Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.343
Cevap
177
Favori
936.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3/32 bu fiyatlarla Honor 10 lite, M20, GM9 pro varken satılmaz. Di mi satılmaz. Satılır mı ki? Almayın lan şunu. Google'a red yazıyorum, redmi note 7 öneriler arasında hemen gözüküyor. Ne kadar çok bekleyni var demekki, korkuyorum bu fiyata da alan olacak diye. Biraz bekleyin agalar, hep birlikte 4/64 1600'e alalım şunu.
  • carnageous kullanıcısına yanıt
    Valla o fiyata zor satarlar bende 4-64 mi 8 lite var 1650 ye almıştım delta garantili. sırf kızılötesi pili ve kulaklık girişi olduğu için pro modeli gelse 1700 civarında olsa alırım yoksa hayatta işim olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoNNiE- kullanıcısına yanıt
    Kardeşim hiç boşuna lanetler okumaya gerek yok rağbet göstermesinler olsun bitsin kusura bakmayalım ama biraz da bizim milletimiz vesile oluyor bu manzaraya , sadece bu telefon için değil diğer tüm marka ve modeller için söylüyorum ederinden bir kuruş fazlasını vermeyin yoksa bu piyasa daha çok cepler yakacak.
  • ultraslan_trap U kullanıcısına yanıt
    Ben de vazgeçtim, büyük ihtimal lg v30+ alacağım.
  • by_efendy34 kullanıcısına yanıt
    Kullanım amacın ve verebileceğin rakam nedir bilmiyorum ama yüksek ihtimal ilerleyen günlerde daha gülünç rakamlarla karşılacağız ona göre seçimini yapmanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslan_trap -- 27 Mart 2019; 21:48:36 >
  • Sazan avı gibi bişe işte. Şimdi bakarlar bu fiyata giderse yasla gitsin mantığı. En geç 1 ay sonra 400-500 lira düşer. Dünya kadar model çıkıyor her ay.

Kullanım amacım fotoğraf ve video. Yaklaşık 4 yıldır Note 4 kullanıyorum. 1080p 60 fps video ve OİS özelliği olmazsa olmazımdır. Oyunla hiç işim olmaz. Şarj da günü rahatlıkla çıkarsın yeter. 2000-2500 tl civarı bakınıyorum hocam.
    bence meizu 16 tam aradığın.
  • starless kullanıcısına yanıt
    Ona da baktım aslında, güzel telefon. Saf android olması gereksiz kalabalığı önlemiş. Yalnız Sar değerleri ile ilgili bilgi bulamadım. 16th nin sar değerleri epey.com da belirtilmiş (kafa 0,78 , vücut 1,57). Yüksek ihtimal 16 da böyle birşeydir değil mi?
    V30+ seni ön kamerada üzebilir şimdiden belirteyim zaten sen de biliyorsundur bu konuyu az çok , Meizu 16 orta üst segment sayılırken V30+'da üst segment kısmına koyabileceğimiz bir telefon tabi genellikle video ve fotoğraf dediğiniz için Meizu'da bulunan SD710'da gündelik işlerinizi görmenizi sağlayacaktır her iki cihazda da OIS mevcut , diyafram açıklığı olarak V30+ önde ve geniş açı da mevcut , her iki cihaz da Sony lens kullanmaktadır lakin sanırsam V30+'da portre modu özelliği mevcut değil ama Google Camera yükleyerek portre fotoğraflar çekebilirsin hem de diğer konularda da daha güzel işler çıkaracaktır kendi yazılımına göre , sar değeri baş ve vücut kısmında Meizu'ya göre daha düşük özellikle baş kısmında , fiyat farkı olarak da 300-400 lira bir fark mevcut aralarında , eğer maddi olarak elin ferahsa V30+ daha ağır basıyor aksi takdirde Meizu 16'da işini görecektir , bu arada konu sadece Note 7 ve Note 7 Pro'ya ait olduğu için diğer marka ve modeller hakkında uzun uzadıya konuşup bu cihazlar hakkında bilgi edinmek isteyen arkadaşları rahatsız edecek durumlara düşürmeyelim.

