Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
847
Cevap
41
Favori
87.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Miui 12'de adam gibi rehber koysalar bari.
    Nette miui kontak uygulaması var ama telefona inmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahirbakkal M kullanıcısına yanıt
    1. Kamera toz alıyor,
    bende yok.
    2. Şebeke dalgalanması denen bir sorun var,
    ben şunu gözlemledim. 2 vodafone şebekesinde biri tek çubuk iken diğeri full. ancak bunu konuşurken pek yaşamadım.
    3. Bazı arkadaşların telefonunda hızlı şarj özelliği çalışmıyor,
    ben yaşamadım.
    4. Wifi'de kopmalar söz konusu,
    benim cihazımda yok.
    5. Kamera açılmayabiliyor.
    yazılım ile düzeltildi. şimdi açılıyor.

Teknoloji konusunda şanslı bir insan değilim, ekran boşluğu olayından dolayı iphone 6 telefonum 3 kez değişmişti, bu sorunları yaşama ihtimalim olduğu için soruyorum Xiaomi'nin servis performansı nasıldır?

cihaz yeni olduğundan muhakkak güncellemeler ile düzeltilir. olmayacak demek zor. bende olmayan başkasında var. garantisi yok bu işin. bu diğer marka ve modellerde de geçerli.

Bir başka sorum da şu: 6 yıllık İOS tecrübesinden sonra bu telefona adapte olmakta zorlanmaktan korkuyorum. Bazı arkadaşların yazdığı yorumlardaki terimlere o kadar uzağım ki neyden bahsettiklerini anlamadım bile. Benim durumumda olan, uzun yıllar iphone kullandıktan sonra android telefonlara yelken açan arkadaşlar varsa tavsiye eder misiniz? Xiaomi'ye alışabilir miyim?

apple'ın belli bir kullanıcı kitlesi var. evet inkar edilemez bir kaliteye sahip. uzun süreden sonra andoride geçmende sorun yaşayacaksın. ne nereden yapılyordu, şu özellik nasıldı diye.
    ama şu bir gerçek apple'da yapıp androidde yapamadığın hiç bir şey olmayacak. hatta fazlası bile olacak. ve beleş olacak. sadece alışman gerekecek.

• Merhaba, sarj aletim ilk mesajdakinin aynısı, yuzde 20 iken telefon acık sekilde 100 dakika da tam doldu. Normal mi acaba? Kapalı halde 75 dakika dediğiniz 0 dan 100e mi yoksa 15 civarından mı?
    Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)

• **green-eyes** * kullanıcısına yanıt
    Hocam ayrıntılı açıklamalarından dolayı çok çok teşekkür ederim
  • anlaşılıyor ki tüm cihazlar aynı değil..hen yazılim hem de üretim kalitesi açısından bir fark var sanırım bu modelde..ben şanslıyım,hicbir sorun yasamadim cihazla ilgili bahsedilen.. Türkiye garantili cihazların bazılarına TR romu koymuşlar ,nedendir bilinmez,onlarda yazilim sorunu daha cok galiba..kameraya toz giriyorsa bir akradasin yaptığı gibi iade ya da degisim isteyin bence..bu cihazi ya aceleye getirdiler ya da yeteri kadar özen gostermediler..benim şansıma hicbir sorun çıkmadı ama şanslı olmayanlar da var ne yazık ki..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sub182

anlaşılıyor ki tüm cihazlar aynı değil..hen yazılim hem de üretim kalitesi açısından bir fark var sanırım bu modelde..ben şanslıyım,hicbir sorun yasamadim cihazla ilgili bahsedilen.. Türkiye garantili cihazların bazılarına TR romu koymuşlar ,nedendir bilinmez,onlarda yazilim sorunu daha cok galiba..kameraya toz giriyorsa bir akradasin yaptığı gibi iade ya da degisim isteyin bence..bu cihazi ya aceleye getirdiler ya da yeteri kadar özen gostermediler..benim şansıma hicbir sorun çıkmadı ama şanslı olmayanlar da var ne yazık ki..
    Sarj sureniz nasıl?

