Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦ (471. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.654
Cevap
73
Favori
255.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 469470471472473
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fthmrmr

quote:

Orijinalden alıntı: Barış Can

quote:

mrb. arkadaşlar fiyatı uygun olduğu için redmi note 2 almak istiyorum.Sadece internete girmek ve birazda kameranın iyi olması benim için yeterli.Hala alınabilir mi, güncelleme fln alamamak sorun yaratır mı ki, tavsiye edermisiniz 710 tl'ye?

750'ye redmi note 4x alın.

o fiyata note 4x bulmak mümkün mü? redmi 4x olmasın o..

Tr den alacağınız bütün xiaomi leri garantisiz olarak düşünün. Resmi düzgün bir distribütör olmadığı için herhangi bir arıza anında geçmiş olsun. Açın bakın onlarca şikayet var garantili xiaomi alanlardan. Dolayısıyla, kıytırık bir garanti için ekstra 450 lira vermeye değer görmüyorum ben. Ekranı kırılsa garanti dışı, telefonun ekranı 150-200 lira. :) Dolayısıyla garantisiz almak en mantıklısı -özellikle xiaomi-lerde.

Hem forumda hem sahibindende satanlar mevcut 750 civarına. Ben bu arkadaştan alacağım misal 2-3 gün sonra.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-siyah-redmi-note-4x-3gb-32gb-global-sifir-orijinal-kayitli-464438461/detay

Kronik sorunu olan lg g4ler de dahi resmi distribütör garantili olduğu halde insanlar mağdur edildi ya da sony m5lerde aynı şekilde resmi distribütör garantili olduğu halde insanlar muhatap bulamadı. Kaldı ki genelde cep telefonlarının en çok karşılaşılan arızası ekran kırılması, garanti dışı, dışarıdan yaptıracaksın.. E ben ne anladım bu garantiden :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

mrb. arkadaşlar fiyatı uygun olduğu için redmi note 2 almak istiyorum.Sadece internete girmek ve birazda kameranın iyi olması benim için yeterli.Hala alınabilir mi, güncelleme fln alamamak sorun yaratır mı ki, tavsiye edermisiniz 710 tl'ye?

750'ye redmi note 4x alın.

o fiyata note 4x bulmak mümkün mü? redmi 4x olmasın o..

Tr den alacağınız bütün xiaomi leri garantisiz olarak düşünün. Resmi düzgün bir distribütör olmadığı için herhangi bir arıza anında geçmiş olsun. Açın bakın onlarca şikayet var garantili xiaomi alanlardan. Dolayısıyla, kıytırık bir garanti için ekstra 450 lira vermeye değer görmüyorum ben. Ekranı kırılsa garanti dışı, telefonun ekranı 150-200 lira. :) Dolayısıyla garantisiz almak en mantıklısı -özellikle xiaomi-lerde.

Hem forumda hem sahibindende satanlar mevcut 750 civarına. Ben bu arkadaştan alacağım misal 2-3 gün sonra.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-siyah-redmi-note-4x-3gb-32gb-global-sifir-orijinal-kayitli-464438461/detay

Kronik sorunu olan lg g4ler de dahi resmi distribütör garantili olduğu halde insanlar mağdur edildi ya da sony m5lerde aynı şekilde resmi distribütör garantili olduğu halde insanlar muhatap bulamadı. Kaldı ki genelde cep telefonlarının en çok karşılaşılan arızası ekran kırılması, garanti dışı, dışarıdan yaptıracaksın.. E ben ne anladım bu garantiden :)

Verdiğiniz linkteki satıcı nasıl o fiyata verebiliyor, yani nasıl temin ediyor?Vede güvenilir mi bilginiz var mı, daha önce alışverişiniz oldu mu?

• Alixpress de bu telefonun fiyatı ne kadar baktınız mı? Gearbest te dahi 150 dolara alınabiliyor, gümrükten geçip geçmemesi bizim gibi masum vatandaş için şans, ama bağlantınız adamınız vs varsa bu şekilde 10 20 tane getirtip satabiliyorsunuz, nitekim ben şu an kullandığım redmi note 2 yi Gearbest üzerinden aldım, ilk aldığım gümrüğe takıldı o zaman paypal vardı, telefon iade edildi paramda iade edildi, ikinci kez sipariş verdim gümrükten geçti geldi şu an kullanıyorum... Sizinde aklınıza sipariş vermek geldi biliyorum ama şu an paypal gibi güvenebileceğiniz bir aracı kurum yok.

