Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.489
Cevap
100
Favori
471.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

Şu an itibariyle tam 10 saat ekran süresi oldu ve %21 şarj duruyor ilk defa bir telefonda bu kadar süre aldım. 28 saat bekleme süresi var ayriyeten. Allah nazardan korusun.

çok güzel değerler.
    Ben sanırım biraz acele ettim 6 günde 3 çeşit versiyon yükledim. Biraz aynı sürümde kalıp beklemek lazım galiba, şuan şarjı çok iyi duruyor, bitince bakalım son durum ne olacak. Bu telefonu sırf şarj için almıştım, inşallah hakkını verir.
  • Viper_Sensation kullanıcısına yanıt
    Hocam siyah olan güzelmiş ama çok telefona zarar vermez demi? Kılıf araştırıyorum ama şuan nillkin alicam sanırım. Pahalı ama kaliteli duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miui romlar global stabil eu hicbirinde linegeos yada rr rom kadar iyi sarj performansi alamadim birde kernel ciksa 200de uyusa cok.iyi olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. JhonSmith

Miui romlar global stabil eu hicbirinde linegeos yada rr rom kadar iyi sarj performansi alamadim birde kernel ciksa 200de uyusa cok.iyi olacak

eu romların şarj performansı nasıldır hocam eu stabillerin?

• Güncelleyici ile 8.2.4 den 8.1.15 e dönebilirmiyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: aydın_m

Güncelleyici ile 8.2.4 den 8.1.15 e dönebilirmiyiz

ben döndüm oluyor, yalnız sonrasında sim kart etkinleştirilemedi hatası verdi. fabrika ayarlarına döndüm düzeldi.
  • Bu cihaz icin eu rom hangisi oluyor kurulumu nasil olacak tam hakim değilim beni aydinlatabilir misiniz bi

Cihazim 4g baglantisi yapmiyor da deneyecegim bi.

• Lirikal Militan kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin bağlantı sorununuz %90 firmware dosyasından kaynaklanıyor. Mi Flash Tool ile temiz kurulum yapmalısınız. Ben size bir rom dosyası paylaşayım onu flashlayın.

Aşağıdaki rom'u indirin ve mi flash ile edl modunda flashlayın. Eğer boot kilidiniz açıksa fastboot modunda da flashlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TacoNikky -- 2 Mayıs 2017; 10:47:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lirikal Militan

Bu cihaz icin eu rom hangisi oluyor kurulumu nasil olacak tam hakim değilim beni aydinlatabilir misiniz bi

Cihazim 4g baglantisi yapmiyor da deneyecegim bi.

Hocam eu kurmayın ben simdi eudan döndüm şarjı çok kötü gidiyor ve telefom kasıyor rom da. Bence en temizi global stabil ha normalde sevmem de kısıtlamayı ama şarjı diğer romlara göre efsane gidiyor.

• TacoNikky T kullanıcısına yanıt
    Hocam bi kac mesaj once sorunun nasil olustugunu yazmistim. 8.2.2.0 dayken bootloop olmustu. Mi flash ilr yukleme yapamayinca mi pc suite in çince versiyonu ile 8.2.4.0 i recovery modunda yuklemis oldum, guncelldme seklinde yaptı. Ardindan bu sorjn olustu. Cozemedim bi türlü. Verdiginiz link miui 8 in ana sayfasına atiyor Çin sayfasi ama. Çin versiyonunu mu kurmaliyim. Bootloader kilidim açık.

• Zeze1 kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz bakindim bende android 7 ile yayinlanan surum uzerine kurulmus. O da biraz sorunlu evet. Bekleyecegim o yuzden.

• quote:

Hocam biraz bakindim bende android 7 ile yayinlanan surum uzerine kurulmus. O da biraz sorunlu evet. Bekleyecegim o yuzden.

ben normalde 2 güne bir rom değiştiren biriyim ama stabil dışında redmi note 4x e giden rom denk gelmedim pek :)

• hasanandnexus kullanıcısına yanıt
    yok zarar vermez, kılıf ekranı içeri doğru kaplamiyor kenarkarda bitiyor, umarım anlatabilmisimdir.ekran koruyucuda geldi tam oldu yanlarında hava boşluğuda yok.

Stabil disina cikmadim bende o yuzden bilgi sahibi degilim de bu 4g sorunu canimi sıktı bi sansimi deneyecektim. Neyse bi sure boyle devam edeyim elbet bi yolu çıkar.

• Lirikal Militan kullanıcısına yanıt
    Hocam sıkıntı çin versiyonu ile kurmanızdan kaynaklanıyor olabilir. Bu telefonun çin sürümü 4g için band 3 ve 5i kullanıyor. Türkiyede bu bandlarda 4g yayını yapan yok. benim size verdiğim linktekini ya da aşağıdaki stabil versiyonu mi flash ile kurun. Bu versiyonda band 1 ve band 7 desteği var ve avea vodafone turkcell bu bandlardan 4g veriyor.

link sizi mobile atarsa masaüstü sayfası iste'ye basın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TacoNikky -- 2 Mayıs 2017; 13:36:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Stabil disina cikmadim bende o yuzden bilgi sahibi degilim de bu 4g sorunu canimi sıktı bi sansimi deneyecektim. Neyse bi sure boyle devam edeyim elbet bi yolu çıkar.

Hocam bende twrp den az önce backup yaptığım stabile geçtim eudaydım. Şebeke çekimi bariz şekilde azaldı olur olmadık yerde düşüyor çekim canımı sıktı bu durum iyice.

• TacoNikky T kullanıcısına yanıt
    Hocam yalniz soyle bi durum var mi pc suite in Çin versiyonu ile yukleme yapmis oldum sadece. Kurdugum rom global romdu yinede. Recovery modundan global son surumu guncellemis olmuştu.

Bu arada verdiginiz link anasayfaya atıyor. Pc den bakicam daha sonra. Bi de dediginiz sekilde yapiyim.

Mi flash ile temiz bi kurulum yapmayi deneyin bi hocam. Ben denedim cozmedi ama denemekten zarar gelmez

Rom degisikliklerinde boyle sorunlar olusabiliyor sanirim tuhaf bi durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeze1

quote:

Hocam bende twrp den az önce backup yaptığım stabile geçtim eudaydım. Şebeke çekimi bariz şekilde azaldı olur olmadık yerde düşüyor çekim canımı sıktı bu durum iyice.

Son 2 geliştirici sürümde şebeke çekimi ciddi şekilde güçlendi çünkü firmware'i değiştirdiler. Aşağıdaki linkte son firmware sürümü var. İndirip twrpden flashlayın. Yedeginizi de alın sıkıntı olmasın

AndroidFileHost
    firmware-N-dev7.4.27-mido.zip | by tarkzim for Redmi Note 4
    https://www.androidfilehost.com/?fid=817550096634765192

• quote:

Orijinalden alıntı: TacoNikky

quote:

Orijinalden alıntı: Zeze1

quote:

Son 2 geliştirici sürümde şebeke çekimi ciddi şekilde güçlendi çünkü firmware'i değiştirdiler. Aşağıdaki linkte son firmware sürümü var. İndirip twrpden flashlayın. Yedeginizi de alın sıkıntı olmasın

https://www.androidfilehost.com/?fid=817550096634765192

Hocam suan bende global stabil var acaba bunun üzerine mi flaşlayacam? yediğim var sağlam şekilde.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.