Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
847
Cevap
41
Favori
87.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: quppas

Selamlar, temmuzun başında aldım telefonu ve arka kameranın toz aldığı haberini geçenlerde gördüm. Ana kameraya dikkatli baktığımda sanki bir iki tane toz varmış gibi duruyor. Daha da artmasından endişe ediyorum, bu yüzden ayıplı mal bildirimi yaparak sıfırı ile değişimi talep ederek servise göndermeyi düşünüyorum. Bu şilayet ile cihazını servise gönderen var mı? Gördüğüm kadarıyla çoğunlukta bu şikayet yok gibi

Ve bir de ek olarak, hangi uygulama olursa olsun bazen şak diye kapanıyor, ana ekrana atıyor. Mesela az önce üstteki paragrafı yazarken ana ekrana attı -chrome kullanıyorum-. Bunun nedeni ne olabilir?
    Servise gönderenlerin başına gelenler. Çok iyimsersiniz değişim falan.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)
    Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Deae kullanıcısına yanıt
    Bu tür şikayetleri gördüm. 10 gün önce mi band 4 cihazımı sıfırıyla değiştirdiler o yüzden biraz iyimser olabilirim

Şansımı deneyeceğim artık yapacak bir şey yok

• Denemek için Google kamera kurdum. Sonrasında standart kameranın gece modu bozuldu şimdi anında çekmiyor. 3-4 sn de çektiği fotoyu kaydediyor. Google kamerayı kaldırdım ama gene de düzelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: talsuv61

Miui 12'de adam gibi rehber koysalar bari.
    Nette miui kontak uygulaması var ama telefona inmiyor
    Değişmiyor malesef.
  • arama ve rehber gerçekten rezalet..mi nin kendi uygulamasi cok daha iyiydi..ama zamanla güncellemelerle adam eder google bence bu uygulamaları..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rem0te

Iphone alacak gucum olmadıgı ıcın bu telefonu aldım.
    İyi güzel ama gerçekten çok karışık ve çok yoruyor.Bu kadar kompleks yapılmasına gerek yok,kullanmayacagım belki milyon özellik koymuşlar.Iphone basitti,sadeydi,güzeldiydi.
    Gerizekalı insanlara göre telefon yaparsan kazanırsın,bu kadar karmaşık olmasına gerek yok.
    iPhone kullananlar gerizekalı mı?
  • Chrome üzerinde bir internet sitesi açmak istiyorum ama mi tarayıcı kendini zorla tanıtmış. Önceden sorardı hangi tarayıcı açsın diye. Bu nasıl değiştirilir. Bazı sitelerde LinkedIn ve edevlet mesela Chrome üzerinde basıp mi tarayıcı kendi kendine açıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ayarlarda üstte arama yerine tarayıcı yazın, çıkan sonuçlarda mi tarayıcı'yı seçin. Üstte varsayılan tarayıcı olarak ayarla seçeneği var o seçiliyse kaldırın o şekilde bir daha deneyin
  • Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)
    Arkadaşlar bu nedir ilk defa başıma geldi.
    Ghost screen olduğunu düşünmüyorum
    Bildirim panelini açınca böyle oldu
    Yardımcı olur musunuz

• 1 aydır kullanıyorum toz girmedi kameraya. Temiz kullanmaya çalışıyorum tozdan korkumdan. Ama garanti dolduktan sonra girer diye de korkuyorum

Bazı serilerde olup bazılarında olmayan bir şey mi bu toz olayı? Yabancı forumları vs araştıran var mı aramızda?
  • Cuma günü bende note 9 pro sahibi (6/128) oldum. Telefonun ayarlarını yaptıktan sonra hemen güncelleme aldı ama daha yapmadım. Mevcut sürüm 11.0.4.0 ama global olanlarda 11.0.5 var ve bana da bu güncelleme geldi. Sanırım güncelleme görünmesinin sebebi benim tel QJZMIXM global versiyon olmasından kaynaklanıyor. Telefonu açtığımda %60 şarj vardı. %20 ye gelince şarja taktım (orijinal 33w şarj aleti ve kablosu) 1 saat 18 dakikada %100 doldu. Şu anda telefonda %42 şarj gözüküyor ekran %26,92 ve 10s 11d 53s ekran veriyor. Telefonu kullandığım süre dahilinde hiç wifi kopması yaşamadım. Bu arada paneli tianma panel.
    Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)

• Selam. Driver kuramıyorum. Adb yapamıyorum windows 7 den.

note 9 pro driver bulamıyorun windows için. hata veriyor windows 7 32 bit pc.
    'no devices/emulators found' hatası veriyor.

xiaomi note 9 pro için windows driveri farklı mıdır, global kullansam olmaz mı. buraya göre ileriyorum da
    Çok Kolayyoutube
    Xiaomi Redmi Note 9pro imei tamir işlemi detaylı anlatım - Redmi Note 9pro imei repair no box
    https://www.youtube.com/watch?v=pyKr5kpv-ig

Yardımcı olursanız sevinirim. amacım imei tamiri. bootloader kilidi kaldırıp trwp yükledim.

• Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)

• Merhaba.

IMEI tamir gerçekleştirildi. TRWP kurulu ve root ve unlock yapıldı.

Şu an 11.0.5 güncellemsini yüklüyorum. TRWP ile istediğim romu koyabilirimn aslında ama resmi rom varken onu kullanayım diyorum. Ama hata veriyor, could not update miumi diyor.

Çünkü restart etti indirdikten sonra ve trwp açtı. Trwp ile mi yüklemeliyim ben kendim? Otomatik değil mi ama?

hata şu. zig signature verification failed. error installing zip file cache recovery block map

zip file is corrupt error installing fip file

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyid Battal Gazi -- 16 Eylül 2020; 17:22:4 >
  • Merhaba, arayuzun kasmasi gun gectikce artiyor. Cozumu hakkinda bilgisi olan var midir? Tesekkurler.

• Merhaba. SOn ROM u indirebileceğim bir yer var mı? trwp ile kuracağım.

My device model is : redmi note 9 pro
    my miui version: miui global 11.0.4 stable 11.0.4.0(QJZMIXM)
    android version: 10 QKQ1.191215.002
    storage:128 gb

benimki global mi eu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyid Battal Gazi -- 17 Eylül 2020; 19:57:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyid Battal Gazi

Merhaba. SOn ROM u indirebileceğim bir yer var mı? trwp ile kuracağım.

My device model is : redmi note 9 pro
    my miui version: miui global 11.0.4 stable 11.0.4.0(QJZMIXM)
    android version: 10 QKQ1.191215.002
    storage:128 gb

benimki global mi eu mu?
    En son 11.0.5 var bir iki mesaj üstte resim atmıştım, benim note 9 pro'da QJZMIXM ve telefon kendisi otomatik güncelleme aldı, ben manuel olarak müdahale etmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nqs

En son 11.0.5 var bir iki mesaj üstte resim atmıştım, benim note 9 pro'da QJZMIXM ve telefon kendisi otomatik güncelleme aldı, ben manuel olarak müdahale etmedim

Alıntıları Göster
    O zaman şunu:
    Lstest
    V11.0.5.0.QJZMIXM(History)
    MIUI
    11
    Android
    10.0
    Update at
    2020-07-29 21:30:12

indiriyorum şurdan:
    https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/joyeuse/
    burda da var:https://c.mi.com/thread-3248159-1-0.html

trwp ile kuracağım.

• Merhaba önizleme fotoğrafları ( YouTube ve Twitter özellikle) bulanık çıkıyor.Çözümü var mıdır acaba

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.