Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
847
Cevap
41
Favori
87.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben iki aydır o şekilde kullanıyorum. IMEI atma işlemi tek sim için oluyor, diğer sim devre dışı kalıyor haberiniz olsun. Çift hattım var ve kullanmak istiyorum derseniz olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sub182 S kullanıcısına yanıt
    Telegramda paylaşımlarınız için teşekkürler.Verdiğiniz APK ları ne ile ilgili olduğunu belirtebilirseniz çok iyi olur.İndirip kurmadan önce bizlere faydası olur.Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tekno33 T kullanıcısına yanıt
    rica ederim.. uygulamalarla ilgili bilgi ekleyecek vaktim yok şu aralar.. çoğu bilip kullandığım uygulamalar ama ben de hepsini denemedim..belki en sevdiğim birkaç tanesinden bahsederim burada önümüzdeki günlerde..mesela bildirim çubuğunda tarih,saat(hatta saniye),pil,hafiza durumu, sıcaklık vb gibi pek cok bilgiyi görmek isteyenler "statusbar mini" uygulamasını deneyebilir..font rengi,türü ve büyüklüğü,ekranda ya da çubuktaki konumu değiştirilebilir..

bir de "volume styles" diye bir uygulama var, bu da standart ses paneli yerine genişletilmiş ve özelleştirilebilir ses kontrol paneli uygulamasi.. sağ ya da sola koyabilir,rengini, şeffaflığıni, yüksekliğini,boyutunu değiştirebilirsiniz..ekran g. ekleyelim;

statusbar mini;
    Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)

volume styles;

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 12 Ağustos 2020; 9:55:31 >

• "az screen recorder" uygulamasi cok kullanışlı bir ekran videosu kaydetme uygulaması,video izlemek için"mx player pro" mevcut, dosya yöneticisi olarak da bence en iyisi olan "solid explorer" i ekledim..ofis uygulaması da var," office suit premium" ve " wps office" işinizi görür..canli duvar kağıdı olarak "my beach hd" ve "sky islands" cok iyidir..
    bir de TapTap diye bir uygulama var,cihazin "arkasına tıklayarak" istediğiniz uygulamayi ya da kisayolu,ayari vs. açabilirsiniz..deneysel ve ilginç,denemenizi tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 11 Ağustos 2020; 21:6:57 >
  • Hafıza kartında ".miuigallery" uzantılı 0 kb boyutunda onlarca dosya birikiyor. Bu dosyaların oluşmasını nasıl engelleyebilirim?
  • epivep E kullanıcısına yanıt
    bende de aynı durum var,enteresan..yeni yeni huylar çıkarıyor telefon

• Merhaba oppo reno 3 mü yoksa rn 9 pro mu sizce :)

• azad_van A kullanıcısına yanıt
    javalı program kurulmuyorki.
  • Bende Turktelekom vowifi aktif oldu, bilginize. ya öylesine oldu ya da geçen gün telekoma yazmıştım ondan oldu bilemiyorum.
  • böke B kullanıcısına yanıt
    Ayarı nerde yazar mısınız? Ayarların hiç bir yerinde Vowifi ile alakası bişe göremedim.

• sim kartlar mobil ağlar>simkart ayarları>volte 'nin altı "wifi kullanarak arama yapın".
    5555 'e "wifi arama" yazıp sms atın. Gelen mesajlara göre işlemleri yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi böke -- 14 Ağustos 2020; 1:57:56 >
    Teşekkürler, önceden yoktu sanki.

• Arkadaşlar bende QJZTRXM kodlu bir rom var amazondan alınma. 11.0.2 romunda. Şimdi benim cihaz güncellemeleri geç mi alacak erken alması için ne yapmak gerekir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babus0606

javalı program kurulmuyorki.
    Zaten programı bilgisayara kuracaksiniz. Program kurulmuyorsa son surum javayi kurun bilgisayariniza sonra tekrar deneyin

• Merhaba, bu cihaz niye bir kaç gün kapat aç yapmayınca kasılmalar yaşıyor? WhatsApp ise bağlantı kontrol ediliyor şeklinde kayan bildirim geldikten sonra mesaj geliyor? Bunun tüm ayarları nasıl yapılır şeklinde bir video var mı?

• Ayrıca istediği zaman WhatsApp sesi geliyor, istemediği zaman gelmiyor. Bazen çağrı sesi bile gelmiyor. Bunun sıkıntılarını bilen var mı?

• talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    evet bende öyle hatırlıyorum bir ara yoktu. Ama daha sonra varken de cihaz desteklemiyor diye sms gelmişti.
    Sizde oldu mu?
  • Bende 1 hafta felan aç kapa yapmayınca biraz kasılıyor. Arada aç-kapa yapmakta tabiki fayda var.
    Ama WhatsApp da öyle bir problem yaşamadım. Eski tellerde bazen yaşardım ama genelde bu problem internet hattı kaynaklı oluyor.

Telekomdan olumsuz mesaj geldi, telefonda Vowifi simgesi yok. Olmadı heralde

• Dün bir görüşme yaparken şebeke problemi yaşadım. Umarım düzelir.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.