Meizu 16th sar değeri baş (0,76) vücut (1,57)
    LG V30+ sar değeri baş (0,479) vücut (1,23)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslan_trap -- 27 Mart 2019; 23:20:5 >

• Henüz tanıtım yapılmadı. Yarın 28martta yapilacak. N11 de ne akla hizmet xiaomi türkiye garantili olarak 2300tl fiyat biçilmiş anlayamadim. Umuyorum ki doğru değildir. Eger doğruysa note7 bnm için bitti. Bu fiyat politikası bize yönelik çok büyük bir hata.
    Oysaki note7 nin en büyük özelliği ortalığı kasıp kavuran 150$lık fiyatıydı. Ocak ayından beri sabırla bekliyorum açıkçası. Böyle bir fiyatla giriş yaparlarsa kesinlikle almam fiyat sonradan düşse bile almam. Kur farkı vergiler falan eyvallah tmmda 2300 yine değil. Türk insanını enayi yerine koymaya kalkmasın hiçbir şirket.
    Tuzağa düşmeyelim almayalım derim ben.

Yinede yarınki tanıtım toplantısını bekleyeceğim. 2300tl fiyata inanmak istemiyorum hemde 3gb versiyonuna şakaysa komik lakin şaka değil gerçekse eğer çok çok komik olur!

Çok teşekkür ederim. V30 dxomarkta ortalama olarak 83 puan almış. Video puanı baya düşük. O konu biraz düşündürüyor beni.
    Neyse konuyu fazla dagitmayalim. Tekrar teşekkürler.

• tuna4141 kullanıcısına yanıt
    Bazı akıllılar şimdiden sınama operasyonuna başlamış anlaşılan , açılışı 2300'den yapalım ses çıkmazsa duruma göre hareket ederiz mantığını güdüyorlar dilerim ellerinde patlar.
  • Pocophone F1 fiyatından çıkarcak kadar aptal olduklarını sanmıyorum.Sazan avi olduğu konusuna katılıyorum.Yani kim niye gidip bu telefona 2500 versin ki bu fiyat aralığında çok daha iyileri varken?
  • 2300tl gibi bir fiyattan girecekse işi zor. Samsung'un a30-a50-m30 modelleri mevcut. Meizu x8, note 9, honor x8 gibi modeller de mevcut. Ben bildiklerimi yazdım belki daha iyileri de mevcuttur. Forumdaşlarım daha iyi bilir.
  • geçen hafta 1519 tl ye kadar bulunabilen redmi note 6 pro 4/64 modeli de 1799 tl ye fırlamış tamam dövizde hareketlenme oluyor ama bunun adı düpedüz fırsatçılık düşünüyorum cihazın çıkış fiyatı için 150 dolar deniyor tamam gümrük vergisi ve diğer bindirmelerle birlikte 280 dolara sat ama dün n11 deki ilan 420 küsür dolara denk gelmekteydi bu nedir yahu bu fiyatlarla bence kimse almasın ellerinde patlasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carnageous -- 28 Mart 2019; 10:38:9 >
  • carnageous kullanıcısına yanıt
    Aynı fırsatçılar poco f1 de de devrede. Son 1 aydır adamlar mi8 den yüksek fiyata poco f1 satmaya başladı. Fiyat 128gb model için 2600 lerden 3400tl lere çıktı. Nedeni ise belli. Millet çıkış fiyatı en düşük 845 sd li bu telefonu heryerde önermeye başladı. Bu fırsatçılar da fiyat yükseltme metodu uyguluyor. Xiaomi'nin bilinirliği artınca fiyatlar tavan yaptı. Nerede mi5'i 1200tl ye aldığım zamanlar.
  • haklısınız hocam telefon fiyatları ile bir grafik yapılsa bir telefonun aynı ay içinde dip yada pik yaptığını görüyoruz kesinlikle dövizde ki hareketlilikle paralel gitmiyor buna biraz olsun standart getirmeleri gerekiyor xiaomi tanınmadan önce efsane redmi note 4 modeli kombolarla birlikte 580 TL ye bile alınabiliyordu diğer aynı özellikte ki bilinen markalar 950-1200 bandında satılırken ne yazıkki xiaomi de katıldı bu kervana.
  • Bu gün tanıtım var bakalım tr fiyatı ne olacak yurt disi fiyatina bakar ona göre birseyler söyleriz fiyat yuzunden farklı yurt dışından gelme modellere yöneliriz

• honor 10 lite alin 1500 tl

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.