Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 Pro Fiyat Düşer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayın forum üyeleri 1 hafta önce 1800 TL olan Redmi 8 Pro şuan nerdeyse 2300 e zor bulunuyor sebebi ne acaba birde telefonu almayı planlıyorum sizce indirime girer mi beklemeli miyim? Tavsiyeleriniz bekliyorum...

• Girmez ekonomi gidişi çok kötü dolar artıyor.
    Kısa zamanda imkansız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir hafta önce 1800 tl olması imkansız hocam sen normal note 8 ile karıştırıyosun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kod66 K kullanıcısına yanıt
    Epey de analizde öyle gözüküyor bende bir kaç ay önce 2kya gördüm mistore da neden zaman geçtikce azalması yerine arttı acaba redmi note 9 cıkınca düşer mi diye biraz beklemeyi planlıyorum.
  • pepewb kullanıcısına yanıt
    Ben 1 aydır takip ediyorum note 8 pro 2200 tlnin altına hiç düşmedi öncesini bilmiyorum. Fiyatlar düşer mi dersen güncel dolar kurunda ve dünya virüs illetiyle uğraşırken çok zor.
  • Zor gibi. Ben yaklaşık bir aydır telefon arıyorum. En sonunda 1800 TL ye yurt dışı Note 8 Pro alacaktım. 2 gün önce mi 9 denk geldi. 2275 TL'ye onu aldım, 50 TL de imei için ücret verdim şuan kullanıyorum. Garantisi yok ama ne yapalım.
  • neto_ kullanıcısına yanıt
    yurt dışı olayına pek güvenemiyorum ben garantici olanlardanım. bende 1 aydır tel bakıyorum realme 5 pro alacaktım fiyatlar uçtu. note 8 pro almayı düşünüyorum şuan en mantıklı seçim o gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kod66

yurt dışı olayına pek güvenemiyorum ben garantici olanlardanım. bende 1 aydır tel bakıyorum realme 5 pro alacaktım fiyatlar uçtu. note 8 pro almayı düşünüyorum şuan en mantıklı seçim o gibi.
    Aynen bende araştırdım baya önemli olan oyun benim için kamerada iyi note 8 de g90t bayağı iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kod66

hocam mi 9t düşünmüyor musunuz , neden note8pro ?
  • Zor. Realme 5pro 1800 olursa direkt alin gitsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.