Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.114
Cevap
63
Favori
168.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yokmu kullanıpta tecrübwlerini detaylı bir şekilde bizimle paylaşacak bir arkadaş?
    Batarya nasıl?
    Ekran süresi resimleri?
    Hızlımı takılma varmı genel olarak nasıl?
    Performansı nasıl?
    Bu cihazı kullanıp çok oyun oynayan yokmudur? Oyunlarda 55 dereceyi buluyormuş.3d oyun oynayıp denese biri :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yayınlanan ROM resmi değil. Umarım MTK işlemcili diye sadece stock ROM ile dolaşmak zorunda kalmayiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkanse

Yokmu kullanıpta tecrübwlerini detaylı bir şekilde bizimle paylaşacak bir arkadaş?
    Batarya nasıl?
    Ekran süresi resimleri?
    Hızlımı takılma varmı genel olarak nasıl?
    Performansı nasıl?
    Bu cihazı kullanıp çok oyun oynayan yokmudur? Oyunlarda 55 dereceyi buluyormuş.3d oyun oynayıp denese biri :)

Konuda telefonu gelen sadece bir arkadaş var. 10-15 güne kadar çoğu kişinin cihazı elinde olur. Benim cihazdan ocağın ilk haftası gibi vana ulaşır diye dusunuyorum ama bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek şüphem parmak izi sensörünün arkada olması kullanım kolaylığı açısından nasıl olir olur. Bir de meizu mx4 pro hoşuma gitti ançak oda çıkalı 1 yıl oldu, pili düşük,daha kaba,fiyat aynı. Galiba not 3 alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: alinaspetronas

Whatsapp kurulum sonrası kişiler gelmiyor. Durum hakkında bilgisi ve ya çözüm yolu bilen var mı?

Merak edenler için ben cevaplayayım. Güvenlik uygulamasında izinler sekmesinden uygulama izinlerini değiştirmek gerekiyor. Özellikle rehber okuma özelliği

• quote:

quote:

Whatsapp kurulum sonrası kişiler gelmiyor. Durum hakkında bilgisi ve ya çözüm yolu bilen var mı?

Merak edenler için ben cevaplayayım. Güvenlik uygulamasında izinler sekmesinden uygulama izinlerini değiştirmek gerekiyor. Özellikle rehber okuma özelliği

Alıntıları Göster
    cihaz yeni acele etmeyin, bir iki haftaya dev rom çıkmaya başlar, o zaman multi rom çıkar her zaman ki gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

cihaz yeni acele etmeyin, bir iki haftaya dev rom çıkmaya başlar, o zaman multi rom çıkar her zaman ki gibi

Alıntıları Göster
    bencede 1-2 haftaya ki bu tahmini 1 ocak sonrasında cihazı alanların eline ulaşmaya başlayacaktır o zaman performans
    özellikler rom artıları eksileri vs gibi şeyler
    daha bol paylaşılır
    benimde 8 gun oldu kargoya verileli tahminim 1 ocak veya sonraı hafta içinde elimde olur gibi
    gelince bende deneyimlerimi paylaşacagım
  • Cihazı su anda turkce kullanıyorum. Avrupa forumunda Vietnamlı biri hazırlamış kurdum gayet iyi rom.

• Bende bu gün siparişi verdim hayırlısı olsun bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Sfa61

Cihazı su anda turkce kullanıyorum. Avrupa forumunda Vietnamlı biri hazırlamış kurdum gayet iyi rom.

link verebilirmisin hocam
  • Hocam eve gittiğimde yardımcı olsam olur mu su an disardayim. IMEI değişimi de çok kolay oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzmete

quote:

Cihazı su anda turkce kullanıyorum. Avrupa forumunda Vietnamlı biri hazırlamış kurdum gayet iyi rom.

Buyrun hocam anlatımı da var gayet basit.

• Rica etsem, 3 gb ram olan modelim siparisini veren arkadaslar link verebilirmi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguzmete

quote:

http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=194174&extra=page%3D1&mobile=2

Buyrun hocam anlatımı da var gayet basit.

Hocam yukledim yanlız çektiğim resimler gosterimiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Newells

650 liraya telefon alıyoruz herşey 4x4 olmaz bence..Muadili turkiyede alabileceğiniz telefonlarla kıyaslarsanız,bence daha mutlu kullanırsınız telefonları arkadaşlar..

dostum Türkiyedi muadilleri ile kıya aparken unutmamak lazım garanti servis ve yedek parça hatta imei kaydı gibi konularıda kıyaslamaya katmak gerekiyor
    tabi bu işler ile biraz haşır neşir olanlar için çok önemli konular degil ancak telefonla daha dogrusu telefonun root rom gibi konuları ile ugraşmayanlar için büyük etken
    zira bende sipariş vermeyi düşünüyorum hemde meizu mx5 den geçtim not 3 e ama hele biraz kullanılsın bakalım kronik sorunları varmı - leri neler + ları neler
  • Alan almış kullanıyorda kimsenin bi tecrübe paylaştığı yok.youtube da vietnam dilinde videolar var izleyin yeterli bilgiye sahip olursunuz

• oguzmete kullanıcısına yanıt
    Hocam galeriden mi gosterilmiyor yoksa hiç mi?? Yanı kameradayken mi gostermiyor? Eğer öyleyse o hatayı cozemediler çin surumundede var o hata

• quote:

Hocam galeriden mi gosterilmiyor yoksa hiç mi?? Yanı kameradayken mi gostermiyor? Eğer öyleyse o hatayı cozemediler çin surumundede var o hata
    REDMİ NOTE 3 İÇİN TÜRKÇE ROM ÇIKTI

TÜRKÇE YÜKLEME ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN

Link konuya eklenirse iyi olur @Cenkay KESER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Beyin -- 21 Aralık 2015; 21:54:41 >
  • Arkadaşlar birisi bana özelden yazabilir mi gümrükten nasıl geçiriyorsunuz cihazları

• Sanırım 7-8 güne eline geçenler olacaktır o zaman deneyimleri göreceğiz ki ben pişman olacaklarını sanmıyorum. Mi3 var o kadar memnunum ki android in en akıcı rom miui bence donanımı da kaliteli olduğunu düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.