Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.553
Cevap
241
Favori
1.113.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 9metal_99

4.5 senedir amoletli telefon kullanıyorum. bi yanık göremedim.
    Ekran yanığı genelde parlaklığı son ayarda kullananlarda oluyor.
  • 25X Zoom özelliğini test oldumu aranızda acaba
  • Note 8 Pro 64/128 sahibinden.com da 1799 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor almak isteyen göz gezdirebilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 9metal_99 9 kullanıcısına yanıt
    3 sene oldu Samsung C7 kullanıyorum klavye ve üst bar çizgisi belirgin şekilde yanık. Ekran rengi beyaz olan sayfalarda tam beyaz değil hafif kırmızımsı. Ben ekran parlaklığını son seviyede kullanıyorum belki ondan yanmıştır, ama madem böyle bir problem oluyor bu kadar parlaklığı yazılımla açtırma.
  • doğru tespit, olabilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Realme 3 pro varken 750 lira fazla verip note 8 pro almaya değer mi bilemiyorum.

• Simdi bende baktim gayet basarili gibi duruyor snpdragon 710 var ustunde . Biraz inceleme yapayim nfc si de var ise bence bu daha mantikli tabi kamera perf. Da onemli sonuca .

• Realme 3 Pro'da güzel cihaz ama 710'un yüzü biraz eskidi gibi artık ben olsam 730 tercih ederdim. Tabi bütçe de önemli birşey diyemem. Yalnız 2000 TL altı telefonlarda kesinlikle 710 tercih edilmeli. Çünkü fiyat performans açısından 710 en iyisi. 2500 bandı üzerine çıkılacaksa 730 mümkünse 730G veya G90T düşünülebilir. 3000 TL bandı üzerine çıkılacaksa 845 veya 855 düşünülebilir. Yalnız 7nm teknolojisi ile üretilen Kirin 810'lu Nova 5 serisi gibi telefonlar TR'ye gelirse Snapdragon cephesinde de tablo biraz değişebilir. Kirin 710'un yerini alacak 810'un orta-üst segmente yerleşecek bir performansı olduğu söyleniyor. Sanırım bu işlemciyi ilk önce Honor 20 serisinde göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 16 Ekim 2019; 14:34:43 >
  • Kamera performansı gayet yeterli. Düzgün çeken 2 kamerası var. Snapdragon 710, 660 a göre gpu tarafında baya fark atıyor. Nfc var mı bilmiyorum ama aralarında nfc dışında dişe değer bir fark benim için yok. Üstüne note 8 pronun 16.2 cm olması korkutuyor :)

@xsw
    Snapdragon 710 eskidi fakat bence her şeye yeterli. Snapdragon 660-665 li cihazlardan snapdragon 710 lu cihaz göremez olduk. Kvk garantiliymiş realme 3 pro. Xiaomi türkiye garantili note 8 prodan 750 lira daha ucuz. Bence bu farka değecek kadar note 8 pro iyi değil. Mesela oppo nun k5 modeli çok iyi cihaz. Böyle bir farka değebilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 16 Ekim 2019; 14:45:51 >
  • Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]

• Guest-BB2CECC18 G kullanıcısına yanıt
    710 konusunda size katılıyorum. Note 8 Pro'nun pazarlama stratejisi diğer modellere göre Kral'ın biraz daha farklı :) Mesela 64 MP kamerayı ön plana çıkararak bu modelin biraz prestij kazanmasını hedeflediler sanırım. İşin reklam ve tanıtım olayı farklı boyutta ilerliyor. O yüzden de Note 8 Pro ulaşılabilir ama çok da ucuz olmayan bir telefon imajı oluşturdular. Evet Oppo K5'de iyi telefon. Daha uygun fiyatlı Realme 3 Pro fiyat performans açısından tabi ki tercih edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 3 Kasım 2022; 11:35:45 >
  • Realme'de NFC yok yazıyor ama bilmiyorum emin değilim. Ayrıca işin yazılım tarafına da bakmak lazım.
  • Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]

• İlk çıktığından beri Redmi Note 7 4/64 kullanıyorum

İki cihazı kullanıp karşılaştıracak olan var mı?
    HB'nin fiyatlandırması biraz ilginç olmuş.

• bende uzun süre realme 3 pro için almayı bekliyodum araştırıyordum falan, iphone 6s plus vardı bende artık her gün şarj sıkıntısı çekmek istemediğim için geçicektim,ben iphone 4 sene kullandım gene alacağım telefondan memnun olduğum sürece sonuna kadar kullanmak isterim, realme de 1800 4 gb/64 - 2200 6gb/128 gayet iyi, ama uzun süre kullanma geleceğe yatırım olarak 6 gb versiyonu almak istiyordum,2500 fiyatıyla 8 pro sd 800 serisine yakın işlemci gücü, 4500 mah(realme'den 450 mah fazla) + kamera 300 tl fark verilir mi sizin için bilmem ama ben vermeyi seçtim.

ama 700 tl fark dediğiniz için 4gb versiyonu almayı düşünüyorsunuz onunlada benim dediğim farkların üstüne +2 gb ram geliyor, kaldı ki 8 pronun işlemcisi 730'a karşılık konumlandırılsada 800 serisine denk bir güç sergiliyor.
    İthalatçılar bu işi biraz ağırdan alıyorlar, mecbur fiyatları indireceklerdir. Mesela 6/64 2.200 lü rakamlara inerse ben 11.11 kampanyasından almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Realme 3 pro varken 750 lira fazla verip note 8 pro almaya değer mi bilemiyorum.
    Arkadan sürekli yeni moedelleri geliyor realme fiyatı da düşer yakında.
  • Note 8 pro sentetik testlerde sd 730 dan daha iyi bir sonuç veriyor. Bende samsung c9 pro var ancak amoled ekranlar beni mutlu etmiyor. IPS ekranlar daha keskin ve net görüntü veriyor bence. Bu yüzden IPS cihaz olarak sanırım tek tercih bu olacak gibi.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.