Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
847
Cevap
41
Favori
87.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onurbktss

Merhaba önizleme fotoğrafları ( YouTube ve Twitter özellikle) bulanık çıkıyor.Çözümü var mıdır acaba
    Yanlış ROMu yükledim. Bricked oldu, açılmıyor. Çözüm bilen var mı. logo geliyor sadece.
  • Yazılanları okuyunca kamerayı bantla kapladım.Genel olarak cihaz full çekiyor gözükmesine rağmen cihazın bağlantı sorunu olduğunu düşünüyorum.Bazen videoları çok hızlı yüklüyor bazen sürekli takılıyor.Bunun hattan olduğu sanmıyorum. Görüşmelerde ses gelmeme sorununu bayadır yaşamadım, ilk aldığımda çoktu şikayetvarda yazanlar vardı bu konuda umarım bir daha yapmaz.Butcem el verirse samsung m51 geçmeyi düşünmeye başladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi günler bende 128 GB olanı aldım yorumlarda wifi kopma ve kameraya toz kaçma oluyormuş sonradan farkettim sizce iyimi yaptım kötümü anlamadım telefonu güncellemedim 11.0.3 sürümü var güncelleme yapayımmı yoksa yapmayayım mı. Birde kamerayı da koruyacak bir kılıf ve ekran koruyucu önerebilir misiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: maverick64

Yazılanları okuyunca kamerayı bantla kapladım.Genel olarak cihaz full çekiyor gözükmesine rağmen cihazın bağlantı sorunu olduğunu düşünüyorum.Bazen videoları çok hızlı yüklüyor bazen sürekli takılıyor.Bunun hattan olduğu sanmıyorum. Görüşmelerde ses gelmeme sorununu bayadır yaşamadım, ilk aldığımda çoktu şikayetvarda yazanlar vardı bu konuda umarım bir daha yapmaz.Butcem el verirse samsung m51 geçmeyi düşünmeye başladım.
    Nasıl bir bantla, ısınmasına sebep olmaz mı kameranın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Granis

Merhaba, arayuzun kasmasi gun gectikce artiyor. Cozumu hakkinda bilgisi olan var midir? Tesekkurler.
    Bende bir kere oldu, kapattım açtım düzeldi, daha da olmadı hocam.
  • Bendeki de global sürüm ve şu an 11.0.7 görünüyor.İlginçtir ki 2.2 GB lık bu güncellemeyi yapıp telefona kursam dahi 11.0.5 olduğu yerde duruyor lakin sistem güncellemede sürekli 11.0.7 görünüyor.Gerçekten bir şey anlamadım bu güncelleme olayından.Güncel listesi tutan sitede ;
    https://mifirm.net/

indiren sayısı da çok az 11.0.7 nin yine ilginç bir şekilde.
  • Arkadaşlar kısıtlı butcem var bu telefon(red mi note 9 pro) gözüme çarptı kullanan arkadaşlar telefon hakkında bilgi verirse sevinirim. Arayuzde kasılma var mı ve ya bılınen kronik dediğimiz sorunları var mı başımın ağrımasını istemıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkansaglam -- 30 Eylül 2020; 3:52:8 >
  • kamerası toz almaya başlayan cihazımı 12 eylülde evofone'a "kesinlikle işlem yapılmamasını, ayıplı ürün olduğu, ayıpsız misliyle değişimi" talebiyle gönderdim. Bugün dönüş yaptılar. Telefonu değişim/iade raporuyla bana göndereceklerini, bu raporla birlikte nereden aldıysam oraya başvurmam gerektiğini söyledi. Sitelerinde yazan da bu şekilde;

Yapılan İşlem Açıklaması
    Belirtilen arıza görülmüş olup; DOA kapsamında değişimi veya iadesi uygundur. Cihazın tedarikçisi firmamız olmadığından dolayı, satın almış olduğunuz firma ile iletişime geçerek hazırlanan teknik servis raporunu iletmeniz gerekmektedir.

Telefonu hepsiburadadan almıştım. Birkaç ay öncesinde yine HBden aldığım mi band 4 bilekliğimi evofone servis sıfırıyla değiştirmişti. Bilekliği değiştirdiniz, telefonu niye değiştirmiyorsunu diye sorduğumda ikisi farklı falan bişeyler geveledi.

Durum böyle bakalım hepsiburadada ne kadar sürecek.

• Merhaba. Note 9 pro aldım. Imei kaydı var. Şu an bootloader kilidi açık. Root ve trwp yok ama.

11.0.7 sürümüne yükselttim dün global fotoda görüldüğü gibi. Böyle kullanmaya devam etsem elle custom rom yüklemeden ve root atmadan, ne gibi sıkıntılar yaşarım? Sadece günlük kullanım için kullanıyorum; harita sosyal medyalar foto çekme vs, oyun yok.

