< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 4 Eylül 2021; 11:56:57 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 4 Eylül 2021; 11:56:57 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Güncellemeden sonra mobil veri kafasına göre gidip geliyor. Bazen hiç gelmiyor saatlerce ve bazen de durduk yere şebeke çekmiyor. Aynı sorunu yaşayan var mı güncellemeden sonra ? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talsuv61 -- 8 Eylül 2021; 14:40:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yok gözükmüyordu ama çözdüm sorunu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talsuv61 -- 11 Eylül 2021; 9:45:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kötüde uğraşmaya üşeniyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba hocam, Telefona çağrı geldiğinde ekrana bildirim düşmüyor bende de 3-4 saniye sürüyor. Baya bir kurcaladım ama bir şey çıkmadı, çözümü nedir biliyor musun? Var mı başka bu durumu yaşayan beyler? Ben Turkcell'den Telekom'a geçtiğimden beri bu sorunu yaşıyorum. Son güncelleme ile düzelmiş gibi oldu ama şimdi yine aynı. |
True phone tel çağrı uygulamasını kullanıyorum. Ayarlarda bunun bildirimlerinin en üstte göster falan yaptım. Sonra düzeldi şimdi sıkıntı yok. Bildirim ayarlarına bakın bence < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |