Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.343
Cevap
177
Favori
936.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsallah 28marttaki lansmanla birlikte satışı kendileri yaparlar. Tuketiciyi de uzmeyecek bir fiyatla redmi note 7 piyasaya giris yaparsa yok satar. Ztn reklamin en iyisi memnun tüketici görüşüdür. Herkes birbirinden görerek alır note7 yi. Donanim olarak guzel bir telefon fiyatida dolar bazında cok iyi. Ulkemizede guzel fiyattan giriş yaparsa efsane bir telefon olacağını dusunuyorum.
    Az kaldi 28marti bekleyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pro'nun kutu acilisini izledim. siyah cerceve sanki cok kalin gibi duruyor. 150 dolarlik telefon icin bunu soylemek kufur gibi ama :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuna4141

İnsallah 28marttaki lansmanla birlikte satışı kendileri yaparlar. Tuketiciyi de uzmeyecek bir fiyatla redmi note 7 piyasaya giris yaparsa yok satar. Ztn reklamin en iyisi memnun tüketici görüşüdür. Herkes birbirinden görerek alır note7 yi. Donanim olarak guzel bir telefon fiyatida dolar bazında cok iyi. Ulkemizede guzel fiyattan giriş yaparsa efsane bir telefon olacağını dusunuyorum.
    Az kaldi 28marti bekleyelim
    geliyor mu 28 martta
  • Redmi note 7 pro da gelecek mi acaba note 7 ile beraber.. Sadece note 7 gelecek ilk etapta gibi geliyor bana.
  • Ben anlamadım eğer bu Xiaomi Türkiye dedikleri evophone ortaklığı ise geçen sene 5000 TL den mi 8 tanıtımı yaptılar bu sebeple benim umudum yok fiyatlardan note 7 ye 2500 fiyat çekerler en az
    Biz yine ithalatçı garantili beklemek zorundayız diye düşünüyorum

• Trye düz mü pro mu getirecekler bilgisi olan var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviator_

Ben anlamadım eğer bu Xiaomi Türkiye dedikleri evophone ortaklığı ise geçen sene 5000 TL den mi 8 tanıtımı yaptılar bu sebeple benim umudum yok fiyatlardan note 7 ye 2500 fiyat çekerler en az
    Biz yine ithalatçı garantili beklemek zorundayız diye düşünüyorum
    Sizin hesabınıza göre bile şu şekilde fiyat çıkıyor;

Mi 8 - Haziran 2018'de tanıtılmış fiyat 421$ >>> Haziran 2018 Dolar kuru 4.65₺ >>> Telefon ortalama 2.000₺ Olması gerekirken %150 kar oranı konulmuş ve 5000₺'e satılmış.

Redmi 7 - 150$ > Dolar kuru 5.7₺ >>> %150 kar oranıyla >>> 2.137₺

edit: Ayrıca Mi8 tanıtıldıktan 1 ay sonra TR garantili cihazın fiyatı 4.000₺

mi 8 Ağustos 2018 fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrettiofemHalf -- 25 Mart 2019; 15:17:32 >

• Pro olanı Çin ve Hindistan dışına satılmayacak, global gelmeyecek, söylentileri dolaşıyor. Açıkçası bu telefonu gelir diye bekliyordum hayal kırıklığı oldu.
    Açıklama linki: John Chen, yaklaşık 21 saat önce
  • Pro modelinin global versiyonunun çıkmayacağı açıklandı. Bekleyenler boşuna bekledi bu kadar zaman. Fiyat bandı olarak da zaten Poco modeline çok yakındı.

