Ona bakarsan mi9t desteklemiyor note 8 proda desteklemiyor cihazlar arasında yok ama çalışıyor napcaz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (546. sayfa)
-
-
Xiaomi ADB/Fastboot Tools 7.03
Bu uygulamada çok işe yarıyor Java destekli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eşimle birlikte note 7 kullanmaya başladık. Benim cihazda pil performansı cok daha iyiydi. "Android sistemi" bende neredeyse hiç pil harcamıyordu. Eşimdeki cihazda ise %10 u buluyordu rahat. Hatta gece 30 civarı olmasına rağmen kapanabiliyordu.
Son güncellemeyi yaptım . Bende de "Android sistemi" ikinci sırada ve %8e ulaştı....
Tam şarj sonrası 8 saatlik sürede 2 saat ekran süresi ve şu an pil %58de
Sizdeki süreler nasıl?
-
global sürüm mü hocam ? bana daha gelmedi
-
Global sürüm. Banada güncelleme gelmedi malesef
Global
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Evet Global. Aşağıda ki linki kullanarak indirip kurabilirsin..
Redmi Note 7 Miui 12 (Global) Ota
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
rom falan yapmama gerek yok bunun için değil mi?güncelleme ayarlarından güncelleme paketi seç diyerek yapabiliyorum ?
-
eu rom ile globalin farkı nedir? avantajı dezavantajı var mıdır
-
Bende dün gece OTA üzerinden yükledim. Millet akıyor, uçuyor, kaçıyor yazmış ama ben çok ağır buldum telefonu.
Üstelik yükleme sonrası önce Factory Reset ardından Data Wipe yapmama rağmen. Miui 11'den çok şikayetçi değildim. İki üç animasyon için telefonun tüm stabilizasyonu gitti. Bende mi bir sorun var bilmiyorum.
Önerilere açığım.
-
Miui 12 den performans ve batarya olarak çok memnunum. Miui 11 ile performans ve batarya olarak hiç memnun değildim.
quote:
Orijinalden alıntı: sounderland
Miui 12 den performans ve batarya olarak çok memnunum. Miui 11 ile performans ve batarya olarak hiç memnun değildim.Miui 12 sürümünüz kaç acaba?
Birde Global OTA ile mi indirme yaptınız?
12.0.1 sürümüm. Evet Global OTA olarak harici indirip kurulum yaptım.
quote:
Orijinalden alıntı: Fortune 4Romdaki çöp servis ve uygulamalar bunlar. Bunlar dısında başka bir sey silmedim. Ha silecek ne kalmıs ki diyebilirsiniz ama ROM böyle bir rom ve çöp dolu
Xiaomi ADB Fastboot tools'u yapan arkadas github'da, programın listesinde gördüğünüz her seyi silseniz de, cihaz bootloop olmaz demis ama ben UI'de tıklanınca tepki vermeyen yerler olmasını istemedim. Yoksa birkac cop uygulama daha vardı google'a ait falan ama orjinalligi bozmadan mümkün olabilecek en sade hale getirmek icin sadece asagidakileri sildim bunlardan bazıları hem RAM hem CPU hem de muazzam Pil tüketiyor bazıları direkt reklam servisi bazıları spyware bazıları da bloatware bana göre rom da kesinlikle olmaması gereken seyler
Analytics
Android Accessibility Suite
App Vault
Backup
Browser
Digital Wellbeing
Downloads
Facebook
Feedback
Freeform
F phrases
Games
GetApps
Google Lens
HybridAccessory
Joyose
MSA
Market Feedback Agent
Mi Browser
Mi Cloud
Mi Credit
Mi Drop
Mi Pay
Mi Share
Mi Video
MiConnectService
MiPlayClient
MiuiDaemon
Music
PAI
PartnerBookmarks
PartnerNetflixActivation
QuickApps
QuickBall
Recorder
SMS Extra
Scanner
Services & Feedback
SoterService
UniPLay Service
VsimCore
WmService
Weather
Yellow Pages
Youtube
Alıntıları Göstersizin postun sık kullanılanlara eklenmesi lazım. çok teşekkür ederim. burda yazanları ve google search ı kaldırdım. tele bişey olmadı çalışıyor şimdilik :) Bl kilidi de kapalı çökseydi yanmıştık.
-
quote:
Orijinalden alıntı: akmasolBende dün gece OTA üzerinden yükledim. Millet akıyor, uçuyor, kaçıyor yazmış ama ben çok ağır buldum telefonu.
Üstelik yükleme sonrası önce Factory Reset ardından Data Wipe yapmama rağmen. Miui 11'den çok şikayetçi değildim. İki üç animasyon için telefonun tüm stabilizasyonu gitti. Bende mi bir sorun var bilmiyorum.
Önerilere açığım.
Bende ota bağlantısı nidirp kurdum. yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım şu ana kadar. Uygulamalrda gözle göürlür şekilde daha hızlı açılmaya başladı bende.
-
quote:
Orijinalden alıntı: zngdev67sizin postun sık kullanılanlara eklenmesi lazım. çok teşekkür ederim. burda yazanları ve google search ı kaldırdım. tele bişey olmadı çalışıyor şimdilik :) Bl kilidi de kapalı çökseydi yanmıştık.
Alıntıları GösterHocam programi yazan onlemi almis default listedeki tum hersey silinse de brick olmaz ama orada benim ozellikle dokunmadigim servisler var xiaomi sim activation service mesela onu silmedim cunku o silindikten sonra fabrika ayarlarina donulurse resetten sonra cihaz miui hesapla aktive edilemeyebilir o servisi orada birakmak cok daha guvenli benim listede fabrika reset yapilsa da sorun yaratacak bir olay olusmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 4 Kasım 2020; 23:40:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ota dan mi 12 yukledim .oncesinden 5-6 saat ekran suresi alirken 1.45 dk aldim sarj resmen ucurumdan duser gibi iniyor.android istemi sarji yiyor.boyle biseyle karsi karsiya kalan var mi?
quote:
Orijinalden alıntı: battyOta dan mi 12 yukledim .oncesinden 5-6 saat ekran suresi alirken 1.45 dk aldim sarj resmen ucurumdan duser gibi iniyor.android istemi sarji yiyor.boyle biseyle karsi karsiya kalan var mi?
Bende de olmustu fabrika reset atınca düzeldi. Bu boot menude wipe data var o sekilde reset yap düzelecektir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X