Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.114
Cevap
63
Favori
168.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de almayı düşünüyorum fakat bazı yorumlar kafama çok takıldı. Redmi note 2 de ki gibi malzeme kalitesi kötü çıkabilir mi acaba? Kamera toz alıyormuş filan. İçini sökmüş bi arkadaş sunny camera falan filan. İnsan düşünmeden de edemiyor bu kadar ucuz olan bir ürünü nerden tasarruf ederek fiyatı düşük tutmuştur diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagamor

Ben de almayı düşünüyorum fakat bazı yorumlar kafama çok takıldı. Redmi note 2 de ki gibi malzeme kalitesi kötü çıkabilir mi acaba? Kamera toz alıyormuş filan. İçini sökmüş bi arkadaş sunny camera falan filan. İnsan düşünmeden de edemiyor bu kadar ucuz olan bir ürünü nerden tasarruf ederek fiyatı düşük tutmuştur diye.

Malzeme kalitesi kötü mü? Türkiyede satılan telefonların çoğundan kaliteli malzemesi var. Htc ve sony dışında diğerleri zaten önem vermiyor kaliteye. Ön kameranın jak girişinden toz alması dışında hiçbir sorun görmedim.
    Note 3 metal kasa olması ve 4000 mah pil ile eksik olan açıklarıda kapanmış oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redmi Note2 yi 2 ay kadar kullandım ön kameranın toz alma olayını yaşamadım.
  • redmi note 2 nin kulaklık girişinden ön kameraya toz aldığı doğrudur.
    böyle birkaç cihazı forumda duydum.
    benim cihazım 10 günlük toz almadı henüz ama bu sorunun çözümü çok basit xiaomi mikey
    hani redmi note 3 te bu sıkıntı varmı diye düşünen bi mikey alır kullanır sorun yaşamaz
  • Suan turkiyede 2 gn ram 16 gb rom modeli bayi ile satista

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali63

Suan turkiyede 2 gn ram 16 gb rom modeli bayi ile satista

Hangi bayi

• quote:

Mi4 ile karıstırmıyorsan merakla cevabını bekliyorum fiyat nedir

• arkadaslar cihazı aldım şuan türkçe yapamıyoruz herhalde multiromlar cıkmadımı daha bilgisi olna varsa cevaplaya bilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzmete

arkadaslar cihazı aldım şuan türkçe yapamıyoruz herhalde multiromlar cıkmadımı daha bilgisi olna varsa cevaplaya bilirmi

Bu linkte görününene göre henüz yok.
    en.miui.com
    404 Not Found
    http://en.miui.com/download-295.html

Hocam bu akşam gidip ben de almayı düşünüyorum birisinden. Bi kısa yorum alsak. Malzeme kalitesi ve ekran konusunda?

• Daha once redmi note 2 kullanmistim kalite olarak baya iyi ondan pisman olmazsiniz guzel cihaz ekran iyi sikinti yok

• Honkong tan Xiaomi Redmi Note 3 64gb model satıyolar getirmeyi düşünüyorum. fakat indernette 16 ve 32 gb lık modelleri var acaba orjinal olarak 64 gb lık model mevcut mu arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hworm

quote:

Mi4 ile karıstırmıyorsan merakla cevabını bekliyorum fiyat nedir

Ustat, bahariye mobilede 999 fiyat etiketi ile satiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ryalp

quote:

Hangi bayi

Bahariye mobile

• Cihaz elime ulaştı,
    32 gb koyu renk olan. 850 ye ankaradan bir arkadaştan aldım. Tabi daha ucuz da olabilir de ben tez canlıyım :) çok önemsemiyorum.
    Cihaza hemen güncelleme geldi zaten.
    Arkadaşlar cihaz taş gibi çok sağlam yapmışlar. note 2 deki o yanlardan gıcırtı olayı falan işi bozuyordu bu bildiğin taş gibi olmuş. ama çok ağır değil makul.
    ekran dokunma ışık ses zil sesi herşey gayet güzel. hani telefonun şurasını beğenmedim diyemiyorsun.
    Aslında 5 inç üstü telefonları sevmem mesela mi4c benim için ideal telefon ki o vardı bundan önce.
    Ama parmak izi metal kasa daha bir premium his veriyor o kesin.

Telefonda ingilizce ve çince var ben ingilizceyi secerek google installer la google servislerini yükledim.
    O iş biraz uzun sürüyor karın ağrısı ama olsun. ( how to install google services with google installer to xiaomi phones) diye aratın bulursunuz...
    Kamera şakır şakır çalışıyor. Çok beğendim. En ufak takılma kasılma yaşamadım. Şu an pil şarj oluyor.
    Hızlı şarj ediyor gibi geldi bana 4000 mah a öyle pek bekletmiyecek gibi duruyor.

Sonuçta 850 tl para verdim ki belki siz daha ucuza bulursunuz, böyle bir telefon alamazsınız söyleyeyim.
    Almak isteyen balıklama dalsın...

Edit: miui sitesinde gördüğüm kadarıyla global dillerdeki rom sürümü yakında çıkar testlerini yapıyorlar.
    Sanırım 1 hafta 10 güne o da gelir ballık kaymaklı olur, düşünenler için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --Z-- -- 18 Aralık 2015; 16:12:41 >

• dragonsan kullanıcısına yanıt
    64 lük yok paşam yalan o
  • Hayırlı olsun :)

Bizde çayımızı koyduk bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLyMoKoKo -- 19 Aralık 2015; 9:19:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte o premium his olayı için şu an içim içime sığmıyor. Elime alacağım ilk anı bekliyorum.
    İnceleme ve paylaşım için teşekkürler
  • mali63 M kullanıcısına yanıt
    cakallar cok pahali satiyor

• Beyler Gümrüğe takılmadan çinden getiren var mı?

Gümrükçüyüm ama kendi söküğümü dikemiyorum

• Madem gümrükçüsün taktik ver yurt dışından ucuza alalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.