Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU] (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.887
Cevap
110
Favori
138.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cihazı yeni kullanmaya başladım, telefonla konuşurken sık sık hoparlöre alıp masaya koyarım normalde fakat bunu ne zaman yapsam sesim doğru düzgün karşıya gitmiyor. Ufak tefek telefonun açısıyla oynayınca da durum değişmiyor direkt kaldırmam gerekiyor. İnternette birkaç yazılımsal çözüm yazan olmuşta bende işe yaramadı. Çözebilen var mı, garantiye mi yollamam gerekiyor?

• Selamlar kullandığınız bir arama kaydetme uygulaması var mı?
    Eski mi telefonumda arama kaydetme vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim telefon güncellemeden sonra kendi kendine kayıtlı ses dosyasını açmaya başladı.

durduk yere telefonda konuşmalar çıkıyor. kapatma tuşuna basınca gidiyor.

yaşayan varmı?

• **green-eyes** * kullanıcısına yanıt
    Hocam keşke bende de böyle basit bir hata olsa,

Telefon hafızası full dolu algılıyor. Ne WhatsApp ne kamera ne ekran görüntüsü ne camscanner çalışıyor. Oyunlar açılıyor sorunsuzca. Çaresizim 3tür cihazı sıfırlıyorum. Böyle bir hata bir tek GM8 cihazların Whatsapp'a giremeyişinde çıkmıştı. Yaşayan var mı fikri olan var mı. Telefonu kırmak üzereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 25 Haziran 2021; 23:59:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • High Sierra kullanıcısına yanıt

Bu sistem güncellemelerini düzgün yapabiliyor musunuz?

• birisi007 B kullanıcısına yanıt
    Şu ana kadar evet hocam, bu 11 sürüm güncellemesi de farklı değildi.

Çok pil tüketiyor diye sıforlayayım dedim. Ayarlardan fabrika ayarlarına sıfırladım 11 güncellemesi sonrası. Ne olduysa o andan sonra oldu. Telefon 40GB'a yakın doluluğa erişince cihazda yeterli alan yok deyip uygulamalar hata vermeye başlıyor. Cihaz 128GB

• Hafıza kartı kullanıyor musunuz?

• birisi007 B kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam ihtiyaç duymadım. Sırf kendi depolaması. Şu ana kadar ki sefer oldu bu durum.
    Şu an 32GB kullanımda görünüyor. 40GB a yakın her şey değişebilir. Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]

• High Sierra kullanıcısına yanıt

Android işletim sistemi bütün hafızayı uygulamalara zaten ayırmaz. Örneğin 10 gb alan var bunun sallıyorum yüzde 30 unu uygulamaya, yüzde 20 sisteme, yüzde 50 depolama ayırır gibi. Yani depolama alanınızın tamamını uygulama kurmak için kullanamıyorsunuz. Fakat sizin durumunuz biraz farklı gibi. Görünen o ki bilmeden yaptığınız bir ayar ya da kullandığınız bir uygulama buna sebep oluyor olabilir. Sistem düzgün yüklenmemiş ya da sorunlu işletim sistemi olabilir. Düşük ihtimalle fiziksel bir sorun olabilir.

Önerim sistemi yeniden üzerine kurun. Sıfırlama farklı bir durum, sistem yükleme farklı bir durumdur. Siz yeniden sistem yüklemeyi deneyin.

Bunları söylerken cihazınızın uygulama yükleme sınırını bilmiyorum. Onu da belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birisi007 -- 26 Haziran 2021; 13:53:59 >
  • 2020 nin Eylül ayında garantili redmi note 9 pro aldım. Telefonu aldığımdan beri telefonda sık sık uygulama giriş ve çıkışlarında, tam ekran modunda uygulama değiştirirken arayüzde kasılmalar oluşuyor. Telefonu yeniden başlattığımda ve optimize ettiğimde düzelme çok az sürüyor. HW Overlays ayarını da denedim fakat değişen bir şey olmadı.Son çare olarak garantiye göndermeyi düşünüyorum. Başka bir Çözümünü bulan var mı?

• Android 11 güncellemesini aldım telefon daha iyi oldu sanki tam ekran modunda alttaki çubuğu kaldırma seçeneği gelmiş bir kaç özellik daha var ama bunu kullandım sadece pil sanki daha iyi optimize geldi sorun yaşamadım şuana kadar miui 13 gelecekmiş ayrıca güncelleme açısından sıkıntı yok neredeyse ilk senem doldu memnunum telefondan

• Operation Manager kullanıcısına yanıt

NFC ile fotoğraf göndermeyi nasıl yapıyorsunuz ?

• Güncelleme sonrası geri tuşu kayboldu yok. Yani şöyle söyleyim , navigasyon tuşlarını kaldırıp kullanıyorum telefonu. Kaydırma şekili ile. Sağ ve soldan çekince geriye atıyor ya , şuan sadece sağdan çekince geriye atıyor. Soldan yapınca geri gelme olayı yok , soldan çekilmiyor bile. Sorunu bilen var mı ? Telefon sol elimdeyken geri basamıyorum ya

• pukiman kullanıcısına yanıt

Bende sıkıntı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: talsuv61

Bende sıkıntı yok

Başka bir ayar mı bozduk acaba

• Arkadaşlar benm rn 9 dah yeni aldım aldğm gün and 11 güncelledim ekranın kenara yakın kısımlarında dokunmatikle ilgli sorunlar var çalışmıyor hele klvyede i ve silme tuşu a tuşu filan yazılımsal olabilir mi böyle bişi

• Millete uyup Samsung'u bırakıp Xioami almıştım. Bi daha ki Samsung olacak

• Bir çok marka kullandım tecrübe ettiğim tek şey çalışıyorsa güncelleme. Samsungu sonysi xiaomisi farketmez. Hiç görmedim ki telefon güncellenince şaha kalksın. Hep aynı hikaye. Güncelleme beklenir nerde kaldı isyanlar falan. Güncelleme gelir telefon hoşafa döner. Yok efendim temiz kurulum ıvır zıvır. Arkadaş telefondan şikayetin yoksa güncelleme bu kadar basit. Benim bildiğim budur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani böyle bi dokunmtik sorunu güncellemeden sonra nasıl olabiliyor anlamış değilim

• Ben bu güncellemeyi yükledikten sonra Mortal Kombat giibi bazı oyunlarım hayvan gibi kasıyor bir tek bendemi var bu sorun dedim. Xiaomi forumlarında Candy Crush gibi basit oyunlarda bile yapıyormuş aynı dertden muzdarip bir ton insan varken bu forumda bir Allahın kulunda yok. Ayrıca tekrar hard reset yapıp sıfırdan teli kurmama rağmen değişen olmadı

• 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.