Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.343
Cevap
177
Favori
936.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4/64 2099 diye bi duyum aldım lansmana girecek bi arkadaştan. Ama o da orda duymuş. Kesin değil yani.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4/64 2000 tl 4/128 2349 tl turkiye fiyatı el altından fiyatı oturunca alırım daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]
    Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 28 Mart 2019; 14:37:59 >

• Fiyat çok iyi paralel ithalat ile daha ucuz olur, yarın direk alıyorum.

• Pahalı sanki. Biraz beklemekte yarar var bence.

• biraz beklenmeli ithalatçı garantililer bunun üzerine çıkamazlar 1700 e 4/64 rahat gelir
  • 128/4 nedir abi!!! bu modelin 64/6 versiyonu da var

3/32 > 4/64 > 128/6

şeklinde yapsalardı keşke.
  • bizim ülkeye gelen modeller saçma ya ama fiyat gayet idealmiş
  • Pro modeli olsa kazıkda olsa dersinki hadi neyse param olsa yine vermem

• yalnız fiyatı iyi değilmiş vazgeçtim 170 dolarlık telefon 2000 lira hmm 1700den 1 kr fazla vermem
  • meizu note 9 açıklansa da bir görsek fiyat kıyasını.hem adam akıllı garantin yok. hem dandik malzeme, hem düşük model (pro gelmediğini düşünürsek)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starless -- 28 Mart 2019; 16:27:36 >
  • 6 GB neden gelmedi acaba? Çok saçma işler yapıyor Xiaomi. 6/64 2000 lira olursa alınabilir. Bu hali ile Mi 8 Lite'tan farkı ne?
  • 150 dolarlık telefon 2.000 TL şaka gibi. Millet 1 maaşıyla 6-7 adet alabiliyorken biz 1 tane alıyoruz.

• ilk satışa açma hepsiburada dan geldi!!!

www.hepsiburada.com
    Xiaomi Redmi Note 7 64 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-note-7-64-gb-xiaomi-turkiye-garantili-p-HBV00000IMW2E

görseller doğruymuş valla 1.999 TL den resmi mi store bu sanırım mi store diye birisi satıyor.

• 2.5 sene önce mi5 i 1085 tl ye aldım. Amiral gemisi telefon bide. Fiyatlara bak nereden nereye. İnşallah cepport vb firmalarda getirirde biraz daha ucuza alırız diyecem ama şecimlerden sonra dolar artacak cart curt diye söylentiler çok fazla. İnşallah ben yanılıyorumdur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşılan beklemeye devam 2000 nedir arkadaş ya?200 dolardan hesaplasan kdv si herşeyi dahil 1600-1700 etmeyecek telefona 2000 fiyat çekiyorlar inanılır gibi değil.Daha da inanılmaz olanı burda bile iyi fiyat diyenler var
  • Multimate kullanıcısına yanıt
    bunlar resmi distribütör garantili arkadaş hiçmi araştırma yapmıyorsunuz
  • buda telefon plastik kasa diyenlere gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 28 Mart 2019; 17:36:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patren

bunlar resmi distribütör garantili arkadaş hiçmi araştırma yapmıyorsunuz
    Eee ne olmuş resmi distribütörse? 200 dolar ne kadar yapıyor? Hadi diyelim 40 dolarda devlet alıyor. 240 dolar ne kadar yapıyor? Adamlar üretim maliyetini 150-200 dolar demedi ! Satış fiyatı resmi rakam 150-200 dolar.

• TrettiofemHalf kullanıcısına yanıt
    o fiyatlar yalan fiyatlar xiaomi onu her telefonda yapıyor, çinde çok az miktarda telefon ucuzdan satıyorlar, sonra gerçek fiyatını o sanıyor kekolar.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.