Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.343
Cevap
177
Favori
936.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Redmi note 7 ve meizu note 9 sıkı rakip olacak gibi duruyor. Bu rekabet bize yarar . Bnce iki telefonda alınabilir ama ben note 7 yi tercih edicem gibi duruyor. Daha dayanıklı daha güncel daha stabil olacagini düşünüyorum birde meizu fly me arayüzünü pek begenmiyorum. Bu arada note9 dada samsung kamera sensörü var ve fiyati note 7nin pro versiyonu fiyatina eşit sanirim buda bir handikap(yanliş biliyor olabilirim 210$)
    Ama dedigm gibi iki telefonda 2019un f/p kralları olacak bence hangisini alirsak alalim pişman etmez dusuncesindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuna4141 -- 26 Mart 2019; 16:28:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi turkiye resmi facebook hesabinda. 28marttaki tanıtım günü icin bazi etkinlikler paylaşılıyor. Şuan musterilerine sizce note 7 nin fiyati turkiyede nekadar olur diye soruyor ve yarisma duzenliyor bilene en hizli cvp verene note 7 hediye. 4bin küsür yorum yapilmis bosubosuna yorum yapmayayim dedim kaçırdık yarışmayı

• Bende gec yazdım yarışma için Perşembe günü bakalım turkiye fiyatına ona göre bir yol izlenir

• quote:

Orijinalden alıntı: by_efendy34

Note 7 sahibindende 1650 ye satılıyor. Note 7 pro 2600 tl ye satılıyor. Arada bu kadar fiyat farkına değecek ne özelliği var bu pro nun ?
    Sorum güme gitmesin arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz ? Aradaki fiyat farkına değecek kadar özellik farkı var mıdır ?
  • by_efendy34 kullanıcısına yanıt
    Dizayn pil vs. hersey ayni.
    Pro sdn675 normali sdn660
    Pro kamera sensoru sony
    Normalinde kamera sensoru samsung
    Ayrica normalinda 48mp 4in1 piksel yoluyla 48mp oluyor.
    Yani yazilim yoluyla.Pro da ise 48mp gerçek yani donanimsal olarak 48mp.

• tuna4141 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. İkisinde de ois yok sanırım. Eis iş görür mü acaba ?

• Seçenek yok mecbur alacaz nfc işi kötü oldu.

Cihaz kayıtlı diyor ama doğru yanlış görüşmek lazım, Fiyat iyi gibi...

Youtube da inceleme videolarini izledim. 1080p 30fps te eis cok duzgun çalışıyor ois kadar basarili. Ama 60fps ve 4K da eis yok sarsinti cok fazla. Bu arada 4K pro modelde var diye biliyorum.

• Redmi note 7 pro'nun iki ülke haricinde satışa sunulmaması çok üzdü gerçekten beklediğim bir telefondu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dvl35 -- 26 Mart 2019; 19:3:12 >
  • Pro'da sadece Band20 olmasa iyi ama maalesef Band7 de yok (Hindistan). Çin'de Band7 var.
  • Mi9x diye bir model cikicakmis 7 pro ozeliklerinde bu global olacak sanırım bu surekli telefon çıkarmaları çok saçma redmi 7 fiyat olarak daha iyi ozellik duşük ama fazla para vermemeye karar verdim alır kullanırım

• Yarın resmi olarak türkiyede satışa çıkıyor.2500 den aşağı demezler
    Halbuki çinden 800 lira bile değil

• Oyle olursa çinden 2 tane getirt kayıt etmeden kullan daha ucuz

• atenct A kullanıcısına yanıt
    En mantıklısı bu şuanda ama tabi imei yazılabilir mi belli değil.
    Ve elbette çinden yada hindistandan getirtme imkanınızın olması.

Tabi fiyat 6 ay sonra düşüyor ve bunlarla uğraşılmayacak seviyede farklar olduğu için buradan almak daha mantıklı oluyor.

Ama ben PRO düşündüğüm için imei sıkıntı olmazsa bu yöntemi kullanacağım mecbur.
  • N11 e düşmüş 2299 TL ye bu fiyattan zor satarlar

• atenct A kullanıcısına yanıt
    https://cihaz.tv/xiaomi-mi-9x-teknik-ozellikleri-sizdirildi/ - 32 MP ön kamera artı arka kısıma geniş açılı kamerayı da ekleyerek üçlemişler , 6.4 inç FHD AMOLED ekran ve parmak izi okuyucusu ekran ile bütünleştirilmiş , 7 Pro'ya benzeyen sadece işlemci kısmı ve 48 MP'lik ana kamerası olsa gerek bu durumda ise aralarındaki fiyat farkı da öyle 3-5 olmayacaktır üstelik cihazda "NFC" olursa fiyat aralığı daha çok açılacaktır düşüncesindeyim biraz umutlanmıştım açıkçası ne yazık ki olmadı yine bana Note 7 Pro gözüktü sadece "BAND" meselesi düşündürüyor bu sebeple acele etmeyip en az bir 2-3 ay kullanıcıların değerlendirmelerini takip edeceğim hem o esnada fiyatlar eğer kur yükselmeyip vergiler arttırılmazsa muhakkak düşüşe geçecektir.

• Eğer bu linkteki doğru ise lanetler olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• RoNNiE- kullanıcısına yanıt
    hem de 3/32 diyor, yuhh
  • RoNNiE- kullanıcısına yanıt
    Noha !
    Sahibindende Pro 4/64 modeli 2599
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.