Arkadaşlar, kulaklığın kablosu ekrana çarpsa algılayıp sağa sola giriyor. bu dokunmatigin sadece parmağı algilamasinin çözümü var mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (559. sayfa)
-
-
Bu telefon niye güvenlik güncellemesi bile almıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ekranı kırılmıştı. yeni telefon aldım camı yaptırıp anneme vermeyi düşünüyorum kadıköy gsm iletşimde yaptırmayı düşünüyorum var mıdır başka tavsiye edebileceğiniz bir yer
telefonda sorun yok sadece camı kırık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atanamayan Dr. Strange -- 25 Haziran 2021; 17:41:4 > -
Ghost screen sorunu nedeniyle telefonu evofone na gönderdim. Bakalım ne olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar sağlam ve tam kapatan bir ekran koruyucu öneriniz var mı ?
-
Bir de arkadaşlar batarya az gitmeye başladı. Garantim Evofone ile devam ediyor göndersem değişim sağlarlar mı ?
-
Teşekkürler.
-
-
Sanırım son olarak MIUI 12,5 güncellemesini alıp güncelleme ömrünü noktalayacak. Benim bildiğim kadarıyla Redmi modelleri 1 tane Android, 3 tane de büyük MIUI güncellemesi aldıktan sonra güncelleme ömürleri bitiyor. Bu durum beni de hayal kırıklığına uğrattı, sanırım android telefon üreticileri çok fazla telefon çıkardıkları için güncelleme desteğini maksimum 2 yıl yapıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: zngdev67
Ghost screen sorunu nedeniyle telefonu evofone na gönderdim. Bakalım ne olacak.Telefon garantiden geldi. Shenchao panel takmışlar. Umarım tianma panelden iyidir. Garanti bitimine 3 gün kala göndermiştim. Şimdi garanti bitti bot kilidini açtım. Miui 12.0.1 global android 10 yüklü iken den miui 11.0.8 eea global android 9 a düşürdüm sürümü. Hayat varmış be.
Herkese bu sürümü tavsiye ederim.
Miui 12.5 hayırlı olsun. Globale gelmesi yakındır.
Note 7 China Stable 12.5.3
Recovery rom
https://bigota.d.miui.com/V12.5.3.0.QFGCNXM/miui_LAVENDER_V12.5.3.0.QFGCNXM_964faa8ebc_10.0.zip
Panel kontrolü nereden yapılıyor
Ayarlar > Telefon Hakkında > Tüm Özellikler > Çekirdek Sürümü üstüne 5 kere basın > Açılan pencereden Software Version'a tıklayıp aşağı inin ve LCM information kısmına bakın. Baştaki ifade paneli ifade eder.
Teşekkür ederim.
Sıkıntısız bir panel bildiğim kadarıyla, ileride sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Sadece Tianma panel sıkıntı yaratıyor burada yazan insanların paylaştığı deneyimlere bakarsak, Schenchao panel için başka forumlardaki ve buradaki insanların deneyimleri sonucunda şunu yazmıştım: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/139818387
Bluetooth kulaklık bağladığımda kulaklığın mikrofonu çalışmıyor bilgisi olan var mı acaba? internetten araştırdım fakat doğru düzgün bi çözüme ulaşamadım :(
kablolu kulaklıklarda sıkıntı yok fakat bluetooth kulaklık taktığımda kulaklık simgesi çıkmıyor sadece bluetooth olarak görüyor.
(3tane farklı bluetooth kulaklık ile denedim hiçbirinin mikrofonu çalışmıyor. )
-
Ben soundliberty 53 pro kullanıyorum. Öyle bi sıkıntı ile karşılaşmadım.
O zaman kulaklıkta problem var sanırım. 1temmuzda hepsiburada'dan almıştım 14 günüde geçti, kulaklıklarda da değişim yok sanırsam.. elimde kalacak :((
-
son güncelleme ile telefon çok ağırlaştı planlı eskitme politikası uyguluyolar sanırım başına gelen var mı?
-
Telefonun garantisi bittiyse gidin telefonu rotlayin
redmi note 7 pixel experience android 11 yükleyin telefon performansı 10 numara oluyor tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X