< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (548. sayfa)
-
-
Baglantıdan indirip miui12 kursak telefon sıfırlanır mı nasıl oluyor yapan arkadaşlar bilgi verebilir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugüne kadar basıma gelmedi . sorun ama ihtimal da var yanı onun icin pek bir şey diyemiyorum kesin birşey olmaz vb.. gibi şeyler.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: xx_ray
Bugüne kadar basıma gelmedi . sorun ama ihtimal da var yanı onun icin pek bir şey diyemiyorum kesin birşey olmaz vb.. gibi şeyler.Peki sorun kasma problemi var mı cihaz nasıl oldu. Güncellemeli miyiz
Her hangi bir problem yok evet güncelledim memnunun.
Önceki konuşmalarda sistemdeki gereksiz uygulamaları kaldırmakla ilgili paylaşım var bir liste var onu bende yapmak istiyorum cihaz rahatlasın.. nasıl yapacağız dostlar
ben de yaptım sıfırlamadı hız normal ama sanki şarj daha hızlı gidiyor gibi geldi bana..
-
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 1,5 senedir redmi note 7 kullanıcısıyım. kameranın özellikle son birkaç aydır gittikçe kötüleştiğini hissediyorum, artık alelade bir fotoğraf bile çekesim gelmiyor. MIUI Global 11.0.1 Kararlı sürümü kullanıyorum rootsuz olarak, 64 gb de hafıza kartı kullanıyorum tel hafızası ile kart hafızası yarı yarıya durumda. Karanlıkta yoğun olsa da genellikle ışıklar müthiş parlıyor, objelerin hatları belli olmuyor, fotoğraf kalitesi olarak da yüksek seçili. Arabadaki fotoğrafı akşam saatinde gece modu olmadan arka kamera ile çektim. Kediyi de ön kamerayla çektim. İkisinde de çekmeden önce ekrana tıklayarak odaklama yaptım. Bu durum neyden kaynaklanıyordur? nasıl düzeltebilirim? garantisi devam ediyor.
-
Bana gelmis otomatik olarak (global surum)
bu alttaki iphone gibi menu çizgisini nasıl kaldırıyoruz ? bi de eski miu11 duvar kağıtlarını bulamadım ya
-
Ön kamerayı bilmiyorum ama arka kamera ile çekim yaparken geceleri benim de ışıklar böyle oluyor. Çözüm ıslak mendille şöyle bi güzel silip kuru sarı bezle (evet mutfaktaki sarı bezinin hiç suya değmemiş hali veya gözlük camı temizleme bezi) güzelce temizlemek. Sorunu böyle çözmüştüm. Siz ön kamera için de bi deneyin bakalım ne olacak.
Miui 12 güncellesi kendi geldi. Otomatik indirip kurdu. Karanlık mod daha iyi olmuş. Duvar kağıdını vs ekstra karartıyor. İconları belirgin kalıyor. Kamera uygulamasının yeni arayüzü de güzel olmuş. Ama en iyisi arayüzdeki değişim bence. Yeni kontrol merkezi çok iyi. Soldan çekince bildirimler. Sağdan çekince kontrol Merkezi geliyor. Animasyonlarda daha akıcı geldi. (Yeni kontrol merkezini aktif etmek gerekiyor. Ayarlar / Ekran / Kontrol Merkezi & Bildirim Çubuğu / Yeni Kontrol Merkezini Kullan.)
Miui 12 güncellemesinden sonra altta bir çizgi çıkıyor. O nedir ve nasıl yokedicez bilen var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: kabune
Miui 12 güncellemesinden sonra altta bir çizgi çıkıyor. O nedir ve nasıl yokedicez bilen var mı?Ss atar misin bakalim
quote:
Orijinalden alıntı: filantedivinitaArkadaşlar merhaba, yaklaşık 1,5 senedir redmi note 7 kullanıcısıyım. kameranın özellikle son birkaç aydır gittikçe kötüleştiğini hissediyorum, artık alelade bir fotoğraf bile çekesim gelmiyor. MIUI Global 11.0.1 Kararlı sürümü kullanıyorum rootsuz olarak, 64 gb de hafıza kartı kullanıyorum tel hafızası ile kart hafızası yarı yarıya durumda. Karanlıkta yoğun olsa da genellikle ışıklar müthiş parlıyor, objelerin hatları belli olmuyor, fotoğraf kalitesi olarak da yüksek seçili. Arabadaki fotoğrafı akşam saatinde gece modu olmadan arka kamera ile çektim. Kediyi de ön kamerayla çektim. İkisinde de çekmeden önce ekrana tıklayarak odaklama yaptım. Bu durum neyden kaynaklanıyordur? nasıl düzeltebilirim? garantisi devam ediyor.
Kedi çok güzelmiş allah bağışlasın
Kameraya gelince gece ve iç mekan performansı ancak bu kadar olur. Bu telefonun kamerası ancak ve ancak gün ışığında düzgün fotograf ceker. ısık azken performansın bu kadar düsük olması normal en iyi fotoğraf çeken telefonlar bile gun ısıgında güzel fotoğraf ceker.. cünkü bunlar dslr degil düsük ısıkta performans almak icin dslr fotoğraf makinesi gerekir
-
En altta ki beyaz çizgi
Tam ekran çizgisi. Kapatmak için ayarlar ekran dan çentik ve durum çubuğu yerine bakabilirsin
Eyvallah. Sağ olasın 👍
Pek teşekkür etme, sarılma kucaklaşma gibi nazik huyları yoktur onun yerine ben teşekkür ederim hocam
Orası öyle tabi ama son birkaç ayda iyice kötüleşti kamerası, yani ilk aldığım zamanki performansını almamaya başladım.
@CL1L'in tavsiyesi üzerine biraz internetten de okudum arka kamerayı diş macunu ve pamukla bi 20-30 saniye ovaladıktan sonra az sulu pamuk ve kuru pamukla duruladım. ardından kolonyalı selpak (ıslak mendil değil, kolonya + selpak) ile sildim. Gerçekten ışıkların parlaması azaldı ve daha iyi fotoğraflar çekmeye başladım. ön camda film olduğu için yapamıyorum ama orayı da iyileştireceğini düşünüyorum.
-
şimdi normalde miui 12 gelmiş ama ben dışardan indirip kurmuştum şimdi aleti sıfırlasam kendi kendine güncelleme gelir mi acaba ya da fark edermi öyle kursam ne dersiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X