Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.114
Cevap
63
Favori
168.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tesekkurler, sanırım oyle yapicam, su senk.isi cok canimi sıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon bu gün elime geçti. Türkçe rom yüklü geldi. ön kamera ile selfi çekeyim dedim. telefon cinsiyetimi ve yaşımı yazdı. benim ilk defa gördüğüm bir özellik oha diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yosiduduk

Telefon bu gün elime geçti. Türkçe rom yüklü geldi. ön kamera ile selfi çekeyim dedim. telefon cinsiyetimi ve yaşımı yazdı. benim ilk defa gördüğüm bir özellik oha diyorum.

Hava durumu lokasyon buluyormu ?, Arama ekrani turkcemi, yani birini ararken cikan ekran. Birde hesap eklediyseniz surekli senkranizasyon yapiyormu (wifi bagliyken) bakabilirmisiniz?

• kendi sitesindeki developer sürümü yükledim. ama türkçe dil ve google uygulamaları yoktur.? neden böyle oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdogan69

kendi sitesindeki developer sürümü yükledim. ama türkçe dil ve google uygulamaları yoktur.? neden böyle oldu?

Global surun değil. Chine dev durumu. Bahsettiğiniz şeyler olsa garip olurdu ;) Bunu yüklemeniz gerek;

• bu sürümü spflash tool ile yükledim. sorunsuz yüklendi. ama telefon açılmıyor. tepki yok. tekrar yükledim yine tepki vermiyor.
  • rainroad R kullanıcısına yanıt
    Dünkü güncelleme de hava durumu düzeldi. Yukarıdan aşağı kaydırin ve senkronizasyon a dokunun otomatik senkron kapalı olacaktır

• quote:

bu sürümü spflash tool ile yükledim. sorunsuz yüklendi. ama telefon açılmıyor. tepki yok. tekrar yükledim yine tepki vermiyor.

İşlemleri doğru yaptığınıza eminmisiniz?
    Şurdaki videoya bir bakın derim;
    YouTube
    [ChoiMobile.VN] Up Rom tiếng Việt, fix stuck boot logo Redmi Note 3 - MIUI V7.0.16.0
    https://youtu.be/MLbDSKUAZr8

Telefon gine tepki vermiyorsa Mi Phone Flasher aracılığı ile stock romu flashlayın. İlk mesajda nasıl yapacağınız anlatılıyor.

• arkadaşlar bu maui meta yöntemi ile imei atmak istiyorum ancak başarılı olamadım. programı indirdim. denilenleri yapıyorum. birde driver den bahsediliyor onları vermemişler hiç bir yerde. driver ları nasıl bulabilirim. bi el atın be. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenkay KESER

quote:

Orijinalden alıntı: rainroad

Arkadaslar, telefonum dun geldi, icinde asagida resmini paylastigim rom yuklu,turkce dil olarak geldi. Rom un ilk gozume carpan bi kac eksikligi ise, arama ekrani turkce degil, hava durumu konum bulmuyor ve sehir ekleyemiyoruz, senkronizasyon 7/24 calisiyor, neyi senk ediyo bilmiyorum bildirim cubugunda surekli mevcut. Du booster, clean master tarzi bi kac program roma entegre edilmis , uygulamalardan kapatsan da bi sekilde tekrar calismaya devam ediyorlar. Forumlarda paylasilan turkce roma gecmelimiyim sizce, ondada boyle problemler var mi ? Yoksa stabil yazan bu roma guncelleme mi beklemeliyim?
     ★ Xiaomi Redmi Note 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

Sürüm numarı ile biraz araştırma yaptım, aynı sürümü kullanan RN 3 kullanıcıları varmış. Türkçe sürümünü olmaması gerekiyordu sanırım uygulama aracılığı ile konumu türkiye olarak göstermişler. Tavsiyem üst mesajdaki linkteki romu kurun.

Dediginiz gibi vietnam romunu kurdum. Evet arama ekrani turlkcelesti, hatta hizli gibide, lokasyonu buluyor fakat widget ekledigimiz zaman devamli 0 derece acik olarak duruyor. Saatle tumlesik widgeti de ayni 0 derece. Ayrica uzun zaman teli kurcalamadsn beklerseniz parmak izi cogunlukla hata veriyor sidreyle aciyosunuz, bir kere sifreyle acinca kisa sureli stand by lardan parmak izi ile acabiliyosunuz. Boylede bi bug i var sanirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cenkay KESER

quote:

Arkadaslar, telefonum dun geldi, icinde asagida resmini paylastigim rom yuklu,turkce dil olarak geldi. Rom un ilk gozume carpan bi kac eksikligi ise, arama ekrani turkce degil, hava durumu konum bulmuyor ve sehir ekleyemiyoruz, senkronizasyon 7/24 calisiyor, neyi senk ediyo bilmiyorum bildirim cubugunda surekli mevcut. Du booster, clean master tarzi bi kac program roma entegre edilmis , uygulamalardan kapatsan da bi sekilde tekrar calismaya devam ediyorlar. Forumlarda paylasilan turkce roma gecmelimiyim sizce, ondada boyle problemler var mi ? Yoksa stabil yazan bu roma guncelleme mi beklemeliyim?
     ★ Xiaomi Redmi Note 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

Sürüm numarı ile biraz araştırma yaptım, aynı sürümü kullanan RN 3 kullanıcıları varmış. Türkçe sürümünü olmaması gerekiyordu sanırım uygulama aracılığı ile konumu türkiye olarak göstermişler. Tavsiyem üst mesajdaki linkteki romu kurun.

