Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 7 4GB/64GB Migros/1849 TL (Money Bonus 1749 TL) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
5
Favori
49.125
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara'da hangi mağazalarda stok var bilen gören var mı? Bir de İthalatcı garantili mi cihaz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabbra

https://m.gsmarena.com/piccmp.php3

Bahsettiğim karşılaştırma sayfası bu.
    Sayfayı açıp 2 veya 3 cihazı seçin.
    Good light = iyi ışıklı ortam
    Low light = karanlık, az ışıklı ortam.

Sonra kareyi detaylarda gezdirin. Kalite farkını gözünüzle görün.
    bu fotoğraflar tripod tarzı bir şey yardımı ile çekiliyordur tahminen hafif yanıltıcı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mysterious79 -- 5 Mayıs 2019; 23:39:4 >
  • bu model mi mate 20 lite mı?çok fazla model var ? karar vermek cidden zor.sizce? bu arada migrostaki mate 20 lite tek hat mı çift hat mı. 4,5 g çekiyor mu . bilgiyi olan varsa yazabilir mi nette bulamadım. müşteri hizmetlerini yarın bi arayayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braddock26 -- 6 Mayıs 2019; 3:19:37 >
  • www.bankkart.com.tr
    Genel Kampanyalar | Kampanyalar | Bankkart
    https://www.bankkart.com.tr/kampanyalar/genel-kampanyalar/ramazan-kampanyasi

ben novada dan aldım.

• Akşam Saat 21.30 civarı bana en yakın migrosa gittim 2 tane vardı. Görevliye 15 dakka sonra gelip alacam kartımda ne kadar limit olduğunu kontrol etmem gerekiyor dedım. Satılmaz demı dedım. Tabıkı dedı. 15 dakka sonra limit sorununu cozerek ılgılı gorevlıyı cagırttım. Tam telefonun oldugunu kasayı acıyordu kı kasadakı kız xx bey ben o 2 telefonu da sattım dedı. Yalan soyledıgı o kadar bellıydı kı. Çok sinirlendim. Gün içinde şikayet etmeyi düşünüyorum ama ne kadar etkili olur bilmiyorum.
  • Ünlemeli Ü kullanıcısına yanıt
    Hocam burada 100 10 diyor siz 1000e 100 den bahsetmiştiniz elimde bankkart var ona göre telefon alacaktım ama kampanya yı bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BusteID -- 6 Mayıs 2019; 10:18:42 >
  • Migrostan alınan telefon için garantör kim? İthalatçı garantisi mi var yoksa resmi garanti mi?
  • İthalatci garantili hocam, ritzy veya delta firmalar da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPan13

Migrostan alınan telefon için garantör kim? İthalatçı garantisi mi var yoksa resmi garanti mi?
    ithalatcı garanti ritz servis
  • riderman R kullanıcısına yanıt
    Daha önce hiç duymamıştım. İnternetten baktım ama pek sağlam değil galiba. Biraz aklım karıştı şimdi
  • Antalya 5M Migros'ta dün sordum yoktu anneme alacaktım anneler günü için.. Buna muadil nedir bu fiyat aralığında sizce ?
  • Ben daha onde a2 lite almistim belli sure sonra yakinlik sensörü arizalandi. Aldigim migros aracılığıyla gönderdim sorunsuz yapip kisa surede gönderdiler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • koroglu87 kullanıcısına yanıt
    Yakınımdaki migroslara sordum, ikisinde de yoktu ürün. 100 lira fark ile resmi satışı yapılıyor internette, muhtemelen onu alacağım. Eski telefonum bozuldu ve biraz acil telefon almam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: canozturk21

Antalya 5M Migros'ta dün sordum yoktu anneme alacaktım anneler günü için.. Buna muadil nedir bu fiyat aralığında sizce ?
    Antalya Laura Migrosta 1 adet siyah vardı geçen gün, oraya bir sorun.
  • money bonus kartla 2000 liraya 200 lira indirim alabiliyorsak ozaman huawei mate 20 lite 1899 liraya gelir buda çok iyi fiyat

redmi note 7 ile mate 20 lite arasında kararsız kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tepetör

Akşam Saat 21.30 civarı bana en yakın migrosa gittim 2 tane vardı. Görevliye 15 dakka sonra gelip alacam kartımda ne kadar limit olduğunu kontrol etmem gerekiyor dedım. Satılmaz demı dedım. Tabıkı dedı. 15 dakka sonra limit sorununu cozerek ılgılı gorevlıyı cagırttım. Tam telefonun oldugunu kasayı acıyordu kı kasadakı kız xx bey ben o 2 telefonu da sattım dedı. Yalan soyledıgı o kadar bellıydı kı. Çok sinirlendim. Gün içinde şikayet etmeyi düşünüyorum ama ne kadar etkili olur bilmiyorum.
    Satış standına sunulan hiç bir ürünün satışından cayılamaz. Öyle ben sattım falanlar filanlar boş laflar. Direk alacaksın eline, gidip kasada ödeyeceksin. Onlar sana rica etsin bırakman için.
  • Ben de 2 haftada ekranı kırdım, Ritz 1 yıllık ücretsiz ekran yenileme garantisi veriyordu. Servise gönderdim. Sorunsuz bir şekilde hallettiler.
  • bugün bende aldım migrostan. migrostan alanlar nasıl fatura veriliyor
    bana 2 tane kasa fişi verdiler. biri kredi kartı fişi diğerinde e-arşiv fatura bilgi belgesi yazıyor. okadar başka bişey yok hiç bir yere kaşe flan vurmadılar. sizlerde de öylemi
  • anilzi A kullanıcısına yanıt
    kaşe vs yok. e faturadan 2 gün sonra çıktısını alırsın. garanti fatura
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.