Sağlık olsun.
  • Tahminim mi9 se satışları baltalanmasın diye böyle yaptılar. Pro modeli daha ucuzdu ama bu kararları onlara zarar getirecek hele de Samsung m20 gibi ürünlerle fiyat performans yarışındayken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sreylare -- 25 Mart 2019; 16:9:33 >
  • TrettiofemHalf kullanıcısına yanıt
    İnşallah böyle çıkar ama o gün %150 oranı bugün %200 olmayacağının garantisi yok maalesef. Tabi bunda verigiler de var. Açıkçası benim söylemek istediğim mi Türkiye fiyatlarının uçuk olabileceği ihtimalini göz önünde bulundurmamız ve hayal kırıklığına uğramamak. Bu telefonun olması gereken fiyat şahsi fikrim max 1800 olması.
    İthalatçı garantili her zaman daha uygun fiyat olacaktır ama umuyorum xiaomi bizi ters köşe yapar ve hepimiz uygun fiyatlara bu telefonu alırız.
  • Meizu Note 9 a yarar bu.Zaten aklım ondaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: starless

Meizu Note 9 a yarar bu.Zaten aklım ondaydı.
    Meizu daha uyguna gelebilir ama Note 7 Pro modelinde Sony sensörü vardı kesinlikle Samsung sensöründen daha iyi görünüyordu.
  • sreylare kullanıcısına yanıt
    Kamera konusunda kıyaslama yapılmış. Ben sony i öne çıkarabilecek bir fark görmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starless -- 25 Mart 2019; 16:36:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: starless

Kamera konusunda kıyaslama yapılmış. Ben sony i öne çıkarabilecek bir fark görmüyorum.
    Evet gündüzde bir taraf bir tarafa pek üstün değil farklı resimlerde birbirinden başarılılar ama gece çekimlerine bakmak lazım. Birkaç resmi spoiler olarak paylaşacağım kalabalık etmesin diye, ve fikir vermesi açısından. Görsellik de kişiden kişiye değişir bunu da eklemeliyim. Benim seçimim Note 7 Pro'dan yanadır.

1/ Meizu note 9 ile çekildi gündüz fotoğrafı.

2/ 12mp meizu note 9 gece fotoğrafı.

3/ Meizu vs note 7 pro. Tam belli değil ama fikir verebilir.

4/ Redmi note 7 pro gece çekimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sreylare -- 25 Mart 2019; 17:13:49 >

• yiğenlerim bu yeni çıkan redmi note 7 tanıtım videosunda akşama kadar oyun internet filan aktif kullanıyo gece biterken hala %53 şarj kalıyor. bunun aslı varmıdır acaba?
  • Richards Covers kullanıcısına yanıt
    Duyuruyu kendileri yaptilar 28martta redmi note 7 tanıtılacak. İstanbulda tanitim toplantisi yapıpta 3 ay sonra getirmezler diye umuyorum. Madem bize özel bir tanıtım yapılıyor hemen satışa konulmasi lazim. Bu arada pro nun global versiyonunun cikmayacak olmasi moralimi bozdu. 1500-1750 arasi bir fiyat cikarsa hemen alicam.

• Tanıtımı bekliyorum ama meizu note 9 bakabilirsiniz heralde bunu alıcam birileri getirdiği zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: tuna4141

Duyuruyu kendileri yaptilar 28martta redmi note 7 tanıtılacak. İstanbulda tanitim toplantisi yapıpta 3 ay sonra getirmezler diye umuyorum. Madem bize özel bir tanıtım yapılıyor hemen satışa konulmasi lazim. Bu arada pro nun global versiyonunun cikmayacak olmasi moralimi bozdu. 1500-1750 arasi bir fiyat cikarsa hemen alicam.
    Fiyatın kesinlikle 1700 e yaklaşmaması gerek ama yinede mağaza aracı oluyorsa kabul edilebilinir tabi.Bu arada Meizu 9 aklımda yoktu iyi bir alternatif gibi duruyor fiyatına bağlı belki daha iyi bir tercih olabilir.Ne zaman geleceğine dair bilgi var mı?
  • Note 7 sahibindende 1650 ye satılıyor. Note 7 pro 2600 tl ye satılıyor. Arada bu kadar fiyat farkına değecek ne özelliği var bu pro nun ?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.