Dediginiz gibi vietnam romunu kurdum. Evet arama ekrani turlkcelesti, hatta hizli gibide, lokasyonu buluyor fakat widget ekledigimiz zaman devamli 0 derece acik olarak duruyor. Saatle tumlesik widgeti de ayni 0 derece. Ayrica uzun zaman teli kurcalamadsn beklerseniz parmak izi cogunlukla hata veriyor sidreyle aciyosunuz, bir kere sifreyle acinca kisa sureli stand by lardan parmak izi ile acabiliyosunuz. Boylede bi bug i var sanirim.

Raha telefonun romu çok yeni. Artık hafalık güncelleme alacak, muhtemelen 2-3 güncellemeye kadar çoğu hatayı düzeltirler.

• sorunsuz downloading check işareti geldi. ama tepki yok. telefon hiç açılmıyor. ışığı yanmıyor. şarjada taktım yine yanmıyor....brickmi oldu acaba.... geri dönüşüm olmaz mı?
  • quote:

sorunsuz downloading check işareti geldi. ama tepki yok. telefon hiç açılmıyor. ışığı yanmıyor. şarjada taktım yine yanmıyor....brickmi oldu acaba.... geri dönüşüm olmaz mı?

Telefonda şarz varmiydi? Genelde MTK işlemcili ölen telefonlarda kurtarmak için batarya sokulur veya tam olarak bitmesi gerekir. Normalde bu romu kurduğunuz şekilde linkini attığı romu indirip kuraramisiniz. Sorunsuz bir şekilde açılması gerek cihazın.

Burdaki stock romu kurup deneyin. Açılması gerek cihazın:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenkay KESER -- 26 Aralık 2015; 16:54:06 >

• şarj 40civarı idi. gönderdiğiniz linkteki romu kurmaya çalışıyorum ama kurulmuyor. sp flaşta kırmızıdan sonrasına geçmiyor....
  • quote:

şarj 40civarı idi. gönderdiğiniz linkteki romu kurmaya çalışıyorum ama kurulmuyor. sp flaşta kırmızıdan sonrasına geçmiyor....

Konuda 32/3 GB telefona sahip olan bazı kullanıcılar romu kurduktan sonra telefon açılmıy diye sorun bildirmişler. Çözüm olarak SP_Flash_Tool_V5.1516.00 sürümünü kullanmalarını önermişler. Sizde bu sürümü bir deneyin.
    SP_Flash_Tool_V5.1516.00 Link:
    Rom Link:http://bigota.d.miui.com/V7.0.19.0.LHNCNCJ/hennessy_images_V7.0.19.0.LHNCNCJ_20151209.0000.6_5.0_cn_124e7a6b1c.tgz

Telefonunuzu ölü şekilde bırakmaz rahat olun :) Benim Mi4'de az brick olmadı. Yeri geldi ekranına ışık bile gelmedi ama her halükarda kurtarılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenkay KESER -- 26 Aralık 2015; 17:13:31 >

• indirdim sp 15.6 yı ve diğer romu. fakat romu kuramıyorum. kırmızıdan sonrasına geçemiyor. şu adımda kopyaladım ama

Locate the Scatter file named "MT6795_Android_scatter.txt" which is inside Images Folder of the ROM and copy it in signed_bin folder.

ses kısma güç tuşları çalışmıyor. tepki yok ... bende de 32/3gb var.
  • quote:

indirdim sp 15.6 yı ve diğer romu. fakat romu kuramıyorum. kırmızıdan sonrasına geçemiyor. şu adımda kopyaladım ama

Locate the Scatter file named "MT6795_Android_scatter.txt" which is inside Images Folder of the ROM and copy it in signed_bin folder.

Anladığım kadarı ile MT6795_Android_scatter.txt belgesini signed_bin klasörünün içine kopyalayın diyor.
    Rom dosyalarını indirmeye başladım, ilerleyen saatlerde daha yardımcı olmaya çalışırım. İsterseniz özelden TW bilginizi atın bir bakayım.
  • quote:

indirdim sp 15.6 yı ve diğer romu. fakat romu kuramıyorum. kırmızıdan sonrasına geçemiyor. şu adımda kopyaladım ama

Hocam burdaki videodaki gibi yapıyorsunuz değil ?
    Preloader tiki kalkık durumda olacak, download butonuna bastıktan sonra sadece ses kısma tuşuna basılacak ardından yükleme barında hareket görünce bırakılacak.

• sadece ses kısma basınca hareket başlamıyor. mi forumda sordum, eğer sadece ses kısmadan başlamıyorsa ses kısma ve güce basın dediler. şimdi öyle denedim. yükleme başladı, ama açılacak mı bilmiyorum. çünkü dahaöncede yükleme oluyordu ama açılmıyordu
  • oh be oldu şimdi.... şimdi Vietnam romunu kurmaya korkuyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.