< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] (616. sayfa)
-
-
Çok yanlış biliyosun o zaman 😁😁 Eskiden zamzuglarda gönderiyoduk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Xiaomi evreninde mi?
-
Bilgisayar samsung ama. Bu qr kodu istiyor. Xiaomi'den xiaomi'ye oluyo yani...
Neden denemiyorsunuz share me içinde pc ile paylaş var Samsung olmasının önemi yokki.
https://www.youtube.com/watch?v=1GU7nAAuQLo&feature=youtu.be
Hocam süpersin, oldu valla 👏👏👏
Rica ederim, Çok hızlı bir şekilde büyük boyutlu dosyaları göndebiliyorum. Gayet başarılı.
Merhaba arkadaşlar,
elimde malum yolla plaka atılmış bir yurtdışı 8 pro var ben buna pixel experience rom yüklemek istiyorum veya öneriniz varsa farklı bir rom. neyse, ben bunu nasıl yapabilirim plakayı kaybetmeden?
-
Merhaba, bugün telefonundan akfa marka pil taktırdım. 300₺ verdim. Bir kaç gün kullandıktan sonra, durumla ilgili güncelleme yaparım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
imei derseniz sizi hapse atmazlar hocam rahat olun. Bu konuya bakabilirsiniz https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-note-8-pro-pixelplusui-v4-5-android-12l.128028/
-
Telefona gelen her güncelleme ekran süresinin içine ediyor... Şimdide 5 saate kadar düştü ekran süresi son güncellemeden sonra
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12 yaşındaki çocuğa yazdirsan daha optimize yapar yazılımı. Çinliler harbi yapamıyor bu güncelleme işlerini
öncelikle teşekkürler. android 11 twrp'si yüklemeye çalışıyorum. adb'den anlatılan komutlarla flashlıyorum, ancak yeniden başlattığımda silinmiş oluyor. miui recovery geliyor sürekli.
-
13. modeli çıkacak olan bi ürüne adamlar neden destek versin. Verdi gösterip planlı eskitme yapacakki sen yenisini al!
Şuan android 11 mi kullanıyorsunuz?
evet android 11 kullanıyordum, dün biraz uğraşıp hallettim technopatta bir kullanıcının hazırladığı rehber ile (sanırım dosya ile alakalıydı)
-
Baktım biraz forumlara da her şey çok değişmiş artık anlamıyorum maalesef yeni konuları. Duzeltmenize sevindim
Herkese merhaba.
Birkaç gün önce "sistem uygulamaları güncelleyici" girdikten kısa süre sonra "yükleniyor" yazısında donup kalıyor ve sonra yanıt vermiyor diyor. Feedback olarak yazıp gönderdim. Bu sorunu şu an yaşayan var mı? yoksa sadece bende mi oluyor. Uygulamanın ön belleğini temizleme yada bütün verileri silme denemelerim işe yaramadı.
İyi forumlar.
-
Merhaba, bende de aynı şekilde bekliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X