Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.887
Cevap
110
Favori
138.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Note 9 pro ile Samsung m31 arasında kaldım, bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum.
  • Hepsiburada da 128gb olanı 2999tl şu an. Xiaomi Türkiye garantili. Alacak olanlar kaçırmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Hepsiburada da 128gb olanı 2999tl şu an. Xiaomi Türkiye garantili. Alacak olanlar kaçırmasın
    fiyatlar mı düştü hocam anlamadım sanki 3500 civarındaydı.bu gün resmi mağazada 9pro 64gb 3200TL yanında powerbank hediye veriyorlardı.acaba intenetten mi yoksa mağazadan mı almalı karar veremedim?
  • Arkadaşlar note 10 lite note 9 pro dan yaklaşık 600 tl daha pahalı. Özelliklerine baktığımda ekran dışında pek bir fark yok, bu kadar para farkı olmasının sebebi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Hepsiburada da 128gb olanı 2999tl şu an. Xiaomi Türkiye garantili. Alacak olanlar kaçırmasın
    Geçen hafta 100 TL daha indirimliydi kaçırdık ama bu fiyatta bu şartlarda yine iyi f/p telefonu
  • 128GB versiyonu muydu hocam
  • Note 9 pro ile m31 arasında kaldım . Hepsiburada dan alışveriş kredisiyle alıp , krediyi hemen kapatsak daha uyguna gelirmi arkadaşlar. Samsung'un sitesinden telefon alanlar bu şekilde daha ucuza getirmişler. Hb dede olurmu

• Selamlar. Bende n11 den 128 gb olan ürünü 3189 liraya aldım.
    Ürün gri (mavi gibi), kaplık siyah. Evefone garantili. Bittibitiyor kullanıcısından aldım.

Yalnız Facebook kodmatik vardı. SMS gelmiyor haliyle hiçbir cihazdan giriş yapamadım. akılsız bir telefona simi taktım gene olmadı. Bildiğiniz bir yöntem var mı?
  • xpol X kullanıcısına yanıt
    64 gb versiyonu olan bir kaç gün 2899 da durdu tam alacakken 2999 a yükseldi o fiyattan aldık (yeşil renkli olan gerçekten diğer renklere göre farklı ve hoş bunu da söylemeden edemedim 😀)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • böke B kullanıcısına yanıt
    Dostum ne kadar oldu alalı

• Ardcn000 kullanıcısına yanıt
    24ünde aldım 26sında geldi. Ben İstanbul dışıyım. Normalde İstanbul'dan 1 günde kargo geliyor. Kargo yeri İstanbul yazmasına rağmen Kayseri'den geldi. O yüzden 2 gün sürdü.
    Hepsiburada da arkadaşın dediği gibi fiyat düşmüş ama forumda sanki bir yerde hepsiburada jelatini açılmış ürünü geri almıyor diye N11'den alayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi böke -- 27 Haziran 2020; 2:4:13 >
    Şarj ettiniz mi hiç

• 70 gibi falan geldi kutudan. 40lara düştü. Bir 10 dakika falan taktım 50 ye çıktı. Tam şarj yapmadım daha. Onda da ilk kurulum güncelleme fln filan baya ondan düştü.
  • telefonun on kisminida kapatan/koruyan kilif bilen var mi?

• Cihaz dev gibi , ekranı falan eski telefondan sonra çok daha güzel geldi. Telefondan deli gibi film izleyen biri olarak sesi , ekranı çok tatmin etti ilk görüşte. En sevdiğim noktası da , sony xz1'deki gibi yan parmak okuyucu. Eski telefonumda öyleydi , bu da öyle ve çok güzel bir detay bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pukiman -- 27 Haziran 2020; 12:4:9 >
    Dostum tam şarj ne kadar sürüyo bi bakıp yazar mısın

• quote:

Orijinalden alıntı: Can851

Geçen hafta 100 TL daha indirimliydi kaçırdık ama bu fiyatta bu şartlarda yine iyi f/p telefonu

Alıntıları Göster
    2899 olan 64gb idi.

Şu an 2999tl olan 128gb.

• Ardcn000 kullanıcısına yanıt
    Gece takıyorum o yüzden bilemiyorum. Ama hızlı şarj yaptığını söyleyebilirim. 10 dakikada 24ten 47ye çıktı.
  • Herkese Selamlar,

Xiaomi telefon almayı planlıyorum ancak fiyatlar sebebiyle 1-2 senede bir telefon değiştirmek istemiyorum. En azından 3-4 sene beni götürsün diye bir telefon bakıyorum.
    Redmi Note 9 Pro / Mi note 10 lite / Mi 9t gibi modellere baktım.
    Ancak hepsinin artısı eksisi var. Mi 9t/redmi note 8 pro diğerlerine göre eski olduğu için vazgeçtim gibi. mi 9t pro zaten garantili olarak yok piyasada
    Note 9 pro ve note 10 lite arasında da işte ekran konusunda baya bir fark var.

Samsung telefonumda da super amoled vardı ve bir noktadan sonra artık ghost screen oldu klavyem özellikle açık renklerde arkada belli oluyor.

Note 9 pro ve mi note 10 lite arasında daha uzun süreli kullanım, kamera, genel performans gibi konularda hangisini, neden tavsiye edersiniz ? Başka öneriniz varsa onlara da açığım. fikirleriniz için teşekkürler :)
  • ekremtk28 kullanıcısına yanıt
    RN9 pro artırılabilir hafıza olması ve fiyatı ile önde,

Mi Note 10 lite kasa kalitesi, amoled ekranı ve kamerası ile önde, Edge ekran ve ekran içi parmak okuyucu duruma göre dezaantaj olabilir.

Tercih meselesi ama ikisi de pişman etmez bence. Artıları eksileri düşünüp önceliğiniz ne ona göre karar vermek lazım.

Ben telefona verilen 3000 liraya bile acıdığım için RN9 pro yu tercih ettim
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.