım. İlk 2 seçeneğin cevabının olumlu olabileceğini pek zannetmiyorum. Ancak en azından 3. sorumun cevabı "Evet" olur diye ümit ediyorum, eski Android sürümlerinde bunlar mümkün çünkü.

Teorik olarak değil de gerçekten tecrübe etmiş ya da araştırmış arkadaşların cevabını öğrenmek isterim. Ya da Redmi Note 2 cihazında bu dediklerimi deneyebilen olursa çok sevinirim.

Şu olayı netleştirelim arkadaşlar, bir el atın rica ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fat304h

Merhaba bende lg g2 cihaz var Redmi note 2 prime ile takas edeyim mi sizce?

G2 den bir rahatsızlığınız var mı ? Redmi note 2 şarj ve kamera olarak g2den geride, yazılım olarakta bir hayli ileride..

• quote:

Orijinalden alıntı: Be-Mine

Arkadaşlar, Xiaomi cihaz alımı öncesinde benim için çok önemli bir mesele var, net bir cevap bulamıyorum, bu konuda da sorayım:

Android 6 (Marshmallow) ile microSD kartları sistem içerisinden özel formatlayıp dahili hafıza olarak kullanma seçeneği gelmişti. Ama Xiaomi kendi cihazlarında bu özelliği kapatmış sanıyorum ki, eğer doğruysa.

Bu seçeneğimizin olmadığını düşünürsek;

1) Uygulamaların kendisini SD karta taşıyabiliyor muyuz? Evet ise, Android içinden mi, yoksa 3. parti yazılımlarla mı (App 2 SD gibi?)

2) 2-3 GB'lık yüksek boyutlu oyunların sd oyun klasörlerini SD karta yükleyebiliyor ya da taşıyabiliyor muyuz? Evet ise, Android içinden mi, yoksa 3. parti yazılımlarla mı (App 2 SD gibi?)

3) Üsttekilerden tamamen farklı olarak; bazı uygulamaların kullanıcı klasörlerini microSD kart içerisinde gösterebiliyor muyuz? Örneğin Titanium Backup'ın yedekleme klasörünü microSD kart içerisinde bir klasör oluşturup onun içine yedekleme yaptırabiliyor muyuz? Ya da video, ses kayıt uygulamalarının (dailyroads voyager vs. gibi) kayıt klasörünü microSD kart içinde seçebiliyor muyuz?

Yeterince açık anlatabilmişimdir derdimi umarım. İlk 2 seçeneğin cevabının olumlu olabileceğini pek zannetmiyorum. Ancak en azından 3. sorumun cevabı "Evet" olur diye ümit ediyorum, eski Android sürümlerinde bunlar mümkün çünkü.

Teorik olarak değil de gerçekten tecrübe etmiş ya da araştırmış arkadaşların cevabını öğrenmek isterim. Ya da Redmi Note 2 cihazında bu dediklerimi deneyebilen olursa çok sevinirim.

Şu olayı netleştirelim arkadaşlar, bir el atın rica ederim.

Öncelikle Redmi note 2 android 5.0.1 lolipop ile çalışıyor, 6.0 marshmallow ile değil.

Hiç sd kart kullanmadım ancak bunun mutlaka bir çözümü olacağını sanıyorum..

• Redmi 4 prime mı redmi 4x 32/3 mü sizce?
  • neo01470 N kullanıcısına yanıt
    Özellikle 16GB'lık versiyonları kullanan ve haliyle bir süre sonra yetmeyen arkadaşlar bu tür çözümleri çoktan araştırmışlardır ve halletmişlerdir şimdiye dek diye düşünüyorum ben de.

Ama hala tatmin edici bir cevap bulamadım, en azından MIUI kullananlardan. Custom ROM ile alternatif çözümler olduğundan bahsedenler var tabii, o ayrı.

İlginiz için teşekkürler.
  • Bataryayi Ankarada forundan bir hocama elden teslim ettim. İsmini vermem dogru olmaz belki insallah isine yarar gule gule kullansin.

Diger sehirlerden isteyen hocalarimada yardimci olamadim haklarini helal etsinler.

• Şarj olmuyor telefon. Parçaya baktım 60 lira. Parçaya gerek kalmadan telefoncuya vereceğim lehim yapsın, bakalım kaç lira isteyecek/olacak mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CEHENNEMTR1

Bataryayi Ankarada forundan bir hocama elden teslim ettim. İsmini vermem dogru olmaz belki insallah isine yarar gule gule kullansin.

Diger sehirlerden isteyen hocalarimada yardimci olamadim haklarini helal etsinler.

Böyle bir iyiliği düşünüp, yapman bile yeter.
  • CEHENNEMTR1 kullanıcısına yanıt
    O kişi ben oluyorum hocama tekrar teşekkür ederim ALLAH razı olsun.Bu forumda böyle yardımlaşmaların dahada artması lazım.
  • mrb. arkadaşlar fiyatı uygun olduğu için redmi note 2 almak istiyorum.Sadece internete girmek ve birazda kameranın iyi olması benim için yeterli.Hala alınabilir mi, güncelleme fln alamamak sorun yaratır mı ki, tavsiye edermisiniz 710 tl'ye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthmrmr

mrb. arkadaşlar fiyatı uygun olduğu için redmi note 2 almak istiyorum.Sadece internete girmek ve birazda kameranın iyi olması benim için yeterli.Hala alınabilir mi, güncelleme fln alamamak sorun yaratır mı ki, tavsiye edermisiniz 710 tl'ye?

750'ye redmi note 4x alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış Can

quote:

Orijinalden alıntı: fthmrmr

mrb. arkadaşlar fiyatı uygun olduğu için redmi note 2 almak istiyorum.Sadece internete girmek ve birazda kameranın iyi olması benim için yeterli.Hala alınabilir mi, güncelleme fln alamamak sorun yaratır mı ki, tavsiye edermisiniz 710 tl'ye?

750'ye redmi note 4x alın.

o fiyata note 4x bulmak mümkün mü? redmi 4x olmasın o..
  • 
Sayfa: önceki 468469470471472
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.