Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 7 4GB/64GB Migros/1849 TL (Money Bonus 1749 TL) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
5
Favori
49.125
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 64 une bu parayi vermek saçmalık.. 128 ligini birkac gun once te garantili n11 den aldik. Kupon vs de kullanmadan.. Bitlestiren yok world puan vs diyeceklere ne fiyata gelir siz düşünün.

• martingayx kullanıcısına yanıt
    Ürün ankamall'de mevcut değil bilginize.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

64 une bu parayi vermek saçmalık.. 128 ligini birkac gun once te garantili n11 den aldik. Kupon vs de kullanmadan.. Bitlestiren yok world puan vs diyeceklere ne fiyata gelir siz düşünün.
    ötv kararından habersiz yaşıyorsunuz herhalde,bir kaç gün çok şeyi değiştirebiliyor.
  • Freddy.Krueger kullanıcısına yanıt

Beklentin yüksek değilse linkteki cihaz da 3 yıl götürür en az hocam. O zamana da süper cihazlar çıkar. Şahsen ben idare etmeye çalışıyorum.

• Giantballs kullanıcısına yanıt
    Bencede. Birkaç gün önceye göre fiyatlardaki asgari yüzde 10 artış oldu. Şuan en iyi fiyat açık ara Migros ama stok bulmak zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armada da 1 adet vardı saat 12 civarı siyah

• Merhaba ötv nedeniyle sanırım migrosda surekli stok bitiyor. İzmir Çiğli Kipa 5m Migrosa dün stok gelmişti 5 6 adet benim gördüğüm vardı. Delta ve Ritz garantili karışık. Ben de Ritz garantili siyah olan aldım. İzmir'de servisi ve 1 sene ekran değişimi olduğu için.

• Stok gorenler paylaşsın ki faydalansin dh ciler

• mi max 3 alın bunu almayın.
  • dreaman kullanıcısına yanıt
    Mi Max 3 2.440 TL'den başlıyor. Arada uçurum var fiyat anlamında.
  • dreaman kullanıcısına yanıt
    O hem pahalı hem de performansı bundan düşük.
  • Konya migrostan aldım geçtim bir adet retmi note 7. Alacaklara tavsiyem ziraat kredi kartından ramazan kampanyasına dahil olsunlar. 1000 e 100 tl puan veriyor. Daha hesaplı oluyor. Vergi artışı ile telefonlar baya tuzlanacak.
  • Ünlemeli Ü kullanıcısına yanıt
    Taksit kampanyasına dahil oluyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amasya şubesinde 1 adet mavi var kimse almıyor 2 haftadır 2 tane vardı 1 sini ben aldım büyük şehirlerde kapış kapış gidiyor

• Bende dün 2. cihaz olarak redmi 7 aldım beklentimi tamamen karşıladı eğer daha uygununu arıyorsanız bence 1299 TL e değer
    Hocam hangi şubeden aldınız ? Novada , Bosna , Selçuker center dahil olmak üzere üç migros gezdim. Hiçbirinde yoktu..

ziraat'ın kampanya linkini alabilir myim? Ziraat bankkart mı?
  • Deniz kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun ben de 2.cihaz almayı düşünüyorum
    Elimde şuan Xiaomi Redmi 5 plus var fakat Eni büyük olduğu için kullanması biraz zor ve yorucu.

Siz nerden 1300 e aldınız 32 hafizalı sanırım? Nette en ucuz 1389 trednyolda
    Elde kolay kullanım için Eni 72mm Honor 9 lite 1200 tl nasıl? onu almayı düşündüm ben de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 5 Mayıs 2019; 21:53:2 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.