• Merhaba 👋 iyi günler, iki aylık Yurtiçi garantili note 9 pro kullanıcısıyım. Sorum şu ki orjinal şarj aletini takınca turbo charge yazısı gelip hemen gidiyor. İnternette gördüğüm görsellerde ise ekranda adım adım yüzde gösterdiğini gördüm bu şekilde nasıl görebilirim bende

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • foodHunTR kullanıcısına yanıt
    Merhaba hayırlı olsun. Telefon kilit ekranında kalsın. Ve ekran kararsın. Sonra şarja takın. Aşağıdaki görsel ekrana çıkacak. Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)

• mgundem kullanıcısına yanıt
    Hocam bu hangi tema ya da rom, ekranınızı çok beğendim :)

• mgundem kullanıcısına yanıt
    Anlık bir saniye gözüküp kayboluyor. Tekrardan ekran uyandırınca seri sarj ediliyor yazıyor alt kısımda Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)

• foodHunTR kullanıcısına yanıt
    Benimde 7- 8 saniye kadar sürüyor. Ekran otomatik kapanması uyku moduna geçmesi ekran bekleme süresi ile ilgili olabilir. Anlık diyorsunuz. Demek ki şifre kalkiyor ekran açılıyor.

• jjbareajj J kullanıcısına yanıt
    Orjinal yazılım. Zaten 1 kere güncelleme aldı 5 aydır. Tek sinirlendiren konu bu güncelleme az geliyor. Telefonu kilit ekraninda ekran kapalıyken şarja takınca gelen hızlı şarj animasyonu.

Yani Note 9 pro yu orjinal şarj aletine takınca her cihazda görünür.

• Herkese selamlar,

Daha önce 3.5 sene boyunca Xiaomi Mi Max 2 kullanmaktaydım.

Hiç bir sorunum olmamasına rağmen zamanla artık yeni bir telefona geçme isteği duydum ve yaklaşık 20 gün önce Red Mi Note 9 Pro 64 gb aldım.

Ancak maalesef ki aldığım günden bu yana bir çok sorunla karşılaştım ve bu konularda sizlerin desteğini rica ediyorum.

Öncelikle telefonu aldığım ilk günden bu yana artarak devam etmekte olan bir kasma/donma problemi mevcut. Anasayfada, sayfalar arasında sağa/sola geçiş yaparken dahi ciddi kasmalar mevcut. Rehbere girip birisinin numarasını kaydetmem 3-4 dakikayı geçiyor. Her hangi bir uygulamadayken ana sayfa tuşuna bastığımda ara sıra da olsa anasayfada uygulamalarım gözükmüyor. Tuş kilidini açtığım zaman yaklaşık 3-4 saniye uygulamaların simgesinin gelmesini bekliyorum. Önceden kullandığım Mi Max 2'de muazzam bir hıza sahiptim ve onca yıldan sonra bile en ufak bir kasma problemi yaşamamıştım. Bu nedenle bu sorun beni çok ciddi etkilemiş durumda.

Ayrıca Wi-Fi sorunu bende de mevcut. Oturduğum ev dubleks bir ev ve daha önce hiç bir sorun yaşamazken şuan üst kata odama geçtiğimde neredeyse wi-fi bağlantısını hiç kullanamıyorum. Sürekli kopma ve bağlantı hatası almaktayım. Her defasında wi-fi simgesini kapatıp açarak düzeltmekle uğraşıyorum.

Kamera konusunda da her hangi bir toz problemi yaşamadım şimdiye kadar ancak fotoğraf çekimi yaptıktan sonra 7-8 saniye kadar ekran bulanıklaşıyor ve fotoğrafı kaydetmesini beklemek durumunda kalıyorum. Bu durum bir tek bende mi var emin değilim.

Telefonum Xiaomi Türkiye garantili olup hepsiburada'dan satın aldım. Servise göndermek beni ciddi şekilde düşündürüyor. İade yada değişim için yada diğer çözümler için desteğinizi bekliyorum.

• nikomedia89 kullanıcısına yanıt

Hocam kasma olayı bende de oldu ama bir kere kapatıp açtıktan sonra bi daha olmadı. Diğer sorunları ben yaşamadım/farketmedim.

• Ümit005 Ü kullanıcısına yanıt

Aynı sorun bendede var çözümü nü bulduysaniz banada tarif edermisiniz. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasin0732

Aynı sorun bendede var çözümü nü bulduysaniz banada tarif edermisiniz. Teşekkürler

Hocam daha önce ne yaptıysam düzeltmeyi beceremedim, son güncelleme ile benimki kendiliğinden düzeldi.

• selam arkadaşlar,telegram kanalı kurmuştum uygulama paylaşımı için fakat artik ilgilenemediğim için kapatıyorum.. katılanlara teşekkürler..

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.