Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] (617. sayfa)
-
-
Hocam o yükleniyor yazısının üzerindeki animasyon donup kalıyor mu? sonrasında da yanıt vermiyor uyarısı alıyor musunuz? Cevap evet ise genel bir problem sanırım. Telefonun geri bildirim(feedback) bölümünden yazıp resim ile birlikte gönderebilirsiniz.
-
Teşekkür ediyorum cevabınız için. Bir deneyeyim.
Edit: Düzeldi sanırım. Tekrar çok teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErhanE. -- 3 Ağustos 2022; 18:16:18 > -
Birde Getapps yada Mi picks adında xiaomi mağazası var bunu da verilerini temizleyip deaktif edin. Bu uygulama üzerinden güncellemeye çalışıyor. Buda bu hatalara sebep oluyor. Çin mağazası yani eski cihazlara güncelleme ile getirdiler. Kendi cihaz yazılımı ile değilde, Kendi uygulaması üzerinden güncelleme yapıyor. Ondan sorun oluyor diye düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir daha başıma gelirse böyle bir sorun deneyeceğim. Uyarı verdi şimdi o ayar gidecek, bu hesap gidecek diye.
-
Gece güncelleme otomatik yapılmış. Güncelleme ve sıkıntı görünmüyor şimdi.
Güncellenen program : mi account
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu özellik kayboldu sizdede öyle mi ?
Merhaba, bayağı oldu kaybolalı. Varlığına alışamadan gitti
Uygulamanın olduğu sürümü yüklerseniz geri gelir büyük ihtimalle
Daha adam gibi kullanmadan kayboldu :) tamam bı bakayim tesekkurler
Arkadaşlar Türk telekom wowfi yani wifi üzerinden arama sorununu çözen oldu mu ? eskiden bu operetörü kullanırken sorun vardı. Şimdi kamu tarifesinden dolayı bu operatöre geçiş yapmam lazım. Ancak evimde malesef çekim gücü çok zayıf. İnsanlar arayınca ulaşılamıyor gibi sorunlar ortaya çıkıyor. Bu sorun çözüldü mü? Cevaplarınız için teşekkür ederim şimdien
-
Merhaba, vowifi özelliği olan bir telefonda sim kartınızı aktif edin. Daha sonra kendi cihazınızda açılmış olur
-
Hocam aylardır sıkıntı yaşıyorum. Bi ara hiç okumadı. Telefonu resetledim. Şimdi bi okuyo bi okumuyo. Uygulamayı açıp deniyorum bazen oluyo bazen olmuyo. Çoğu zaman telefonu açıp kapatıyorum ödeme yapmadan önce
Yeni sıkıntı olmaya başladı bende de. Sürekli açık duruyor.
Kullanacağım zaman NFC'yi kapat aç yapıyorum. Anında çalışıyor
-
Deniyim bakalım bi dahakine
Beyler selamın aleyküm telefonum bir kaç ay önce şarj alma sorunu oldu GSM var Kadıköy deydi sanırım yaptırdım . Yaptırdıktan sonra telefon bazen şarj oluyor ama.o kadar geç oluyor ki bazen sorun yok hızlı oluyor bazen olmuyor anlamadım sizce sorun neyden dir?
Merhaba, kablo veya adaptör değiştirdiniz mi? veya kabloyu takarken alt üst kontrol edin.
ben de cumartesi gununden beri note 8 pro kullanicisiyim. bazi sorularim var. telefon surumu 12.0.8 . guncelleme gelmiyor. kontrol ediliyor ama tepki vermiyor. android 10 dayim yani. galiba ayri stock rom yuklemem gerek. bunu bir sekilde yapabilirim ama telefonun batarya performansi simdilik baya iyi bana gore. 11 e yukseltsem fark olur mu? sizdeki degisimler nasildi?
Merhaba, en son sürümü bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X