Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (551. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.343
Cevap
178
Favori
934.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 549550551552553
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Telefonda var bende sorun yok mi9t

Volteyi kapatırsan kullanabilirsin

Volte açık olunca 3g ye geçiş yapmıyor telefon

Samsunglarda volte açıkken bu üç haneli numaralar aranabiliyor mu yoksa sadece xiaominin uyuzluğu mu merak ettim şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk_41 -- 9 Aralık 2020; 21:27:22 >

• görüşme başladığında ekran görüntüsü atabilir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

görüşme başladığında ekran görüntüsü atabilir misiniz

Düzelttim mesajımı ben de bunu soruyordum halbu ki :)
  • brk_41 kullanıcısına yanıt

aranır şebeke 3g moduna geçiyor xioamide de aranıyor resimde eklediğim gibi

• Cameranın pro modunda sutter speed i s=32 (veya 16,8) gibi uzun süreli yapınca karanlık ortamları gündüz gibi aydınlatması lazım, ama bende hâlâ karanlık kalıyor. Sanki normal modda çekmişim gibi. Sizde böyle bir sorun var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, telefonumun ekranı bir anda karardı. Biraz bekleyip yeniden başlatınca ekran geliyor ama sonra tekrar gidiyor. Bu durumda olunca format da atamıyorum format ekranına gelemeden ekran gidiyor. Sorun donanımsal mı yazılımsal mı? Aranızda aynı sorunla karşılaşan oldu mu? ( Dokunmatik dahil her şey çalışıyor, sadece ekran karanlık)

• şimdi ışıkta baktım ekran çok az görünüyor. format attım ama sonuç aynı galiba donanımsal en iyisi yarın tamirciye göstermek.

• Merhaba arkadaşlar telefonda hayelrt ekran oluştu. Mi store dan almıştım cihazı. İzmir'de hayalet ekran sorunu yaşayıp servise giden oldu mu? Sorunsuz panel değiştirirler mi? Ekran görüntüsü aldım. Servise bırakmak için cihazı geçen sene ekim ayında almıştım.
  • hoodt H kullanıcısına yanıt

aynı sorun bende de var anlamadım gitti,muhtemelen telefonları kasıtlı olarak hurdaya çevirme işlemi.

• mockingbird4x M kullanıcısına yanıt
    Kılıfını çıkarıp güç tuşunu üfleyip hareket ettirip temizledik sonrasında düzeldi. Şu anlık bir problemi kalmadı.
  • etkinus kullanıcısına yanıt

Haklısınız bende denedim aynı şekilde sonuç....

Gcam ile denedim astro modunda daha iyi sonuç çıkıyor. 60 sn ye yakın çekiyor sanırım

• Mddemirci kullanıcısına yanıt

Hangi versiyon gcam var sizde? Bende 6.2.030 yüklü. 7 versiyonu düzgün çalışmadı bende.

• Bir süredir kullanmıyordum. Sizin mesajı görünce rastgele indirip kurdum. Hangi yazılımcının olduğunu hatırlamıyorum ama sürüm bilgisi bu sekilde

Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mddemirci -- 20 Aralık 2020; 17:54:21 >
  • etkinus kullanıcısına yanıt

İlk denememde gece karanlığında eşyalar çok zor görünüyordu.

Şimdi yine denedim. karanlık ama eşyaların hatları rahat seçiliyor. Bu durumda kendi kamerası gayet güzel sonuç verdi 32 de

• Mddemirci kullanıcısına yanıt
    Bende 7li sürümler gece modunda sorunlu oluyordu. Zaten gcam i da gece modu için kullanıyorum😁
  • agritux kullanıcısına yanıt

Herhangi bir rehber var mıdır acaba? Birde pil süresi nasıldır? Bende miui son sürüm var fakat pil performansı biraz düştü.

• simos35 kullanıcısına yanıt
    Merhaba. "Lineage os wiki how to" şeklinde arama yaparsanız gerekli dökümantasyona erişebilirsiniz. Ayrıca eriştiğiniz Wiki de bir çok bilgi mevcut. Ekran bende 1 gün kullanımda 8, 2 gün kullanımda 5 saat altına düşmüyor. Lineage in diğer romlardan farkı resmi bir oluşum olması. Ben şahsen diğer romları kullanırken güven açısından çok rahat edemiyorum.
  • agritux kullanıcısına yanıt

Sağ olun hocam. Ben biraz bakınayım dediğiniz sayfaya.

• 3/32 modelini kullanan arkadaşlar için yazıyorum.

Burada yazan arkadaşlara güvenip OTA üzerinden Miui 12 yüklemeyin. Telefon feci kasıyor.

• Öncelikle herkese tekrar merhabalar. Size tavsiyem şudur ki lütfen üreticinin yayınladığı, telefonunuza otomatik olarak gönderilen güncellemeler hariç OTA üzerinden vs. güncelleme yapmayın. Ben buradaki arkadaşların Miui 12 uçuyor, kaçıyor laflarına kanarak maalesef OTA üzerinden güncelleme yaptım ancak telefonumun içine sıçıldı tam anlamıyla.

Bu konuyla ilgili düm Xiaomi Global'e gönderdiğim mail'e aşağıdaki tarzda bir mail geldi.

Mailin Türkçesi kısaca.

Biz Redmi Note 7 için Miui 12 güncellemesini vermedik, siz nereden indirdiniz ki????

Yani burada OTA üzerinden falan link veren çoluk çocuğun aklına güvenip güncelleme yapmayın.

Kasmadan telefonu kullanamıyorum.

Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 549550551552553
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.