Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU] (504. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.324
Cevap
120
Favori
567.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uyumlu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Smaug kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam, desteğiniz için, deneyec eğim.

Hocam cep telefonu tavsiyesi istesek güncel olarak ne alabiliriz ne önerirsiniz.

Bütçe 5000 TL, garantili yada garantisiz (malum), aslında ikinci el bile olabilir, bütçemiz çok düşük.

• 01Mrt kullanıcısına yanıt

Bu bütçede garantili güzel cihaz bulamazsınız hocam. Garantisizlerden de çok zor. Bütçeyi biraz daha artırıp iyi araştırma yaparsanız Note 10 Pro alabilirsiniz garantisiz olarak. Belki bütçenizde bulabilirsiniz bile. Tam fiyat durumlarından emin değilim ama bu fiyatta alabileceğiniz tek güzel cihaz bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Teşekkür ederim Note 11 Pro 5G de işlemci daha iyi görünüyor, sizce?.

Garantisiz malum yada ikinci el bakacağım artık.

11 Pro 5G'nin garantisizini almayın. IMEI tamiri yok hâlâ. Ayrıca Note 11 serisi nedendir bilmem ama çok optimizasyonsuz. Kullananlar çok memnun değil.

Çok teşekkür ederim.

• Redmi note 8 için kılıf ve ekran koruyucusu önerisi olan var mı ? Hala kutudan çıkan kılıfı kullanıyorum, hayalet bir ekran koruyucu var birkaç çatlağı oluştu.

• Miga kullanıcısına yanıt

Dara aksesuar da güzel kılıflar var, 2.5 sene oldu tavsiye ederim.

• thewhitewolf kullanıcısına yanıt

Link paylaşır mısınız? Teşekkürler

• Miga kullanıcısına yanıt

birkaç ay önce şu kalın tank kılıflardan almıştım

biraz kaba gösteriyor ama defalarca düşmesine rağmen taş gibi hala

trendyoldan veya hepsiburadadan almıştım galiba

aratırsanız bulursunuz<

• Telefonun şarj tam bitince(telefon kapanınca) powerbank'e takıyom ama aşırı ısınma yapıyo🙄hem tel,hem de powerbank.
    Bu neden acaba🙄deşarj olduğu için mi telefon bataryası🙄

• İyi günler,ses kısma tuşu arızalandı,kendi kendine sesi kısıyo,bu arıza donanımsal mı yazılımsal mı acaba?Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu.Neden yapabilir?

• 61TS1461 kullanıcısına yanıt

Ben yaşadım sorunu birkaç defa. Telefonu alttan bir elimle tutup diğer elimin avuç içine ses tuşlarının olduğu hizadan birkaç defa vurunca düzeldi. Bir defa da koltuğa atınca düzeldi.

Garantisiz note 10s alın.İme sorunu yaşamazssınız.Tüm ihtiyaçlarınızı karşılar.

• 61TS1461 kullanıcısına yanıt
    Donanımsal arıza. Power / ses tuşu filmi değişecek maalesef. Muhtemelen power / ses tuşu kısmından sıvı teması olmuştur. Eşimde de oldu aynısı. Önce kendi kendine ses kısmaya başladı. Telefon sessiz oluyordu sürekli. Hatta tuşlar dokunmatik gibi olmuştu. Tıklamaya gerek yoktu dokununca ses kısıyordu. Aradan zaman geçtikçe power tuşu da kendi kendine basmaya başladı. Artık telefon sürekli yeniden başlatıyordu. Bir ara fön makinesi ile biraz ısıttım. Geçici olarak 1-2 gün düzeldi. Sonra yine başladı. Mecburen telefoncuya götürdük. Power ses filmi değişince düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilexsamet -- 23 Nisan 2023; 20:35:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • s.a arkadaşlar nerdeyse 4 seneyi geçti redmi note 8 kullanıyorum batarya azalmaya başladı

yeni orjinal batarya varmıdır genpa miu yetkili servislerinde

• derya78 kullanıcısına yanıt

Bende aynı telefonu kullanıyorum halen, iki yıl önce dejinin kendi sitesinden almıştım uyumsuz çıktı iade ettim. Markasını bilmediğim bitane aldım onu kullanıyorum iki yıldır bu da az gidiyor artık. Bende arayıştayım.

• thewhitewolf kullanıcısına yanıt

kendi servisinden alıp taktıracağım genpa evofone gibi

• derya78 kullanıcısına yanıt

Orijinal batarya vardır belki ama çok pahalıya patlayabilir. Deji alıp taktırdım, sorunsuz kullanıyorum ve memnunum da.

https://www.deji.com.tr/xiaomi-redmi-note-8-bn46

• 
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.