< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (545. sayfa)
-
-
Global sürüm ( QFGMIXM ) için indirip kuracağım. Yanlış yapmıyorum değil mi?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Evet. Ota olanı telefonuna indir sonra güncelleme paketini seçerek direk kurulum yapabilirsin..
821 MB olanı indiriyorum. doğru olanı indiriyorum herhalde?
Evet ben öyle yaptım. Sonra güncelleme kısmına gelin yanılmıyorsam 10 defa ekrana tıklayın. Sağ üstte (üç nokta) dan güncelleme paketini (indirdiğiniz dosyayı) seçin kuruluma başlayacak. Kurulumdan sonra cihazı sıfırlayın ben öyle yaptım. Dosyalarınızı pc ye atın veya yedekleyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sounderland -- 31 Ekim 2020; 1:47:55 >
Teşekkürler. Güncelledim şimdi.
Bildirim çubuğu değişmemiş hala eski hali mevcut sizde de aynı mı?
Ayarlardan açmak gerekiyormuş buldum
Telekom vowifi sorunu çözülmemiş. Yinede beğendim miui 12 yi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar kasma yapıyor mu MIUI 12? Pil durumu nedir? Ben de yüklemeyi düşünüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: zngdev67
Telekom vowifi sorunu çözülmemiş. Yinede beğendim miui 12 yivowifi operatörler alaklı operaötlerin telefonu desteklemesi gerekli. Örneğin vodafone destekliyor onda açılıyor. Buna telefonun yapabileceği bir şey yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mayob IIArkadaşlar kasma yapıyor mu MIUI 12? Pil durumu nedir? Ben de yüklemeyi düşünüyorum.
Kasma donma yok. Pil durumuna hemen cevap vermek doğru olmaz onu bugünün sonunda yorumlayabilirim anca :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: zngdev67Listesi varmı uygulamaların. Ben genelde hidden settings uygulaması ile silinmeyen birkaç uygulamayı devre dışı bırakabiliyorum. Sizde lidte varsa incelemek isterdim
Alıntıları GösterRomdaki çöp servis ve uygulamalar bunlar. Bunlar dısında başka bir sey silmedim. Ha silecek ne kalmıs ki diyebilirsiniz ama ROM böyle bir rom ve çöp dolu
Xiaomi ADB Fastboot tools'u yapan arkadas github'da, programın listesinde gördüğünüz her seyi silseniz de, cihaz bootloop olmaz demis ama ben UI'de tıklanınca tepki vermeyen yerler olmasını istemedim. Yoksa birkac cop uygulama daha vardı google'a ait falan ama orjinalligi bozmadan mümkün olabilecek en sade hale getirmek icin sadece asagidakileri sildim bunlardan bazıları hem RAM hem CPU hem de muazzam Pil tüketiyor bazıları direkt reklam servisi bazıları spyware bazıları da bloatware bana göre rom da kesinlikle olmaması gereken seyler
Analytics
Android Accessibility Suite
App Vault
Backup
Browser
Digital Wellbeing
Downloads
Facebook
Feedback
Freeform
F phrases
Games
GetApps
Google Lens
HybridAccessory
Joyose
MSA
Market Feedback Agent
Mi Browser
Mi Cloud
Mi Credit
Mi Drop
Mi Pay
Mi Share
Mi Video
MiConnectService
MiPlayClient
MiuiDaemon
Music
PAI
PartnerBookmarks
PartnerNetflixActivation
QuickApps
QuickBall
Recorder
SMS Extra
Scanner
Services & Feedback
SoterService
UniPLay Service
VsimCore
WmService
Weather
Yellow Pages
Youtube
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 31 Ekim 2020; 16:39:18 >
-
-
Note 6 pro yuda desteklemiyordu. Fakat ben kullanıyordum. Bence telefon ile alakalı
Arkadaşlar birkaç saat önce MIUI 12 kurdum. Kasma yok, telefon yağ gibi akıyor. Arayüz daha modern olmuş. Pil kullanımı da şu anlık gayet iyi. (Kurulumdan sonra dosyalarınızı yedekleyip mutlaka hard reset atın.)
-
-
Facebook ve Chorme tamamen ram katili.
quote:
Orijinalden alıntı: sounderland
Facebook ve Chorme tamamen ram katili.Bu xiaomi, 150 dolara telefon satiyor bunlarin maliyeti 100 dolardir zaten biz vergilerle cok pahaliya aliyoruz. Adamlar 50 dolar karla cihaz satiyor ama parayi spywarelerle veri toplayip belki satarak ve reklamdan kazaniyorlar. Performans ROM yuzunden olmasi gerekenden dusuk olsa da cihazlar cok ucuz oldugu icin millet almaya devam ediyor yani iyi satiliyor.. Xiaomi icin bu copleri cihaza koymak o yuzden onemli bizim performans almak icin bunlari silmemiz gerekiyor. En guzeli pixel rom ama ben launchere alisamam diye yanasmiyorum. Bu listeye Xiaomi Service Framework u de ekleyeyim silinmesi sorun yaratmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 1 Kasım 2020; 1:25:23 >
miui 12ye güncelledim telefon miui 11e nazaran hızlandı pil daha stabil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X