Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU] (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.887
Cevap
110
Favori
138.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet PDF açamıyorum önceden böyle bi problem yoktu son bir aya yakındır sorun mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • om3rr kullanıcısına yanıt

miui optimasyon kapattıysanız bundan dolayı hocam.

• meeb kullanıcısına yanıt

Nerde o ayar hocam aktif edeyim tekrar.

Bu arada ara sıra PDF açarken problem oluyor mesela Whatsaptan açıyorum proglem yapıyor tekrar deniyorum açıyor öyle

https://mobilge.com/xiaomi-modellerinde-gelistirici-mod-nasil-acilir/

Hocam ben şöyle çözdüm.

İlk olarak geliştirici olacaksınız. Nasıl yapıldığını biliyorsunuzdur mutlaka. Ardından ;

Ayarlar , ek ayarlar , diller ve giriş , otomatik doldurma hizmeti, burayı Google olarak seçeceksin.

Sonrasında ;

Ayarlar , ek ayarlar , geliştirici seçenekleri. Burada en sona kadar sayfayı indirin. Orada varsayılan değere sıfırla yazısını göreceksiniz. Ona tıklayın.

Hemen altında MIUI optimizasyonlarini aç yazısı gelecek. Onu aktif edince pdf açma sorunu çözülüyor.

Deneyin sizde de olacaktır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sercandk kullanıcısına yanıt
    Ayni sorunu yaşıyorum.

Hemen altında MIUI optimizasyonlarini aç yazısı gelecek. Onu aktif edince pdf açma sorunu çözülüyor.

Bu kısım bende gelmiyor

• merhabalar, youtube kanalı acıcam..içerik çekmek icin tel almam lazım. 2.el alacagım...

poco x3 nfc ile cekilmis youtube videoları izledim cok begendim(benim isimi görür)

ancak bir arkadasım note 9 pro ya da bak o da isini görür dedi.

acaba video cekiminden memnun musunuz? video cekip youtube a atanınız oldu mu arkadaslar. yorumunuz nedir . ptesi telefonu alıcam inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garage_Sale -- 20 Ağustos 2021; 21:5:5 >
  • Garage_Sale G kullanıcısına yanıt
    İkisine de tek imei atılıyor , TR cihaz mı alacaksın?

Android kullanan birisi isen arayüz sorunu yaşamam dersen kamera ve yazılımına bakmanda da fayda var. Ancak herkes apple iphone alıyor malum.

1 yıllık cihazlar , TR uzun kullanım incelemeleri de google dolu bence acele etme sonra karar ver. Fiyatlar zaten ucuk ( ben bir başkasına 2100 TL 9 pro olanı HB den almıstım ) o zaman poco x3 kaçak 1700/ 1800 TL civarıydı.

• eg2077 E kullanıcısına yanıt

iphone alamam da...belli bir video cekicem zaten cok değil. insanı youtuber yapacak bir sey dgl:) siz pronun video kaydından ne kadar memnunsunuz. biraz inceleme izledim. ışık iyi ise çeker ama ışık azsa veya karanlıksa sıkıntı demiş onermemisler

• Garage_Sale G kullanıcısına yanıt
    Android ve İOS un uygulama uyumlulugu daha cok önemli.

Örneğin amiral gemisi telefonlara bazen android 10/11 sürüm verilmiyor. Hatta samsung ve apple da 4k 60 fps video cekim varken çogu xiaomi de bu yok.

Android cihazlara apk ile kamera yazılım yüklense de senin kullanım amacın tek bir sey için ve sen buna dikkat et.

Bana cift hat aktif , nfc ve fm radyo olan her cihaz uyar mesela. Hic video çekmem.

• Bildirim ledi Whatsapp için her yerde açık olmasına rağmen yanmıyor, normalde sms 'te ve şarj olurken çalışıyor yanıyor yani arızası yok, sorun nedir bilgisi olan var mı arkadaşlar ?

Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]

• merhaba. miui 12.0.1 kullanıcısıyım. sorunum şu, spotify remote bir cihazda açıkken telin ses tuşları ile zil sesini falan kontrol edemiyorum. ses açınca pc'deki spotify uygulamasının sesi açılıyor. bunu kontrol etmenin bir yolu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan9999 -- 26 Ağustos 2021; 12:3:56 >
  • rn9 pro için avrupa'da miui 12.5 dağıtımına başlamışlar.

edit:beta olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Difiction -- 24 Ağustos 2021; 20:43:19 >
  • Difiction kullanıcısına yanıt

Stable beta 12.5 u kurdum az önce. 12.0.4 ve 12.0.1 e göre daha iyi. Donma kasma ısınma azaldı. Belki temiz kurulum yapılsa daha da iyi olabilir. Ben direk kurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 27 Ağustos 2021; 5:38:0 >
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt
    Nerden buldun Stable betayı

• Kayıtlı garantili cihaz var elimde 1201 sürümü var şarj cok cabuk bitiyor arka planda herşeyi kontrol ediyorum ekran açıkken somuruyor bataryayı.
    Güncelleme yapamıyor bu çim nedecez bilemedim.

• Ardcn000 kullanıcısına yanıt

https://xiaomifirmwareupdater.com/archive/miui/joyeuse/

Redmi note 9 pro joyuse içindir. Recoveryden kurulacak. Sorumluluk kabul etmem.

• yusuf24 kullanıcısına yanıt
    Ben otaya geldi sandım hocam eyvallah

• Dostlar iyi günler. Linke tikladigimda böyle bir sorun oluyor da nasıl cozebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Can851

Kurtulmuşsunuz bence hocam Redmi Note 9 Pro bir önceki model kadar ilgi görmüyor hiçbir konuda bence benimde 1 sene oldu satacak yer bulsam satıp Mi ya da Poco serisi telefon almaya bakacağım (Redmi bir daha hayatta almam güncelleme konusunda çok sıkıntılı cihazlar) hayırlısı olsun

Alıntıları Göster

Telefonu kötülemeyim ama xiaomi'nin biraz daha yol katetmesi gerektiğini düşündürttü bana. Özellikle mikrofon meselesi çok canımı sıkıyordu. Şu an Samsung cihazlara bakıyorum. Xiaomi'nin de fiyat olarak pek farkı kalmadı diğer markalardan. Ben aldığım fiyattan 550 TL zararına sattım ama zarar da sayılmaz. 1 sene kullandım sonra sattım. Kullanma payı olarak görüyorum.

• 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.