Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.114
Cevap
63
Favori
168.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sp tool'u yönetici olarak çalıştırıyorum. usb hata ayıklayıcı açık. Videoda anlatıldığı gibi download butonuna bastıktan sonra ses kısma tuşuna basılı tutarak kabloyu takıyorum. Sonuç aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagamor

sp tool'u yönetici olarak çalıştırıyorum. usb hata ayıklayıcı açık. Videoda anlatıldığı gibi download butonuna bastıktan sonra ses kısma tuşuna basılı tutarak kabloyu takıyorum. Sonuç aynı.

Hata gene bir hata. ROm ile ilgili değilde sizin bilgisayar ile ilgili. En azından yabancı forumlarda öyle demişler.
    İşletim sisteminiz neydi?
    SP Flashtool'a sağ tıklayıp uyumluluk sekmesinden Windows XP SP3 olarak değiştirin ardından yönetici olarak çalıştırın. Bazı yabancı forumlarda bu şekilde çözüm bulmuşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenkay KESER

quote:

sp tool'u yönetici olarak çalıştırıyorum. usb hata ayıklayıcı açık. Videoda anlatıldığı gibi download butonuna bastıktan sonra ses kısma tuşuna basılı tutarak kabloyu takıyorum. Sonuç aynı.

Hata gene bir hata. ROm ile ilgili değilde sizin bilgisayar ile ilgili. En azından yabancı forumlarda öyle demişler.
    SP Flashtool'a sağ tıklayıp uyumluluk sekmesinden Windows XP SP3 olarak değiştirin ardından yönetici olarak çalıştırın. Bazı yabancı forumlarda bu şekilde çözüm bulmuşlar.

işyerimdeki bilgisayardan yapıyorum. win 10 pro yüklü. dediğinizi bir de evdeki pc'mden deneyeceğim. Tavsiyeniz için teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

işyerimdeki bilgisayardan yapıyorum. win 10 pro yüklü. dediğinizi bir de evdeki pc'mden deneyeceğim. Tavsiyeniz için teşekkürler.

Yüksek ihtimalle sizdeki sorun sürücüler ile alakalı. Yeni bilgisayara geçince bilgisayarı sürücü imzası devre dışı modunda açarsanız daha yararlı olur.

• 7saat ekran suresi aldim sarj %1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih.nacak

7saat ekran suresi aldim sarj %1

süper ya peki oyunlarda aşırı ısınma varmı
  • konudan ve internetten baktigim kadariyla 16gb 2GB versionu ile redminote-2 arasindaki fark;

+ celik kasa
    + parmakizi sensoru
    + 4000mah pil
    - sdcard slot yok
    / kamera ayni

ozetle bu mudur?
  • Hangi ROM var. ben 3.50 saat aldim şarj 19

• quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

konudan ve internetten baktigim kadariyla 16gb 2GB versionu ile redminote-2 arasindaki fark;

+ celik kasa
    + parmakizi sensoru
    + 4000mah pil
    - sdcard slot yok
    / kamera ayni

ozetle bu mudur?

Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadobjk

quote:

konudan ve internetten baktigim kadariyla 16gb 2GB versionu ile redminote-2 arasindaki fark;

+ celik kasa
    + parmakizi sensoru
    + 4000mah pil
    - sdcard slot yok
    / kamera ayni

ozetle bu mudur?

Evet

bu sartlarda
    redminote-2 16gb VS redminote-3 32gb
    arasinda secim yapmali, diger modelleri cok gereksiz gorunuyor.

o da 500 tl vs 730 tl
    su an rusyadan gelirken getiricem.
    galiba 500e redmi note-2 almak daha mantikli

• bu telefonu kullanan arkadaşlar tavsiye eder misiniz çok fazla oyun oynamam internet kamera şarj biraz da general mobile kullandığım için dilim yandı stabillik önemli benim için
  • oyinlarda asiri isinma yok denemek amacli oynadim surekli oynamak gibi firsatim yok ama internette dolasirim birde mac gunleri telden butun maclari 90dk izlerim isinma falan hissetmedim oyle asiri daha samsung s4 falanda kullandim son olarakta yaklasik 5-6 farkli xiaomi kullandim kiyasim bunlardandir

• bikac gun once bana soru soruyordun simdi insanlarin hevesini kirma aldin sattin is bitti hayirlisi olsun de gec insanlarin kafasini bulandirma

• Bir şey soracağım cihazın kendi romunda ingilizce yüklü mü yoksa illa rom mu atıcaz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yüksek ihtimalle sizdeki sorun sürücüler ile alakalı. Yeni bilgisayara geçince bilgisayarı sürücü imzası devre dışı modunda açarsanız daha yararlı olur.

Evet hocam dün gece evdeki pc'imde denedim. Onda da windows 10 yüklüydü. Windows 8in image'si vardı yedekte. 8'e döndüm ondan sonra kurulum başarıyla sonuçlandı. Tavsiyen için tekrar teşekkürler. Bu arada sphinx rom çok daha güzelmiş.

• Burada paylaşılan konu ve sağolsunlar arkadaşların mesajlarından yola çıkarak telefondaki root repair vs ayarlamaları yaptım.
    Bendeki telefonla gelen standart roma (7.00.16.00(LHNCNCJ) root işlemi ve imei repair yaptım.
    Gps, rehber ,senkronizasyon vs gibi bahsedilen hatalara rastlamadım. Ekran süresi ilk kullanımımda 6 saat gitti. Günlük kullanımda gayet tatmin edici bir telefon diyebilirim.
    Tek gözüme çarpan sorun Ayarlar - Gelişmiş ayarlar - Konuma geldiğimde Konum > Çin(Sistem) olarak gözükmekte başka bir seçenek yok. Diğer arkadaşlarda da bu şekildemi gözüküyor.Ekrana baktıkça ekranın kapanmaması gibi göz takip sensörü bulamadım. cihazda hangi sensörler kullanılıyor bilgisi olan var mı?
  • quote:

quote:

quote:

+ celik kasa
    + parmakizi sensoru
    + 4000mah pil
    - sdcard slot yok
    / kamera ayni

ozetle bu mudur?

Evet

bu sartlarda

o da 500 tl vs 730 tl

Hafıza kart takılamayan bir telefon için 16 gb yetersiz. Aradaki farka değer. 32 gb redmi note 3 tercih edin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobjk -- 28 Aralık 2015; 9:58:24 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

+ celik kasa
    + parmakizi sensoru
    + 4000mah pil
    - sdcard slot yok
    / kamera ayni

ozetle bu mudur?

Evet

bu sartlarda

o da 500 tl vs 730 tl

Hafıza kart takılamayan bir telefon için 16 gb yetersiz. Aradaki farka değer. 32 gb redmi note 3 tercih edin bence

Bence de 32gb redmi note 3 tercih edin. çünkü 3gb ram'a rağmen sistem boş ram oranı 1.5 gb yaklaşık.

• fatih.nacak F kullanıcısına yanıt
    Sen ne diyon birader kimin hevesini kırmisim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustdelol

Bir şey soracağım cihazın kendi romunda ingilizce yüklü mü yoksa illa rom mu atıcaz?

Keşke cevap verseniz

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.