Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 pro rehber sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
31.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce kullandığım telefonumda rehberimdeki kişiler sürekli kendiliğinden kopyalanıyordu, ayrıca kişilerin isimlerinde değişiklik yapamıyordum, soyadlar siliniyordu, öyle ki telefonu son kullandığım günlerde kişi listesindeki herkes 23er defa kayıtlıydı. Problemin neyden kaynaklandığını bilmiyorum telefon arızası mı virüs müydü. Ancak zaten telefonum da problemli olduğu için Xiaomi Redmi Note 8 pro aldım geçen günlerde. Hattı yeni telefona taktım. Numaraları drive üzerinden telefona aktarıp simkarttaki tüm numaraları tek tek sildim.

Şuanda da şarj bitince yahut herhangi bir sebeple telefon her kapanıp tekrar açıldığında sim karttaki önceki sildiğim numaralar yeniden kopyalanmış gibi rehbere geliyor. Tekrar siliyorum kapanıp açılınca tekrar geliyor sildiğim halde WhatsApp ta kişi listesinde bazı kişiler iki tane görünüyor.

Bu durumdan nasıl kurtulabilirim ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz? Telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm çare olmadı. Bu bir virüs müdür virüs programı indirsem çözüm olur mu?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Xiaomi Redmi Note 8 Pro Rehber Sorunu Çözümü

Xiaomi Redmi Note 8 Pro kullanıcıları, rehber uygulamasında çeşitli sorunlarla karşılaşabilmektedir. Bu sorunlardan biri, "Kişi kaydedilirken hata oluştu" mesajıdır.

"Kişi Kaydedilirken Hata Oluştu" Sorunu

Bu sorun, bir kişiyi rehbere kaydetmeye çalıştığınızda ortaya çıkabilir. Bu sorunla karşılaşıyorsanız, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

• Cihazınızı yeniden başlatın.
    • Rehber uygulamasının önbelleğini ve verilerini temizleyin.
    • Rehber uygulamasını güncelleyin.
    • En son Android işletim sistemine güncelleyin.

Rehberde İsimler Çift Görünüyor

Rehberinizde bazı isimlerin çift göründüğünü fark edebilirsiniz. Bu sorun, aşağıdakilerden kaynaklanabilir:

• Rehberiniz birden fazla kaynaktan (Google hesabı, SIM kart vb.) senkronize edilmiş olabilir.
    • Kişilerinizin birden fazla hesaba kaydedilmiş olabilir.

Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz:

• Rehber uygulamasında kişileri birleştirin.
    • Birden fazla kaynaktan senkronizasyonu devre dışı bırakın.
    • Kişilerinizi bir hesap altında birleştirin.

Redmi Note 8 Rehber Geç Açılıyor

Rehber uygulamasının açılması uzun sürebilir. Bu sorun, aşağıdaki nedenlerden kaynaklanabilir:

• Rehberinizde çok fazla kişi olabilir.
    • Rehber uygulamanızda bir sorun olabilir.

Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz:

• Rehberinizdeki kişilerin sayısını azaltın.
    • Rehber uygulamasını kaldırıp yeniden yükleyin.
    • Cihazınızı fabrika ayarlarına sıfırlayın (bu işlem tüm verilerinizi siler, bu nedenle devam etmeden önce verilerinizi yedeklediğinizden emin olun).

Bu adımları uyguladıktan sonra sorununuz çözülmelidir. Sorun devam ediyorsa, yetkili bir servis merkezine başvurmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sorun sim hafizasindaki kisilerin silinmediginden kaynaklaklaniyor. Rehberden silsende sim karttan silinmedigi her acilista yeniden geliyor. Oncelikle veri kaybi yasamamak icin sim karttaki kisileri telefonunuza aktarin sonra Play store dan sim card manager vb. Program indirerek sim karttaki tum kisileri sim kart hafizasindan silmeniz lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart.001 -- 4 Haziran 2020; 1:45:1 >
  • smart.001 S kullanıcısına yanıt
    Yardımınız için çok teşekkür ederim. Sim kart menajer programı ile sim kartta kayıtlı tüm numaraları sildim. Telefonu kapatıp açtığımda söylediğiniz gibi numaralar eklenmedi. Sorun düzelmiş görünüyor. Ancak bir sorum/sorunum daha var WhatsApp kişi listemde daha önce söylediğim sim kartta olup sildiğim numaralardan yaklaşık 8-10 tanesi halen kayıtlı görünüyor bunun sebebi nedir?
  • 665442 6 kullanıcısına yanıt
    Düzeldigine sevindim. Whatsapp kisi listenizi yenile sekmesi ile yenilemeyi denemediyseniz deneyin. Normalde telefon rehberinde olan kisiler sadece whatsapp ta gozukmesi lazim.
  • smart.001 S kullanıcısına yanıt
    Evet WhatsAppta kişi listesini yeniledim. Sim kart menajer programından tekrar kontrol de ettim bazı numaraları silmemiş olabilirim diye. Tüm numaralar silinmiş durumda. Hala WhatsApptaki bazı kişiler duruyor söylediğim gibi. Umarım buna da bir çözüm bulabilirim.
    Ancak kişilerin yenilenmesi daha büyük problemimdi çözüldü tekrar teşekkür ediyorum. Basit gibi görünen şeylerin çözümünü bilmeyince büyük sorun haline geliyor.
  • Arkadaşlar bir rehber sorunu da bende. Ayrı konu açmak istemedim. Başka yerde de bulamadım. Sorun şu redmi note 7 aldığımda yedek rehberi vcf formatında redmi telefona aktardım, ancak rehberde kişilerin numaraları 053-7XX-XXXXX şeklinde yazdı. Defalarca denedim ama hep aynı gösterdi. Yeni kayıt yaptığımda olmuyor. Şimdi de yeni redmi note 9 pro aldım rehberi ona aktardım yine aynı. Kişiyi düzenle ye girip elle düzeltip kayıt edince sorun yok ama yaklaşık 900 kişi.
    Konuyla ilgili bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.