< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU] (173. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Gelmişti galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Numara taşıdım, Sim kilidi aktif oldu .Nasıl iptal edeceğimi bulamadım.
Sim kilidini nasıl kaldırıyorduk
Merhabalar. Ekranda dokunmatikte takılma sorunu yaşayan var mı? Panel Huaxing. Otomatik parlaklık kapalı ve sıcaklık ayarı sürekli doygunda. Parlaklığı genelde %70'lerde kullanıyorum. Özellikle güneş altında otomatik parlaklık kapalı olmasına rağmen sanki parlaklığı ayarlamaya çalışıyormuş gibi yanıp sönüyor. O an da dokunmatik işlemiyor.
Yazılımsal bir sorun ise garantiden vazgeçip ROM kurabilirim. Gözümü kararttım artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Var bendede panel markası bilmiyorum klavyede i ve silme tuşu bide a tuşuna genelde tıklanmıyor
Arkadaşlar benim note 9 pro bazenleri 3-4 günde bir kulaklık takılı olmadığı halde takılı olarak görüyor takınca kulaklık takılı değil diyor. Ve birde bazen aramada ahizeden ses gelmiyor hoparlörü açınca ses geliyor. Bunları yaşayıp düzeltebilen varmı? Ben bu sorunlar yüzünden cihazı iade edebilirmiyim?
merhaba arkadaşlar,eşimde note9 pro var 12.5 güncellemesi gelmiş yapalım mı memnun musunuz diye sormak için gelmiştim fakat telefon şuanda açılmıyor :) bildirim ışığı yanıp sönüyor ama tuşlar açılmıyor ya da arama geldiğinde ekran açılmıyor. sorun nedir sizce?
-
Selamlar globalde arama uygulaması Xiaomi mi Google mı?
Arama kaydetme var mı?
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero-man -- 25 Temmuz 2021; 12:33:47 >
Evet global den nefret ediyorum keşke tr rom yüklücek birini bulsam
tr rom kullanıyorum ben, bunda da aynı. Arama kaydetme yok. :/
Ama güncelleme daha çok geliyor kendin mi yükledin rom?
Güncelleme gelse neye yarar işimi görmedikten sonra :)
kutudan böyle çıktı gg den aldım.
bem de globaldeyim sanirim ama bana hala 12.5 gelmedi. 12.0.1(RJZTRXM) su andaki versiyonum. sira sira mi veriyorlar globale yoksa bende bi problem var?
Kodlar yanıltmasın. Sizin ki 12.5 ve TR versiyonu ( Android 11 olmalısınız )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talsuv61 -- 25 Temmuz 2021; 23:15:53 >
Mi pilot kaydı olanlara MIUI 12.0.4.0 güncellemesi geldi değişiklik yok sadece güvenlik güncellemesi (Temmuz) MIUI 12.5 beklerken gelene bakın
quote:
Orijinalden alıntı: Mancolog
Arkadaşlar benim note 9 pro bazenleri 3-4 günde bir kulaklık takılı olmadığı halde takılı olarak görüyor takınca kulaklık takılı değil diyor. Ve birde bazen aramada ahizeden ses gelmiyor hoparlörü açınca ses geliyor. Bunları yaşayıp düzeltebilen varmı? Ben bu sorunlar yüzünden cihazı iade edebilirmiyim?Arkadaşlar bilgisi olan varmı acaba?
Ahizeden cok az ses geliyor cıldırıcam artık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X