Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.114
Cevap
63
Favori
168.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ryalp

beyler semers bu cihazi getirdimi bilgisi olan varmi

semers ?
    kim hocam bilgi verirmisin
    bende alıcam ama kimden ve ne zaman almak gerekiyor bilmiyorum beklemedeyim alternatif varsa degerlendirelim
  • usta0037 kullanıcısına yanıt
    tahtakale tarafinda telefoncu mi4 falan getiren kisi hepsi burada bu elemanin telleri satiyor resmi olarak note3 getirecekti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

tahtakale tarafinda telefoncu mi4 falan getiren kisi hepsi burada bu elemanin telleri satiyor resmi olarak note3 getirecekti
    Merhaba Xiaomi Note 3'ü Asus Zenfone 2 ve Zenfone Sefie ile kiyaslacak olursak bu 3 telefondan hangisini önerirsiniz?
    Ilk defa akilli telefon alacagim, dolayisiyla telefonlarda kullanilan islemciler hakkinda hicbir bilgim yok internette biraz arastirdim fakat islemcileri detayli bir sekilde kiyaslayan bir bilgi bulamadim.

Yardimci olursaniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: usta0037

quote:

beyler semers bu cihazi getirdimi bilgisi olan varmi

semers ?
    kim hocam bilgi verirmisin
    bende alıcam ama kimden ve ne zaman almak gerekiyor bilmiyorum beklemedeyim alternatif varsa degerlendirelim

Alıntıları Göster
    semers bir e-ticaret sitesi.

Maalesef getirmedi. Onlarda telefon yok bayadır. Sadece harici şarj satışına yöneldiler herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

semers bir e-ticaret sitesi.

Maalesef getirmedi. Onlarda telefon yok bayadır. Sadece harici şarj satışına yöneldiler herhalde

Alıntıları Göster
    Ben de bugün aldım. Nasipse yarın getirecekler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaVaLieRe

Ben de bugün aldım. Nasipse yarın getirecekler...

Alıntıları Göster
    bir adette bana geliyor allah nasip ederse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canakan

bir adette bana geliyor allah nasip ederse.

Alıntıları Göster
    developer rom çıkmış

en.miui.com
    404 Not Found
    http://en.miui.com/download-295.html

Author: MIUI Official TeamVersion: 5.12.24 (MIUI7) Size: 809M

• Arkadaslar hava durumu lokasyon probleminin cozumunu bilen varmi?

• dil ve play store yok

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih.nacak

dil ve play store yok

Burdaki rom kurarak bu sorunları aşabilirsin;

Dil sorun değil dersen Mi Store üstünden google installer uygulaması ile tüm google servisleri telefonuna yüklenir.

• Beklemekten sıkıldık gel artık

• Cenkay KESER kullanıcısına yanıt
    installer bulamadim mi store icinde varmi bi link falan yada nerdeyse artik

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih.nacak

installer bulamadim mi store icinde varmi bi link falan yada nerdeyse artik

Markette aratınca altta 2 tane sonuç çıkıyordu. Bizim markette yok ama burda varmış burdan yükle diye. Ordan yüklemen gerek. Tam anlatamadım şu anlatım işine yarayabilir;

• Global ROM ne zaman çıkar acaba tahmini olan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: erdogan69

Global ROM ne zaman çıkar acaba tahmini olan var mi?

Ben global romun çıkacağını düşünmüyorum Çıkarsada bu kısa bir sürede olmaz.
    Mi4c için neredeyse 4 ay olduu global rom ile ilgili bir gelişme yok. Muhtemelen bu cihaz içinde öyle olacak. Ama bu asla çıkmayacak demek değil zira Redmi note 2 ve Mi4 içinde uzun bir süre sonra çıktı global rom.
  • Bu Vietnam romu nasıl onu mu kuralım? Global çıkana kadar idare eder mi

• quote:

Orijinalden alıntı: erdogan69

Bu Vietnam romu nasıl onu mu kuralım? Global çıkana kadar idare eder mi

Geliştirici bir nevi global rom yapmış zaten. Xiaomi Redmi Note 3 için global rom çıktı dediğinde de bu romla aynı şey olacak. Standart çin romunu temel alıp onun üstüne dilleri ve google servisleri ve root dahil edilmiş.
  • Tamam onu kuralım o zaman

• Arkadaslar, telefonum dun geldi, icinde asagida resmini paylastigim rom yuklu,turkce dil olarak geldi. Rom un ilk gozume carpan bi kac eksikligi ise, arama ekrani turkce degil, hava durumu konum bulmuyor ve sehir ekleyemiyoruz, senkronizasyon 7/24 calisiyor, neyi senk ediyo bilmiyorum bildirim cubugunda surekli mevcut. Du booster, clean master tarzi bi kac program roma entegre edilmis , uygulamalardan kapatsan da bi sekilde tekrar calismaya devam ediyorlar. Forumlarda paylasilan turkce roma gecmelimiyim sizce, ondada boyle problemler var mi ? Yoksa stabil yazan bu roma guncelleme mi beklemeliyim?
     ★ Xiaomi Redmi Note 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

• quote:

Orijinalden alıntı: rainroad

Arkadaslar, telefonum dun geldi, icinde asagida resmini paylastigim rom yuklu,turkce dil olarak geldi. Rom un ilk gozume carpan bi kac eksikligi ise, arama ekrani turkce degil, hava durumu konum bulmuyor ve sehir ekleyemiyoruz, senkronizasyon 7/24 calisiyor, neyi senk ediyo bilmiyorum bildirim cubugunda surekli mevcut. Du booster, clean master tarzi bi kac program roma entegre edilmis , uygulamalardan kapatsan da bi sekilde tekrar calismaya devam ediyorlar. Forumlarda paylasilan turkce roma gecmelimiyim sizce, ondada boyle problemler var mi ? Yoksa stabil yazan bu roma guncelleme mi beklemeliyim?
     ★ Xiaomi Redmi Note 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

Sürüm numarı ile biraz araştırma yaptım, aynı sürümü kullanan RN 3 kullanıcıları varmış. Türkçe sürümünü olmaması gerekiyordu sanırım uygulama aracılığı ile konumu türkiye olarak göstermişler. Tavsiyem üst mesajdaki linkteki romu kurun.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.