Bildirim
Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları) (35. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu tür şikayetleri gördüm. 10 gün önce mi band 4 cihazımı sıfırıyla değiştirdiler o yüzden biraz iyimser olabilirim
Şansımı deneyeceğim artık yapacak bir şey yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Denemek için Google kamera kurdum. Sonrasında standart kameranın gece modu bozuldu şimdi anında çekmiyor. 3-4 sn de çektiği fotoyu kaydediyor. Google kamerayı kaldırdım ama gene de düzelmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Değişmiyor malesef.quote:
Orijinalden alıntı: talsuv61
Miui 12'de adam gibi rehber koysalar bari.
Nette miui kontak uygulaması var ama telefona inmiyor -
arama ve rehber gerçekten rezalet..mi nin kendi uygulamasi cok daha iyiydi..ama zamanla güncellemelerle adam eder google bence bu uygulamaları..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
iPhone kullananlar gerizekalı mı?quote:
Orijinalden alıntı: Rem0te
Iphone alacak gucum olmadıgı ıcın bu telefonu aldım.
İyi güzel ama gerçekten çok karışık ve çok yoruyor.Bu kadar kompleks yapılmasına gerek yok,kullanmayacagım belki milyon özellik koymuşlar.Iphone basitti,sadeydi,güzeldiydi.
Gerizekalı insanlara göre telefon yaparsan kazanırsın,bu kadar karmaşık olmasına gerek yok. -
Chrome üzerinde bir internet sitesi açmak istiyorum ama mi tarayıcı kendini zorla tanıtmış. Önceden sorardı hangi tarayıcı açsın diye. Bu nasıl değiştirilir. Bazı sitelerde LinkedIn ve edevlet mesela Chrome üzerinde basıp mi tarayıcı kendi kendine açıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ayarlarda üstte arama yerine tarayıcı yazın, çıkan sonuçlarda mi tarayıcı'yı seçin. Üstte varsayılan tarayıcı olarak ayarla seçeneği var o seçiliyse kaldırın o şekilde bir daha deneyin -
-
1 aydır kullanıyorum toz girmedi kameraya. Temiz kullanmaya çalışıyorum tozdan korkumdan. Ama garanti dolduktan sonra girer diye de korkuyorum
Bazı serilerde olup bazılarında olmayan bir şey mi bu toz olayı? Yabancı forumları vs araştıran var mı aramızda? -
-
Selam. Driver kuramıyorum. Adb yapamıyorum windows 7 den.
note 9 pro driver bulamıyorun windows için. hata veriyor windows 7 32 bit pc.
'no devices/emulators found' hatası veriyor.
xiaomi note 9 pro için windows driveri farklı mıdır, global kullansam olmaz mı. buraya göre ileriyorum daÇok KolayyoutubeXiaomi Redmi Note 9pro imei tamir işlemi detaylı anlatım - Redmi Note 9pro imei repair no boxhttps://www.youtube.com/watch?v=pyKr5kpv-ig
Yardımcı olursanız sevinirim. amacım imei tamiri. bootloader kilidi kaldırıp trwp yükledim.
-
-
Merhaba.
IMEI tamir gerçekleştirildi. TRWP kurulu ve root ve unlock yapıldı.
Şu an 11.0.5 güncellemsini yüklüyorum. TRWP ile istediğim romu koyabilirimn aslında ama resmi rom varken onu kullanayım diyorum. Ama hata veriyor, could not update miumi diyor.
Çünkü restart etti indirdikten sonra ve trwp açtı. Trwp ile mi yüklemeliyim ben kendim? Otomatik değil mi ama?
hata şu. zig signature verification failed. error installing zip file cache recovery block map
zip file is corrupt error installing fip file
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyid Battal Gazi -- 16 Eylül 2020; 17:22:4 > -
Merhaba, arayuzun kasmasi gun gectikce artiyor. Cozumu hakkinda bilgisi olan var midir? Tesekkurler.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba. SOn ROM u indirebileceğim bir yer var mı? trwp ile kuracağım.
My device model is : redmi note 9 pro
my miui version: miui global 11.0.4 stable 11.0.4.0(QJZMIXM)
android version: 10 QKQ1.191215.002
storage:128 gb
benimki global mi eu mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyid Battal Gazi -- 17 Eylül 2020; 19:57:22 > -
En son 11.0.5 var bir iki mesaj üstte resim atmıştım, benim note 9 pro'da QJZMIXM ve telefon kendisi otomatik güncelleme aldı, ben manuel olarak müdahale etmedimquote:
Orijinalden alıntı: Seyid Battal Gazi
Merhaba. SOn ROM u indirebileceğim bir yer var mı? trwp ile kuracağım.
My device model is : redmi note 9 pro
my miui version: miui global 11.0.4 stable 11.0.4.0(QJZMIXM)
android version: 10 QKQ1.191215.002
storage:128 gb
benimki global mi eu mu? -
O zaman şunu:quote:
Orijinalden alıntı: nqs
En son 11.0.5 var bir iki mesaj üstte resim atmıştım, benim note 9 pro'da QJZMIXM ve telefon kendisi otomatik güncelleme aldı, ben manuel olarak müdahale etmedim
Alıntıları Göster
Lstest
V11.0.5.0.QJZMIXM(History)
MIUI
11
Android
10.0
Update at
2020-07-29 21:30:12
indiriyorum şurdan:
https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/joyeuse/
burda da var:https://c.mi.com/thread-3248159-1-0.html
trwp ile kuracağım.
-
Merhaba önizleme fotoğrafları ( YouTube ve Twitter özellikle) bulanık çıkıyor.Çözümü var mıdır acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X