Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 7 - 64 GB Xiaomi Türkiye Garantili (1.695 TL) +100 Axess Chip Para

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
3
Favori
4.794
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Axess kartı olanlar için 1595 TL'ye gelir

GittiGidiyor
    Xiaomi Redmi Note 7 64 Gb Xiaomi Türkiye Garantili Cep Telefonu - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-redmi-note-7-64-gb-xiaomi-turkiye-garantili-cep-telefonu-476201067

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GittiGidiyor
    Xiaomi Redmi Note 7 64gb 4gb Ram çift Hatlı Cep Telefonu - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-redmi-note-7-64gb-4gb-ram-cift-hatli-cep-telefonu-476016055

Delta garatili 1625(-100), olması gereken seviye olan 1500 civarına gelmiş sonunda. Bakalım asıl düşüş bu ay içinde gelecek mi?

Ekleme

Asıl güzel sayılabilecek fiyatlar Note 6 64 ve S2'de, elbette Axess kartınız varsa.

Xiaomi Redmi Note 6 Pro 64GB - 1329(-100) İthalatçı Garantili ve +10TL Xiaomi Türkiye Garantili (Paraf ya da Bonus olsaydı, telefon nöbetini sonlandırırdım.)
    Xiaomi Redmi S2 32 GB Dual(Xiaomi Türkiye Garantili) - 1099(-100)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 10 Eylül 2019; 11:53:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-redmi-note-7-64gb-4gb-ram-cift-hatli-cep-telefonu-476016055

Delta garatili 1625(-100), olması gereken seviye olan 1500 civarına gelmiş sonunda. Bakalım asıl düşüş bu ay içinde gelecek mi?

Ekleme

Asıl güzel sayılabilecek fiyatlar Note 6 64 ve S2'de, elbette Axess kartınız varsa.

Xiaomi Redmi Note 6 Pro 64GB - 1329(-100) İthalatçı Garantili ve +10TL Xiaomi Türkiye Garantili (Paraf ya da Bonus olsaydı, telefon nöbetini sonlandırırdım.)
    Ah bi de nfc olsa su note 6 Pro.da, tam alinacak telefon.

• outofnick O kullanıcısına yanıt
    1500TL altı güncel f/p ürünü telefonların hiç birinde NFC'ye rastlamadım. Benim 4 yıldan fazla süredir kullandığım orta seviye cihazda(1000TL altı fiyatı vardı) NFC var.
  • quote:

1500TL altı güncel f/p ürünü telefonların hiç birinde NFC'ye rastlamadım. Benim 4 yıldan fazla süredir kullandığım orta seviye cihazda(1000TL altı fiyatı vardı) NFC var.
    1500'e yakın da bir tek a40'da var. Uygun fiyatlı telefon alalım diyoruz ama dediğiniz gibi hiç birinde yok. NFC olmayınca banka kampanyalarına katılmak da mümkün olmuyor malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahtiyaraziz

1500'e yakın da bir tek a40'da var. Uygun fiyatlı telefon alalım diyoruz ama dediğiniz gibi hiç birinde yok. NFC olmayınca banka kampanyalarına katılmak da mümkün olmuyor malesef.

Alıntıları Göster
    Aynen benim de dikkatimi çekti o A40 modeli ancak 4gb ram olsa da Antutu puanı düşük. 4 gündür sabah akşam bakıyorum, hala da ara ara bakacağım ancak 11.11'e kadar fırsat denk gelirse alırım, yoksa 11.11'i bekleyeceğim. Aslında sarı siteden GARANTİSİZ 1250 liraya Note 7 (NFC yok), 1800 lira MI9 SE alınabilir ama eşimle birlikte akıllı telefon kullanmaya başlayalı, elimize geçen 5 akıllı telefondan 3ünün servislik (bunlardan 2sinde para iadesi oldu) olduğunu, 1'inde de servislik bir durum olmasa da ekranda çok az beyazlık belirdiğini düşününce garantisiz almaya elim varmıyor.
    Redmi Note 8'inde ekimde Türkiye'ye geleceği söyleniyor, o durumda diğerleri de biraz daha düşer sanırım.

• outofnick O kullanıcısına yanıt
    11.11'de sağlam indirimler oluyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuharremAylar

11.11'de sağlam indirimler oluyor mu?
    Bu zamana kadar 11.11'lerde cep telefonu kovalamadığım için bilmiyorum açıkçası ama indirim kodları ile falan alınabilir. Aşağı yukarı 1500'e 150, 2000'e 180 TL indirim kodları falan oluyor.
  • Ekranı çok büyük s7ye devam s7 2.el temiz tavsiye ederim alınır 5inc güzel hızlı ele oturuyor

• quote:

Ekleme

Sondaki iki telefonun linki var mı?

• note 6 pro 3/32'nin fiyatı nasıl 1.200-tl

• Şuan axes ile 1534 geliyor.düşünenler kaçırmsın

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Paraf kartda hangi kampanya var cep telefonları ile ilgili, ben göremedim?

sağlıcakla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ring

Merhaba,

Paraf kartda hangi kampanya var cep telefonları ile ilgili, ben göremedim?

sağlıcakla
    İlgili mesajıma bakılırsa ben de görememişim maalesef.
  • Ayin 9 da 1545 tl ye aldim hala göndermediler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.