Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.887
Cevap
110
Favori
138.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • F/P olarak en yüksek verim alınacak cihaz olarak görüyorum. Telefonla iletişim dışında bir işi olmayan biriyim.

5 yıldır Sony Z3 model telefon kullanıyorum ekran sorunu yaşamaya başlayıp katlanamıcak duruma gelince sabah 5'te 3188 TL (Trendyol) siparişi geçtim.

2-4 hafta içinde 2900-3000 TL bandına düşecektir diye bekliyorum. Acil ihtiyacı olmayanlar sabredebilir.
  • Fotoğraf performansı açısından

Huawei p40 lite mi

Xiaomi red mi note 9 pro mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLLge SS

F/P olarak en yüksek verim alınacak cihaz olarak görüyorum. Telefonla iletişim dışında bir işi olmayan biriyim.

5 yıldır Sony Z3 model telefon kullanıyorum ekran sorunu yaşamaya başlayıp katlanamıcak duruma gelince sabah 5'te 3188 TL (Trendyol) siparişi geçtim.

2-4 hafta içinde 2900-3000 TL bandına düşecektir diye bekliyorum. Acil ihtiyacı olmayanlar sabredebilir.
    Eğer 64 Gb olan versiyonu aldıysanız ben dün akşam HB' den 2999 TL' ye aldım (Ki 3-4 gün önce 2899 TL' ye satılıyordu tekrar 100 TL zamlandı)
  • 128gb aldım, doğrudan fiyatının düştüğünü görünce iptal ettim. Şuan hepsiburada da 3180tl.
    trendyoldan kartıma iade olduktan sonra bakıcam tekrar. hızla düşecek gibi hissediyorum. 3049'a falan kapatırız.

bu arada renkte kararsız kaldım. ben siyah seviyorum. gri almıştım fakat gri gibi değil mavi gibi diyorlar, yeşilin tasarımı farklı...

önceki sayfalarda gri alan arkadaşın ekranı sorunlu bir tür çıkmış yeşil normal şans demişler ama bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLLge SS

128gb aldım, doğrudan fiyatının düştüğünü görünce iptal ettim. Şuan hepsiburada da 3180tl.
    trendyoldan kartıma iade olduktan sonra bakıcam tekrar. hızla düşecek gibi hissediyorum. 3049'a falan kapatırız.

bu arada renkte kararsız kaldım. ben siyah seviyorum. gri almıştım fakat gri gibi değil mavi gibi diyorlar, yeşilin tasarımı farklı...

önceki sayfalarda gri alan arkadaşın ekranı sorunlu bir tür çıkmış yeşil normal şans demişler ama bilemedim.
    Modeli ilk gördüğümden beri direkt yeşil rengi gözüme çarpmıştı (bu zamana kadar siyah kullandığım için siyah ve türev renkleri sevmiyorum) hemde diğer renklere göre küçük de olsa arka tarafta ki farklılık hoşuma gitmişti telefonu dün sipariş verdim randevulu teslimat seçeneğiyle bakalım seçtiğim saatte getirebilecek mi?

Edit: Ürün 5-10 dk önce tarafıma ulaştı ekranı Redmi 8' den geçtiğim için baya canlı geldi kurulumunu yapıyorum şu ana kadar bir sorun yaşamadım (Mi Türkiye Garantili olarak geldi ama garanti kartında Genpa garantili olarak yazıyor onu bilemedim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 24 Haziran 2020; 16:55:12 >

• aLLge SS kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 2910 Tl 'ye aldım. Dediğiniz gibi indirimdeydi ben aldım 1 saat geçmedi hemen 2999 TL yaptılar.

Cidden ben gri sipariş verdim mavi geldi sandım aslında mavi güzelmiş dedim ses etmemiştim. Sahiden sizde böyle gri gelenler mavi gibi yazınca olayı çözdüm. Bu renk daha güzel geldi bana isabet olmuş açıkçası

Edit:2910

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proportions -- 25 Haziran 2020; 15:1:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proportions

Hocam bende 2910 Tl 'ye aldım. Dediğiniz gibi indirimdeydi ben aldım 1 saat geçmedi hemen 2999 TL yaptılar.

Cidden ben gri sipariş verdim mavi geldi sandım aslında mavi güzelmiş dedim ses etmemiştim. Sahiden sizde böyle gri gelenler mavi gibi yazınca olayı çözdüm. Bu renk daha güzel geldi bana isabet olmuş açıkçası

Edit:2910
    Mi store da ki ile bizdeki gri farklı maalesef arkadaşlar, resmen mavi kalıyor bizimki store da satılanın yanında. Sorduğum da bu bize gelmemiştir belki falan dediler onlarında bi bilgisi yok ama niye bize böyle geldi anlamadım.

• Trebuchet55 kullanıcısına yanıt
    Valla, Xiaomi modellerini inceledim duyurulma tarihlerine göre bakınca, iyice kafa karıştırıcı. Tarihe göre sıralama:

6 Kasım 2019 : Xiaomi Mi Note 10
    6 Kasım 2019 : Xiaomi Mi Note 10 Pro
    6 Kasım 2019 : Xiaomi Mi CC9 Pro
    23 Mart 2020 : Xiaomi Redmi Note 9S
    30 Nisan 2020: Xiaomi Redmi Note 9
    30 Nisan 2020: Xiaomi Redmi Note 9 Pro
    30 Nisan 2020: Xiaomi Mi Note 10 Lite

Buradaki Redmi'ye göre mi ayırt etmemizi istiyorlar ki? Hepsi "note" diye geçiyor.

