Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU] (502. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.324
Cevap
120
Favori
567.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU]Teknoloji İzleyoutube
    Xiaomi Getapss Uygulamasını Kaldırma 2023 Xiaomi getsapp nedir ? Telefonda kaldırılmayan uygulamalar How To Remove Get Apps From Mi Phone - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=YWs-gi70HU0&feature=youtu.be
  • derya78 kullanıcısına yanıt
    Xiaomi nin kendi uygulaması hocam google play store gibi uygulama indirebiliyorsunuz bir zararı yok. Bazı cihazda google markette netflix gözükmüyor getapps üzerinden indirip kullanabiliyorsunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Redmi Note 8 de çağrı kaydetme özelliği bir ara görünüp gitmişti, acaba herkeste mi böyle? Çağrı kaydetmenin bir yolu var mı?

• asasdas kullanıcısına yanıt
    Xiaominin stok arama uygulamasında var o özellik
    Bu uygulama da Endonezya romunda varsayılan olarak geliyor.

Uygulama ile sorunsuz kurulum yapabilirsiniz yüklemek istediğiniz romu seçin arkanıza yaslanın. Bütün bilgiler silinir.
    Telefon USB hata ayıklama aktif edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLyMoKoKo -- 8 Mart 2023; 21:10:32 >
  • OnLyMoKoKo kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

Aynen hocam. Google Telefon uygulamasına bir ara gelmişti. Ona basınca karşı tarafa ses kaydı yapıldığına dair sesli uyarı gidiyordu ve çağrı kaydı yapıyordu. Artık o buton çıkmıyor. Eski sürümlerden birinde vardı.

Ben videodaki gibi Endonezya roma geçtim, veri kaybı olmadı, MIUI arama ve mesaj uygulamaları yüklendi, Google arama gitti, Google mesajları da kendim sildim. tabi ki sorumluluk size ait. Yurtiçi telefona yaptım. Endonezya'dan TR veya EEA roma geçerken sıfırlama gerekiyormuş. Ben geçmeyeceğim için önemsemedim, ya da yedek alır öyle denerim.

Arama kaydetme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeosman -- 9 Mart 2023; 18:13:40 >
  • 502.sayfa
    Rekora doğru koşuyoz maşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Google Telefon uygulamasında son uygulama güncellemesi ile çağrı kaydetme özelliği tekrar gelmiş sanırım. Bende görüşme kaydı görünüyor şu an.

Şu an bendeki "Google Telefon" uygulaması sürümü: 99.0.512778607

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilexsamet -- 12 Mart 2023; 9:3:8 >
  • Bu cihazda, sensör sorunu çözüldü mü yoksa hâlâ devam mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilexsamet kullanıcısına yanıt

Nerede hocam tam olarak çağrı kaydetme,?

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Devam

• Kayrabey kullanıcısına yanıt
    Eyvallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefona custom rom yükleyince imei uçuyor, sebebi ne olabilir acaba. İmei repairli cihaz. Orijinal roma dönünce sorun yok.

• Deji batarya ile 1 sene daha götürür diye düşünüyorum bu cihaz. Hadi hayırlısı.

Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU]

Son durum:

Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smaug -- 14 Mart 2023; 7:3:35 >

• Smaug kullanıcısına yanıt

Deji ilk 6 ay ile balayı yaşarsın,cicim aylarıdır🙂

Son 6 ay hocam kavga gürültü başlar işte,başka erkeklerlen sosyal medyada yazışmalar başlar,kıskançlıklar falan...

1 yılın sonunda da boşanırsın işte🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 15 Mart 2023; 19:33:21 >
  • Orijinal pille 980 döngüye ulaştığım hâliyle 5-6 saat ekran süresi alıyordum. Bu biraz pilin sağlığını korumakla ilgili bence hocam. Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU] Cihazı ısındıracak bir işlem yapmıyorum genelde ve şarjımı %20-80 arası tutuyorum. Bakalım, 1 sene götürse zaten benim ihtiyacımı fazlasıyla görür. Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.