Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.114
Cevap
63
Favori
169.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ama imeiler uçmuş... kağıdında iki imeide tek numara var, ikisinede aynı imei yazsam olurmu? yada imeiler geri gelebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdogan69

ama imeiler uçmuş... kağıdında iki imeide tek numara var, ikisinede aynı imei yazsam olurmu? yada imeiler geri gelebilir mi?

IMEI'lerin geri gelmesi için normalde stock rom kurulur geri gelir ama mtk işlemcili cihazlarda partisionlar silindiğinde imeide gidiyor malesef. Anna ile bir görüşün annadan aldıysanız onda imeiler olabilir. Normalde 2 sim için 2 farklı numara olur. Ama her seri olur. Diğerinde 2-3 numara ilerde oluyor genelde 2. simin imeisi. İki sime aynı imeiyi yazsanız sorun olmaz. Tercih sizin.
  • teşekkürler, yardımlarınız için
  • Asus zenfone 2 32gb ile karşılaştırdığımızda hangisini almam daha mantıklı?
    Müzik dinlerim, bolca internette dolaşır whatsappta mesajlaşırım, iki boyutlu oyun oynarım

Telefonu çok düşürürüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustdelol -- 26 Aralık 2015; 22:30:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustdelol

Asus zenfone 2 32gb ile karşılaştırdığımızda hangisini almam daha mantıklı?
    Müzik dinlerim, bolca internette dolaşır whatsappta mesajlaşırım, iki boyutlu oyun oynarım

Telefonu çok düşürürüm

Zenfone 2 kaba bir cihaz bu cihaz daha hafif, metal kasaya sahip, daha ince, bataryası daha büyük. Performans olarak pek bir fark olmayacaktır.
  • Arkadaşlar bugün ben de cihazı aldım. Yalnız kutusunda td lte yazıyor. Biraz araştırdığımda fdd lte olması filan lazım deniyor 4G bağlantı için. Doğrumudur?
  • Önceki mesajlarımda cihazın surekli senkronize yaptığından bahsetmiş ve romu değiştirmistim. Sorun yine devam ediyordu, öyle böyle değil kesintisiz senkronize oluyor cihaz. Derken biraz kurcaladim yandex in disk apk si bu soruna sebep oluyormuş,onu kapatınca sorun çözüldü. Cihazdan 6 saat 17 dakika ekran aldım, şarj yüzde 26 , 1 saat daha alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: sagamor

Arkadaşlar bugün ben de cihazı aldım. Yalnız kutusunda td lte yazıyor. Biraz araştırdığımda fdd lte olması filan lazım deniyor 4G bağlantı için. Doğrumudur?

tdcma cin 3gsinin kisaltmasi. diger ulkelerdeki -biz de dahil-wdcma dir kisaltma. aynisi 4g icin de gecerlidir muhtemelen. oyle ise gecmis olsun. aldiginiz tel cin icin ozel uretilmis, burada 3g ve 4g calismaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfizik -- 27 Aralık 2015; 9:44:21 >
  • merhaba,

benim telefonun kutusu yok... 4.5 g yi veya 3g yi destekleyip desteklemediğini nasıl anlarım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

quote:

Arkadaşlar bugün ben de cihazı aldım. Yalnız kutusunda td lte yazıyor. Biraz araştırdığımda fdd lte olması filan lazım deniyor 4G bağlantı için. Doğrumudur?

tdcma cin 3gsinin kisaltmasi. diger ulkelerdeki -biz de dahil-wdcma dir kisaltma. aynisi 4g icin de gecerlidir muhtemelen. oyle ise gecmis olsun. aldiginiz tel cin icin ozel uretilmis, burada 3g ve 4g calismaz.

Hocam 3G full çekiyor. Noolur o zaman 4G de çeker de!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

quote:

Hocam 3G full çekiyor. Noolur o zaman 4G de çeker de!

3g wcdma ise 4g'de de sorun olmaz iciniz rahat olsun. adamlar 3g icin avrupa 4g icin cin anteni koymayacagina gore problem olmayacaktir.

• Selam arkadaşlar. Elimde Letv x500 var. redmi note 3 ile takas etmek istiyorum. Sebebi ise redmi note 3 te ekran süresi biraz daha fazla.. Elimdeki telefon 15 günlük olup sıfırdır. Daha yeni elime geçmiştir. REDMİ NOTE 3 İle takas etmek isteyen olur ise bana yazarsa sevinirim. Sakaryalıyım. Teşekkürler
  • telefonun wcdma olup olmadığını nasıl anlarız? kutusu yok
  • Td - fdd versiyonlar arasinda bi fark yok. Gloabal rom yuklediginiz takdirde sebekenizin destekledigi 3-3.5-4-4.5 g den yararlanirsiniz. Ayrintili bilgi forumda mevcut.

• redmi note 3'de redmi note 2 gibi td lte fdd lte ayrımı yoktur tüm sürümleri fdd lte desteklemektedir, kaldı ki redmi note 2nin td lte telefonlarına bile fdd romu yüklediğinizde fdd desteği sağlanmış oluyordu
  • ben bu sphinx rom'u kurmaya çalıştım beceremedim. daha başta BROM error hatası verdi. Telefonu aldığım arkadaş türkçe bi rom yüklemiş çok kötü. Simgelerin altındaki isimler dev gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagamor -- 27 Aralık 2015; 16:44:49 >
  • 10 gün sonra siyah 32gb lık model elime geçecek arkadaşlar hayırlısıyla :)
  • quote:

ben bu sphinx rom'u kurmaya çalıştım beceremedim. daha başta BROM error hatası verdi. Telefonu aldığım arkadaş türkçe bi rom yüklemiş çok kötü. Simgelerin altındaki isimler dev gibi.

Bu video işinizi görecektir.

Benim cihaz geldiğinde detaylı bir anlatım ilk mesaja eklenecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenkay KESER -- 27 Aralık 2015; 16:51:07 >

• Hocam ben kabloyu takınca böyle bir uyarı alıyorum.
  • quote:

Hocam ben kabloyu takınca böyle bir uyarı alıyorum.

SP Flash Tool'u yönetici olarak çalıştırın, telefon kapalı konumda iken ses kısma tuşun abasılı tutup kabloyu bağlamanız gerek. Hala aynı sorunu yaşarsanız sürücüler ile ilgili bir problem olabilir.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.