Önce 10 ve 10 Pro çıkıyor, sonra 9S sonra 9 Pro sonra 10 Lite.

Hayır bunun yanında şöyle modeller de tanıtıyorlar:

13 Şubat 2020 : Xiaomi Mi 10 5G
    13 Şubat 2020 : Xiaomi Mi 10 Pro 5G
    27 Nisan 2020 : Xiaomi Mi 10 Youth 5G
    26 Mayıs 2020 : Xiaomi Redmi 10X 5G
    26 Mayıs 2020 : Xiaomi Redmi 10X Pro 5G
    10 Haziran 2020: Xiaomi Redmi 9

Bütün modellere 9-10 mu demek zorundasın Xiaomi?
  • hocam 2910 dimi
  • Selam herkese. Dün telefonumu sattım yeni telefon arayışına girdim. Note 9s düşündüm ama yazılımsal problemin çok olduğunu gördüm (wifi kopması vs) ama bundan şikayet edeni görmedim. Sayfa sayısı çok az kullanan az ondandır belki.

Yaşadığınız en büyük problem nedir ve nasıl çözdünüz?

Samsung A51 ve bu cihaz arasında kaldım açıkçası.
  • Ünal kullanıcısına yanıt
    herhangi bir problem yaşamadım 2 haftadır..a51 ile kıyaslanmaz bu model..en azından bataryasi için bile tercih edilir..en az 8-9 saat ekran ve 2 gun kullanim süresi verir ağır kullanimda bile..sadece ses performansı çok iyi değil diyebilirim..ama kaliteli bir kulaklıkla bu açık giderilebilir..
    ***bu modeli alan az değil,ana konusu çok zayıf..konu sahibinin konuyla alakası yok..baska bir konu açmıştık,adam gibiydi ama kapattılar onu da sağolsunlar..

Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 25 Haziran 2020; 14:40:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sub182

herhangi bir problem yaşamadım 2 haftadır..a51 ile kıyaslanmaz bu model..en azından bataryasi için bile tercih edilir..en az 8-9 saat ekran ve 2 gun kullanim süresi verir ağır kullanimda bile..sadece ses performansı çok iyi değil diyebilirim..ama kaliteli bir kulaklıkla bu açık giderilebilir..
    ***bu modeli alan az değil,ana konusu çok zayıf..konu sahibinin konuyla alakası yok..baska bir konu açmıştık,adam gibiydi ama kapattılar onu da sağolsunlar..

9S de olan sorunlar yaşadın mı hiç hocam. Onunla aynı cihaz hemen hemen bu cihaz da. Ondan sorun yaşayan çok.

Herkes anladı bir sen oraya takildin. Mantıken düşün bakalım sence 1910 olabilir mi diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proportions -- 25 Haziran 2020; 15:4:11 >
  • eyv malımda ben biraz.
  • Ünal kullanıcısına yanıt
    hicbir sorun yasamadım..donanım olarak aynı cihaz olsa da yazılım sıkıntıları var sanırım o cihazda..zaten 9s alanların kiminde TR ye ozel rom kiminde de global rom var..ben nfc ve daha hızlı sarj ıcın tercıh etmıstım proyu..sevdıgım yanlarından bahsedeyım ; yandan parmak izi cok pratık sahıden,hoparlor ses sevıyesı epey yuksek,cekım gucu ıyı(4g testınde 120mb leri gordum,atasehir ve kartal dakı olcumler bunlar)..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 25 Haziran 2020; 15:14:22 >

Lan niye öyle diyorsun kendine

• quote:

Orijinalden alıntı: sub182

hicbir sorun yasamadım..donanım olarak aynı cihaz olsa da yazılım sıkıntıları var sanırım o cihazda..zaten 9s alanların kiminde TR ye ozel rom kiminde de global rom var..ben nfc ve daha hızlı sarj ıcın tercıh etmıstım proyu..sevdıgım yanlarından bahsedeyım ; yandan parmak izi cok pratık sahıden,hoparlor ses sevıyesı epey yuksek,cekım gucu ıyı(4g testınde 120mb leri gordum,atasehir ve kartal dakı olcumler bunlar)..

Sağolasın hocam. Rom'dan çok bahsediyorlar evet. Uzun yıllar iPhone kullanınca Android almak biraz araştırmaya gerek duyuyor malum. Apple'da modeli seç al ama Android'de çok fazla seçenek var ve hemen hemen yakın cihazlar.

Ben alana kadar Xiaomi yeni telefon çıkartmazsa pro modeline daha yakınım şu anda açıkçası

• Merhaba,

Redmi note 9 pro 128 ile oppo reno 2z arasında kaldım. Tavsiye verebilir misiniz?
  • merhaba redmi note 9 pro ile mi note 10 lite arasında kaldım hangisini önerebilirsiniz, ayrıca ilkkez xiaomi alacağım evofone yetkili diyorlar hepsiburada da satılan ürün genpa garantili ama xiaomi türkiye yetkili garantili diyor, hepsiburada da satılan bir tık pahalı ürün mistore satıcılı evofone satıyormuş hangisini almam gerek hangisinde sorun yaşamam?
  • absfr A kullanıcısına yanıt
    Ben de arasında kaldım

Mi note 10 lite da artirilabilir hafiza olmadığından proya daha yakınım ama bilemedim

Öncelik kamera .

Ama hafiza da önemli.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.