• daha önce redmi note 6 pro kullanıyordum ve rehber uygulaması falan çok güzeldi. şimdi buna geçtim kişiler çift gözüküyor, hatta daha kötüsü taaa bilmem kaç yıl önceki kaydettiğim kişiler rehberime tekrar düşmeye başladı. sildim geri geliyor. ne yapmam gerek ?
  • conradinho C kullanıcısına yanıt
    1.5-2 gün kullanim ve 7-8 saat ekran süresi..ama pek tasarruflu kullanmıyorum,nova launcher ve canli duvar kağıdı var,veri ve b.tooth devamli açık,10 civarı uygulama da devamli arkada çalışıyor.. ilk başlarda tasarruf modunda kullanırken 9.5 saat ekranla 2 buçuk gün gidiyordu pil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 23 Ağustos 2020; 11:57:30 >
  • Sarj olma süresini sormuştum hocam, sarj aletim yuzde 20 den 100 e tel acıkken 100dk da dolduruyor.

• conradinho C kullanıcısına yanıt
    15 ten 100 e 1 saat 20 dk civari..

• Tel açıkken öyle ise benimki 20 dk geç doluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sub182

Xiaomi nin tr de 4 tane distribütörü var.. bilginiz olsun.. diğer 3 firma evofone kadar bilinmese de garanti durumu aynı hepsinin de..
    Hangileri onlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: ultavires

daha önce redmi note 6 pro kullanıyordum ve rehber uygulaması falan çok güzeldi. şimdi buna geçtim kişiler çift gözüküyor, hatta daha kötüsü taaa bilmem kaç yıl önceki kaydettiğim kişiler rehberime tekrar düşmeye başladı. sildim geri geliyor. ne yapmam gerek ?
    Hocam bu herkesin yaşadığı bir problem ve norma. Çünkü bu modelde Xiaomi kendi rehber ve arama uygulaması yerine Google arama ve rehber uygulaması kullanıyor ve çok dandik sürekli sıkıntı çıkaran bir uygulama Google rehber. Bunun için çözüm Endonezya rom yüklemek, onu yükleyebilmen için de bootloader açman yani cihazı garantiden çıkarman anlamına geliyor

• Bende hattın 4.5g full çektiği gözükmesine rağmen internette yavaşlık yaşıyorum.Sebekedendir diye aradım, apn kapatmışlar.Açık veya kapalı olması ne işe yarıyor onuda bilmiyorum.Bu apn den olabilir mi?

• HerGiyotineBurnunuSokma kullanıcısına yanıt
    Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)

Endonezya yerine EU rom kurardım fakat cihaz daha 2 haftalık. Fazla elleşmek istemiyorum. Bir de benim cihaz MIUI 11.0.2.0'da kaldı hala güncelleme yok sizin sürüm nedir ?
  • Hocam benimki 11.0.3
    Sendeki tr rom sanırım o yüzden 11.0.2
    Global olanlarda 11.0.5 var şu anda. 1 hafta içinde miui12 gelir diye tahmin ediyorum global ve Endonezya sürüme. Tr sürüm hakkında hiç bilgim yok forumlarda gördüğüm tüm tr rom fotoları hep 11.0.2

• Global 11.0.2
    (QJZTRXM)

Bu şimdi Global mi TR mi oluyor?

hocam bu tr rom muhabbeti saçmalık. garantiyi bozmayacağını bilsem global'e geçerim de işte el mahkum
  • talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bu tr oluyor. Arkadaşın da dediği gibi gerçekten saçmalık, globale göre çok daha yavaş ve daha az destek alıyor. Global miui11 içinde 4 versiyon update alıyorsa bu MIUI 11 içinde bir tane alıyor gibi diyebilirim.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.