teşekkürler bunu taktırırım çok pahalı ise |
Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU] (505. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bende burdan almıştım hocam bn46 geldi ama yuvaya uymadı, siz de nasıl girdi yuvaya.
-
Telefoncuya taktırdım hocam ben. Cüzi bir ücrete halletti. Kendim uğraşmadım, kendimi yormadım yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smaug -- 2 Mayıs 2023; 22:16:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhabalar. Note 8'de karşı tarafa mesaj gönderme sorunu yaşıyoruz. Hata kodu 38 diyor, youtube üzerindeki çözümleri denedim update error hatası verdi sürekli. Bu durumu nasıl çözebilirim? Teşekkürler.
-
Arkadaşlar sizce bu telefon mu Samsung Galaxy A12 mi? Fiyatları hemen hemen aynı.
Genel olarak en az kronik sorunu olan, başıma dert açmayan hangisidir sizce
Garantili mi bakıyorsunuz, garantisiz mi? Ve bütçeniz nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smaug -- 25 Mayıs 2023; 20:41:26 >
a12 kullanıyorum takas yapacağım hocam. ikisi de sıfır hemen hemen
Redmi Note 8 yazılımda çok kötü. Ayrıca hayalet ekran sorunu var. Tavsiye etmem takas yapmanızı.
Merhaba,üç yıldır redmi note 8 kullanıyorum,ancak son zamanlarda telefon fotoğrafları ara sıra düşük çözünürlükte(960x720px) çekmeye başladı,bu problemin çözümü mevcut mu?
-
Selamlar,
Son zamanlarda telefon görüşmesi bittikten sonra ekran aktif olmuyor, çağrıyı sonlandır butonunu göremediğim için de telefonu kapatamıyorum. Karşı tarafın kapatmasını bekliyorum.
Benzer sorun yaşayan var mıdır, öneri alabilirsem sevinirim.
Teşekkürler.
-
Güç tuşu ile çağrı sonlandırma özelliğini aktif etmek, bı nebze çözüm olacaktır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayat kurtardı, çok teşekkürler...
-
s.a arkadaşlar telefonumu batarya değiştirmek için servise yollayacağım
ama telefonumu sıfırlamak istemiyorum ne yapmam lazım
rehber görünmemesi resimler gmail fotograflarım görünmemesi için
-
orjinal batarya alıp kendiniz değiştirmelisiniz,
serviste genelde kurcalamazlar , direk formatlar geçerler yada çaliştığına bakıp gönderirler tabi bunları insan yaptığı için güven konusu size kalmış
bilgileri bulut hizmetlerine yükleyip, kendiniz sıfırlayıp gönderin
-
Babaya note 8 düşünüyorum da, iş görür mü halen? 2.750₺ temiz 4/64 modeli buldum
Güzel bir rom atarsanız iş görüyor. Ben şu an ikinci telefon olarak kullanıyorum fakat satacağım. Normalde sıkıntı çıkaran bir cihaz değildi ama sıkıldım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bütçe 3.500₺ hangi telefonu önerirsin? Note 8 diyen var note 9s diyen var. 10s bulabilsem iyi olur da
2750₺ çok bu telefonun ikinci eline. Yurt içi garantili kalmadı zaten, yurt dışı temizler de 2000₺ bandından alınır anca. Alabilirseniz Note 9S alın 2500-2700₺ civarından. Note 10S almayın, kronik bootloop olayı var (kendi kendine çöküyor).
Ben kendi eşimin Note 8'ini 1950₺'den satıyorum, çok temiz olmasına rağmen alan yok. 2750₺'ye alırsanız biraz kazık yersiniz bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smaug -- 17 Haziran 2023; 19:18:28 >
3500 liraya reeder telefonlarından biri alınabilir aslında
Alcaksan sıfır al hocam ama 3500 lira vereceğin telefondan da çok bi beklentin olmasın bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 17 Haziran 2023; 23:27:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X