< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (550. sayfa)
-
-
Qcyt5 kullanıyorum çok memnunum.fiyatida üzmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam sipariş veriyordum ki soundliberty 53 pro diye bişey duydum.
T5i alırsam micro usb olduğu için istemeye istemeye alacağım.
53 pro yu araştırıyorum bakalım. Kullanan varsa aydınlatsın beni
quote:
Orijinalden alıntı: zngdev67Tam sipariş veriyordum ki soundliberty 53 pro diye bişey duydum.
T5i alırsam micro usb olduğu için istemeye istemeye alacağım.
53 pro yu araştırıyorum bakalım. Kullanan varsa aydınlatsın beni
Soundliberty 53 pro sipariş geçtim. İnşallah pişman olmam. 235 tl.
Xioami airdots kullanıyorum 140 TL ye hepsiburada dan aldım gayet memnunum iş görüyor -
Lineage Os kullanıyorum 9-10 saat ekran süresi alıyorum. Tavsiye ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: zngdev67Soundliberty 53 pro sipariş geçtim. İnşallah pişman olmam. 235 tl.
Alıntıları Gösterİnceledim şuan güzele benziyor.miktofonu nasıl acaba sesli ortamda karşı tarafa ses gidiyor mu? Biraz anlatır mısın
biraz daha detay verebilir misiniz?
dark mode'da Twitter gibi uygulamalarda ekranın yanlarında renk beyazlamasi soğuması yaşayan yok mu başka?
Gelince yazarım inşallah. Bu HB neden Ptt kargoya geçtiki. ayın 5. İnde kargoya verildi. Diğer kargo firmaları olsaydı pazartesi şubeye gelmiş olurdu diye düşünüyorum. Ptt kargo ile ölme eşeğim ölme
Çok ilginç.... Bunu deneyeceğim.
Lineage OS telefonların kendi yazılımı hariç kullanılabilen yazılımlar arasında en güvenilir olanıdır. Aosp sadeliği vardır. Gereksiz uygulama ya da servis yoktur. Uzun zamandır hiç sorun yaşamadan kullanıyorum. -
Telefonlarda banka uygulamalari var nasil bu kadar guvenebiliyorsunuz benim yemez bi taraflarim :)
Şahsen lineage os a cihazın kendi romundan daha çok güveniyorum. Zira kendi romunda tonlarca veri toplama servisi var. -
Arkadaslar telefonumla acil numaralari arayamiyorum.155-112-199 vs bu tarz numaralari.Hattim turkcell aradim bizle ilgili deil dediler.Herhangi bi kisitlama yokmus.Bi kod verdiler onu yaptim ama yine ayni.Acaba telefonda bunu engelleyen biseymi var.Fikri olan varmi
Şebeke modunu 3g ye alıp deneyebilirmisiniz ?
-
Çok enteresan hocam.3g de aradi.4.5g ye aldim aramadi.Nedir bunun cozumu.
Şebeke kaynaklı volte de aramaya izin vermiyor sistem 3g ye de geçemeyince arama yapamıyor
Bitek bu telefondami var bu durum.Yoksa butun xiaomiler de aynimi.Global versiyon bide telefon
Telefonda var bende sorun yok mi9t
Volteyi kapatırsan kullanabilirsin
Volte açık olunca 3g ye geçiş yapmıyor telefon
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X