Sonuç olarak satıcı kişi minimum 200 TL kar ediyor zaten bu telefonu satarken.. Getirme şekli de malum yollarla. Kayıt mevzusu ise şöyle, ben kendi telefonuma 5110 İmeisi attım kendim çok kolay bir şekilde. Kapanma derdi yok. Bu telefonu alıp bu şekilde kullanırken "sizin açınızdan" kanuni bir sorun yok, yani kimse gelipte sen bu telefonu kullanamazsın diyemez.

Velhasıl paranız bolsa ıvır zıvır garantili - ama garantisiz- telefonlara 400 500 fazla para verebilirsiniz ya da Ekranı dahi 22 dolar olan telefonu garantisiz olarak bu kadar fazla para vermeden alabilirsiniz..

Satıcıyı tanımıyorum bu arada alakam yok, siz de bulunduğunuz şehirde de aratın sahibinden de, aşşa yukarı bu fiyatlara satanları bulursunuz, maliyetini söyledim size :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış Can -- 18 Ağustos 2017; 16:20:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Official Flyme android 6.0 romunu kullanan var mı kurmayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetinov -- 19 Ağustos 2017; 9:1:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

https://xiaomi.eu/community/threads/7-3-23.39325/
    https://www.androidfilehost.com/?fid=673368273298971325

stok recovery den hata alıyorum hocam, adını update.zip olarak değiştirip hafızaya attım olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 21 Ağustos 2017; 12:37:35 >

• stok değil digerini dene sorunsuz kurulur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

stok değil digerini dene sorunsuz kurulur

teşekküler cevabınız için

kuramadım olmadı, resimli anlatım ya da video var mı?
  • bunu kurhttps://twrp.me/devices/xiaomiredminote2.html

recover olarak teli ac yeni yazilimi kur

• merhabalar. 3 gündür telefonumun sinyali dalgalı bir şekilde, internete bağlanamıyorum. Bulunduğum bölgede sorun yok. operatörle ilgilide sorun yok mh ile görüştüm. Telefonun cache lerini temizledim ve tekrar rom attım ama sorun çözülmedi. farklı imei kullandım onlada ilgili çözüme ulaşamadım. Son çare anten kalıyor sanırım bu durumu yaşıyan var mı yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtheaven

merhabalar. 3 gündür telefonumun sinyali dalgalı bir şekilde, internete bağlanamıyorum. Bulunduğum bölgede sorun yok. operatörle ilgilide sorun yok mh ile görüştüm. Telefonun cache lerini temizledim ve tekrar rom attım ama sorun çözülmedi. farklı imei kullandım onlada ilgili çözüme ulaşamadım. Son çare anten kalıyor sanırım bu durumu yaşıyan var mı yardımcı olur musunuz?

2g, 3g ve 4g de ayrı ayrı dene şebeke ve bağlantı durumu nasıl ? Telefonu sabit bir yere koyduğunda durum nasıl ? Durduk yere mi oldu yoksa activity tarzı birşeylerle ayarları mı oynadın.. Band mod USA seçmiş olabilir misin aceba ?

• hiçbir ayar ile oynamadım konyadan bir ilçeye geçerken başladı bu sorun düzelir belki dedim ellemedim. 3 gün aynı sorunu yaşadım, daha sonra modem dosyasını değiştirdim olmadı, imei değiştirdim olmadı, cache leri temizleyip rom attım olmadı.

2g,3g,4g yi denemiştim aynı sorun vardı yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtheaven -- 28 Ağustos 2017; 16:3:7 >
  • Sorunu çözdüm yardım için teşekkürler. Ön kamera tozlanmıştı onu temizlemek için telefonu açmıştım o ara sol tarafta bulunan kablonun bağlantısını çıkartmışım farkında olmadan, o bağlantıyı yaptım sorun çözüldü. Çok hassas farkına varamamışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtheaven -- 28 Ağustos 2017; 19:43:7 >
  • Merhaba, arkadaşlar

1. Sayfada bahsedilen Galeri önizleme ve tema sorunu hala devam ediyor mu?

• o sorun çoğu xiaomi Türkçe cihazda var, bu tele özgü degil

• Miui 9 beta kuran var mı ? Cihazda ne gibi değişiklikler olmuş ?

• stabil olanı beklemek daha iyi, maceraya gerek yok

• fsh77 kullanıcısına yanıt
    Tahminen ne zaman gelir

• bu ay çıkar

• merhaba cihazım root lu cpu frekansını düşürüp batarya tasarrufu sağlamak istiyorum hangi programı indirmem gerekli ve hangi ayarlarını tavsiye edersiniz
  • Redmi Note 2 deki yazılım soruları hala devam ediyor mu? Galeri ön izleme vs.

• 
Sayfa: önceki 469470471472473
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.