Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 7 64 GB/4 GB Kırmızı TR Garantili 1.616,64 TL +75 Bonus (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
19.134
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sinerjik_adam

hayatımda bir kere ithalatçı garantili cihaz aldım, bir daha asla almam. Telefona lafım yok iyi ürün ancak garanti olayını iyi düşünün. Alırken sevinirsiniz oo ucuza aldım çok akıllıyım diye ama o cihazı garantiye bir verin bakalım nasıl pişman olacaksınız.
    Ben garantisiz alma taraftarıyım. Arkadaşım garantili diye benim telefonun alt modelini benden pahalıya aldı ve ekran için garantiden 300 lira istediler. Benim telefon garantisizdi. Ucuza aldım. Garantilik bir şey de olmadı. Garanti parası bana kalmış oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GG 1755 TL TR GARANTİLİ
    N11 1750 TL TR GARANTİLİ şuan böyle gidiyor
  • İncehesap in getirdigi telefonlar genpa garantili, ama resmi distributor evofone getirmemis anladigim kadariyla
    Kutusunda ve ambalajinda evofone la ilgili hic bir yazi yok
    Turkce kullanma kilavuzu yok
    İncehesap disardan genpa ile anlasmis sanirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • -STAIND- kullanıcısına yanıt
    Siz incehesap tan mı aldınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frk_Plt kullanıcısına yanıt
    Evet

• -STAIND- kullanıcısına yanıt
    Genpa etiketi ile mi geldi peki ve garanti sorgulaması yaptınız mı? Ben de onlardan alacağım gibi...

• İstanbul Bilişim'de 1607TL, garantiye kendileri bakıyormuş.

• bu koniçivalar paketlerin içine neden kulaklık koymuyor. ayrıca telefonda hızlı şarj özelliği olmasına rağmen paketten çıkan alet standart hızda. ucuza satalım diye kısmışta kısmış. lan o kadar para verdik bu nasıl iş diye sövecekken de şeffaf kılıfla gönül yapmayı da biliyorlar. böyle böyle zengin oldunuz dimi lan arigatolar.
  • Bu tlf alın derim

• quote:

Orijinalden alıntı: huzyin67

Ben garantisiz alma taraftarıyım. Arkadaşım garantili diye benim telefonun alt modelini benden pahalıya aldı ve ekran için garantiden 300 lira istediler. Benim telefon garantisizdi. Ucuza aldım. Garantilik bir şey de olmadı. Garanti parası bana kalmış oldu.

Alıntıları Göster
    200 lira ucuza garantisiz cihaz aldın. 2 sene içinde batarya tükenme noktasına geldi. Bataryaya 200 lira istediler. En basitinden bu şekilde düşün. Yada anakartta 20 ay sonra sorun çıktı telefon kapandı.

Garantisiz her zaman risktir.

Distribütör alınabiliyorsa birinci öncelik

Alınamıyorsa ithalatçı garantili cihaz alınmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

Bu tlf alın derim
    Xiaomiyi yakından tanıyanlar tam aksine bu cihazı tavsiye etmiyorlar. Xiaominin başka modellerini tavsiye ediyorlar.

• Ben delta garantiyi tercih ederim diğer garantiler ile karsilastirildiginda. Xiaomi Türkiye olsun diyenler Hepsiburadadan 1800-25 ttmobil kodu ile yada 50 visa kodu ile de uygun. Xiaomi Türkiye, genpa garantili çıkıyor. Ama burada önemli olan cihazı GENPA mi tamir ediyor yoksa evofone a mi gönderiyorlar orası önemli. Ben GENPA nin tamir ettiğini görmedim şu ana kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: bahtiyaraziz

Xiaomiyi yakından tanıyanlar tam aksine bu cihazı tavsiye etmiyorlar. Xiaominin başka modellerini tavsiye ediyorlar.

Alıntıları Göster
    Hangi modelleri tavsiye ediyorlar hocam
  • 15 milyondan fazla satılan cihaz elbet sorunlu olanlar olmuştur kullanıyorum şuan ve tavsiye ederim
    Webtekno
    Redmi Note 7 Serisi, İlk 6 Ayında 15 Milyon Sattı
    https://www.webtekno.com/redmi-note-7-serisi-ilk-6-ayinda-15-milyon-satti-h72162.html

• xiaomi stickerli tr kullanım klavuzlu hangi satıcı satıyor acaba evofone olanı
  • Daha once yine note 7 icin acilan sicak firsat konusunda bir uye yazmisti.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Facebook Xiaomi Türkiye yöneticisi olarak bu cihaza temkinli yaklaşmanızı öneririm. Şu an en çok donanımsal şikayet aldığımız telefon bu...

Sıfır donanımsal şikayet aldığımız telefon ise Mi 9 Se ve Mi 9T. Garantisiz modellerine yönelmenizi tavsiye ederim.

• bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt
    Bu telefon bende yok ancak arkadaşlarım aldı kullanıyorlar... Elbette her telefonu beğenenler de olacaktır beğenmeyenler de. Alınacak her telefon da eleştirilebilir eksiklikleri de vardır. Ancak almayın anlamına gelebilecek bir yaklaşım sergilerken birkaç kriter gözetilmesi gerektiğini düşünüyorum. Almayın telefonun sesi çıkmıyor veya fotoğrafı söylediği gibi çekmiyor veya 15 cm den düşerse parçalanıyor malzemesi çok kalitesiz vb. Fiyatı pahalı onun yerine şu telefon modelini alın hem daha ucuz hemde özellikleri daha iyi diyebilirsiniz. Bunun dışında kullanılan beylik laflar forumu fuzuli yere meşgul etmek polemik yaratmak zaman kaybı dışında bir işe yaramıyor.

Burada bulunma amacımız da en iyisini almaktan ziyade paramızın alabileceğinin en iyisini almak zaten...

• Gelen kutu ambalajinda Xiaomi turkiye garantili yazan bi sticker var. İcinden kaşesiz garanti belgesi cikti, yine xiaomi turkiye garantili yazan.
    Ama baska kutu acilim videolarinda , kutunun yaninda evofone yazisi vardi ve turkce kullanim kilavuzu cikiyordu...

Xiaomi Redmi Note 7 64 GB/4 GB Kırmızı  TR Garantili 1.616,64 TL +75 Bonus

• quote:

Orijinalden alıntı: bahtiyaraziz

Alıntıları Göster
    Ben hariç 4 arkadaşa aldık çok memnunuz ne diyim

• Bence bunu almak yerine 1800 tlye xiaomi tr garantili almak daha mantıklı delta garanti demek neredeyse garantisiz demektir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.