Hiç batarya değişimi yapan var mıdır? Orijinal bataryayı nerede bulabilirim? Pil çok hızlı tükenmeye başladı. Eskiden 8-9 saat ekran süresi alırken artık 5.5 saat civarı alıyorum. Acubattery uygulamasında pil sağlığı %65 olarak gösteriyor. Orijinal batarya bulabilirsem çok iyi olacak. |
Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (560. sayfa)
-
-
https://bigota.d.miui.com/V12.5.1.0.QFGMIXM/miui-blockota-lavender_global-V12.0.1.0.QFGMIXM-V12.5.1.0.QFGMIXM-9057c2e80d-10.0.zip
Globale gelmiş 12.0.1.0 dan dosyayı indirdikten sonra
Güncelleme paketini seçip yükleme yapabilirsiniz .
Tepkimeleri hızlı ram kullanımı bi miktar azalmış
Mi12 resmi üzerine sürekli tıklyarak güncelleme ayarlarını açabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Xiaomi teknik servisleri (genpa,kvk,evofone) dışında bulmanız çok zor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dışarıdan başka firmalarınkini alsam çok mu kötü olur? En azından şuanki durumdan iyi olur mu acaba?
Orijinal olmayan bataryaların ömrü epey az oluyor.Servisten talep edebilirsiniz.Bazi firmalar ücret karşılığı gönderiyor diye biliyorum.
Tamamdır bir araştırayım hocam sağ olun.
Büyük heveslerle satın aldığım Redmi Note 7'den kurtuldum birkaç gün önce...
MIUI12 ile iyice sapıtmaya başlamıştı... Sürekli kameraya bağlanamıyor hataları, kameranın 50 saniyede açılıyor oluşu, uygulamalar arası geçişlerin yavaşlığı... Beni her acil durumumda mahcup eden ve bana ucuz etin yahnisi.... felsefesini benimseten Redmi Note 7'den direkt olarak iPhone 11'e geçerek 2012 senesinden beri içinde olduğum Android macerasını sonlandırıyorum...
Artık Android mi? Ucuz telefon mu? ASLA.
Size de bol şans bu Çinli çöplerle.
-
Dün şarjdayken telefon patladı.
Note 7 pro kullanıyordum,memnundum da. Xiaomi Türkiye Twitter hesabına da yazdım,çok ilgisizler
Durup dururken masraf çıktı
-
Sarj aleti orjinalmiydi
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666
https://bigota.d.miui.com/V12.5.1.0.QFGMIXM/miui-blockota-lavender_global-V12.0.1.0.QFGMIXM-V12.5.1.0.QFGMIXM-9057c2e80d-10.0.zip
Globale gelmiş 12.0.1.0 dan dosyayı indirdikten sonra
Güncelleme paketini seçip yükleme yapabilirsiniz .
Tepkimeleri hızlı ram kullanımı bi miktar azalmış
Mi12 resmi üzerine sürekli tıklyarak güncelleme ayarlarını açabilirsiniz
Yükledim.Çalışıyor.Fakat ekranı ikiye bölme seçeneği gitmiş.Sen çözebildin mi?
-
Bazı özellikleri kısmış olabilirler
Bilgi için teşekkürler hocam. Yeni gelen özellik var mı? Pil kullanımı nasıl, güncelleme yapmayı tavsiye eder misiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok geçmiş olsun hocam. Şarj cihazı orijinal miydi?
Hocam ben redmi note 7 için deji batarya. Sipariş ettimquote:
Orijinalden alıntı: simos35Hiç batarya değişimi yapan var mıdır? Orijinal bataryayı nerede bulabilirim? Pil çok hızlı tükenmeye başladı. Eskiden 8-9 saat ekran süresi alırken artık 5.5 saat civarı alıyorum. Acubattery uygulamasında pil sağlığı %65 olarak gösteriyor. Orijinal batarya bulabilirsem çok iyi olacak.
Annemin iPhone 6 sinada deji almıştım çok memnun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet sanırım ben de bundan sipariş edip deneyeceğim.
Evde redmi note 7 kullanan var 2 yıldır en az. Gül gibi telefon. Sorunsuz. Şunun farkında olmak gerek. Bir amiral gemisi değil tabi. Tamamen orta seviye bir telefon. Yarı yolda bırakmadı şimdiye kadar. İphone'a gelecek olursak bence Androidi aratır. Neden mi bir şey yapmak istersin yapamazsın. Kısıtlar falan. Hatta şunu diyim. Ben Xiaomi'den başka android marka telefona bile geçemem. Çünkü Miui'daki bazı özellikler hiçbir Android telefonda yok. Alıştığım özellikleri kullanamayacaksam ben napayım o telefonu amiral gemisi bile olsa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KSiber -- 25 Temmuz 2021; 18:20:54 >
Gelen güncelleme ile birlikte volte açıkken 3 haneli numaraları arama yaptığımızda telefon 3g ye geçiş yapmadığı için sunucu hatası diye arama yapmıyordu
Şimdi düzelmiş direk arıyor
Artık vowifide çalışıyor. Bimcell
Ekstra Bi işlem yaptınız mı
Telefon yanımda değil akşama bakayım
Ota zip yüklemeye çalıştığımda yüzde 30 da hata verdi. Recovery zip ini indirdim. Güncelleyiciden yükledim. Hard reset yaptım. Bot kilidi kapalı
Yaptıklarım bunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zngdev67 -- 28 Temmuz 2021; 13:7:38 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X