Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 7 64 GB/4 GB Kırmızı TR Garantili 1.616,64 TL +75 Bonus (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
19.134
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eskikarateci

Bu mesaj silindi.
    Ben sadece bir mesajı aktardım. Tabi ki bütün telefonlar sorunlu olacak diye bir kural yok. Eğer o arkadaş desteksiz atmıyorsa bu sadece bir Mazda'nın ya da Citroen'in ya da Fiat'ın arıza yapma oranı gibi değerlendirilebilir. Daha sağlıklı bilgi için forumun Note 7 ana konu bölümü ziyaret edilebilir. Kimsenin kafasında soru işareti kalmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

200 lira ucuza garantisiz cihaz aldın. 2 sene içinde batarya tükenme noktasına geldi. Bataryaya 200 lira istediler. En basitinden bu şekilde düşün. Yada anakartta 20 ay sonra sorun çıktı telefon kapandı.

Garantisiz her zaman risktir.

Distribütör alınabiliyorsa birinci öncelik

Alınamıyorsa ithalatçı garantili cihaz alınmalı

Alıntıları Göster
    garanti kapsamında değişimleri firmalar artık pek yapmıyor. kullanıcı hatası diyip para istiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huzyin67

garanti kapsamında değişimleri firmalar artık pek yapmıyor. kullanıcı hatası diyip para istiyorlar.

Alıntıları Göster
    Ben telefoncuyum haftada 5 tane cihaz gönderiyorum garantiye.

Tamire varsa yapıyorlar

Tamiri mümküm değilse yeni cihaz veriyorlar
  • "biraz daha bekleyin note 8 çıkacak"

hep bunu demek istemiştim. şaka maka 29 ağustos'ta note 8 tanıtılacakmış. haydi bakalım karışsın kafalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniquakee

"biraz daha bekleyin note 8 çıkacak"

hep bunu demek istemiştim. şaka maka 29 ağustos'ta note 8 tanıtılacakmış. haydi bakalım karışsın kafalar.

Güzel şaka...

Bu arada ürün Kapanmış diyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soniquakee kullanıcısına yanıt
    Note 8 mediatek ile çıkacak diyolardı bu yüzden biraz soğuk gelmişti ama SD665 ile çıkacakmış 2100 civarı satılırsa alınabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

Ben telefoncuyum haftada 5 tane cihaz gönderiyorum garantiye.

Tamire varsa yapıyorlar

Tamiri mümküm değilse yeni cihaz veriyorlar

Alıntıları Göster
    hocam bunu redmi note 7 özelinde söylemiyorsunuz değil mi?
  • Rensjem kullanıcısına yanıt
    Ha 660 ha 665 fiyat farkına değecek fark yok. 1700 e redmi note 7 varken niye 400 lira fazla verip redmi note 8 alasın? Öte yandan snapdragon 710 lu realme 3 pro veya kirin 810 lu honor 9x de gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 27 Ağustos 2019; 16:12:59 >
  • İlk çıktığı zaman her cihaz pahalı oluyor note 8 bekliyorum diyenler için dedim zaten zevk meselesi.Ben olsam Meizu note 9 alırdım 675 710dan güçlü benchmarkları

• Rensjem kullanıcısına yanıt
    675 in oyun performansı 710 dan daha kötü. 675, 660 ın işlemci olarak daha hızlı ve daha güncel donanımları destekleyen hali. Ben meizu note 9 almaktansa redmi note 7 alırdım. Note 9 un işlemcisi rn7 deki Hafıza kartı ve güncelleme desteğinden vazgeçmeye değecek kadar fark yaratmıyor. Alınabilecek en güzel cihaz gelirse realme 3 pro. Fakat o iş belirsiz.

• Meizu X8 varken neden Note 7 tercih ediliyor açıklayabilecek olan var mı?
  • bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    X8'in SAR değeri daha yüksek diye biliyorum. Nedense Meizu bana hiç güven vermiyor.

• www.milanogsm.com
    MILANO GSM TECHNOLOGY
    https://www.milanogsm.com

Şöyle bir şey gördüm. Fiyatlar neden bu kadar uygundur? İstanbul kadıköy'de burayı bilenler var mı? Güvenilir midir?

• byorkandal B kullanıcısına yanıt
    Garantisiz kayıtlı cihazlar hep bu fiyatlardan satılıyor zaten. Bunlar firma olarak 6 ay garanti verdiklerini yazmışlar artısı bu. Elektronik biraz şans işi olduğu için riski var tabii, epeyi talep var ki bu şeklide satış yapan çok var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xaomi Türkiye Garantili 1719 TL+KARGO

urun.n11.com
    Xiaomi Redmi Note 7 64 Gb/4 Gb Duos (xiaomi Türkiye Garantili) - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-redmi-note-7-64-gb4-gb-duos-xiaomi-turkiye-garantili-P351699578

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

Garantisiz kayıtlı cihazlar hep bu fiyatlardan satılıyor zaten. Bunlar firma olarak 6 ay garanti verdiklerini yazmışlar artısı bu. Elektronik biraz şans işi olduğu için riski var tabii, epeyi talep var ki bu şeklide satış yapan çok var.
    Peki hocam ben de açıkçası bu şekilde bir cihaz almayı düşünüyorum. NFC olmuş olsa Note 7 veya MI 8 SE alacaktım ama yokmuş, böyle bir satıcıdan veya siteden MI 9 SE veya NFC.li başka bir model alacağım.
    En az 3-4 yıl kullanmayı düşünüyorum, donanım arızası gibi bir arıza dışında IMEI konusunda sıkıntı olur mu? Olursa elimdeki eski telefonlardan birinin IMEI'sini klonlatabilir miyim?
  • outofnick O kullanıcısına yanıt
    Teorik olarak bir sorun olmayacağını düşünüyorum ama bu konuda(eski imeileri kullanma) "devlet çok sıkıştıracak" diyen bir grup insan da var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat gayet iyi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.