Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
847
Cevap
41
Favori
87.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yani ben Note 8 Proyu Aralık 2019'da kullandım. Kesinlikle memnun kaldım. Bu göreceli bir durum. Kişiden kişiye değişebilir.

Yalnız aşağıdaki anlık paylaştığım ekran görüntüsü bile şahsım adına doğru tercih yaptığımın göstergesidir. Zira mi Max 2 mi Max 3 kullanan birisi olarak önceliğim batarya süresi. Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgundem -- 4 Ağustos 2020; 20:43:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• sub182 S kullanıcısına yanıt
    telgram linki tiklanmiyor

• babus0606 B kullanıcısına yanıt
    Telegram'da redmi note 9 pro cular..yeni imparatorun yeri.. kanalını takip edin:
    telegram
    redmi note 9 pro cular..imparatorun yeri..
    https://t.me/joinchat/AAAAAEWn_fVkze7_-hL5LA

deneyin tekrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 4 Ağustos 2020; 21:15:22 >

• telegram kanalı şimdilik uygulama paylaşımı için kuruldu.. bilgiyi burada, dosyaları orada paylaşalım.. istediğiniz uygulama varsa yazin, bulursam eklerim..orada da sorabilir,siz de dosya paylaşabilirsiniz..

oldu mui 12 geldimi bu telefona birde avrupa rom yukleyecem ama nereden

telegrama yabanciyim apklarin yaninda ne uygulamasi oldugu bilgisi linki eklenirmi bazilari asinayim ama hepsine degil

• Sevgili arkadaşlar herkese merhaba.. Huawei P20 lite kullanıcısıyım, telefonumu daha iyi kamera özelliğine sahip ve rami daha yüksek bir modelle yenilemek istedim, Huaweiden memnunum kaldığım için P40 Lite almak istedim ama malum google desteği olmayışı beni uzaklaştırdı. Derken Xiaomi Redmi Note 9 Pro yu keşfettim, tam almak üzereyken de Wifi kopma sorunu, ses kesilme sorunu ve kamera tozlanma sorunu gibi durumları öğrendim ve tereddütte kaldım.
    Saydığım bu sorunlar kronik ve çoğunluğun yaşadığı sorunlar mıdır? Fikirlerinize ihtiyacım var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naclugnaak

Sevgili arkadaşlar herkese merhaba.. Huawei P20 lite kullanıcısıyım, telefonumu daha iyi kamera özelliğine sahip ve rami daha yüksek bir modelle yenilemek istedim, Huaweiden memnunum kaldığım için P40 Lite almak istedim ama malum google desteği olmayışı beni uzaklaştırdı. Derken Xiaomi Redmi Note 9 Pro yu keşfettim, tam almak üzereyken de Wifi kopma sorunu, ses kesilme sorunu ve kamera tozlanma sorunu gibi durumları öğrendim ve tereddütte kaldım.
    Saydığım bu sorunlar kronik ve çoğunluğun yaşadığı sorunlar mıdır? Fikirlerinize ihtiyacım var..
    Telefonu alalı 1 ay oldu bende bu dediğiniz sorunların hiçbiri yok tek sorun şebeke dalgalanması 4.5 g çekerken birden 3 g ye sonra tekrar 4.5 g ye geçiyor yazılımla alakalı oldugunu düşünüyorum

• Arkadaşlar merhaba, ben de birkaç gün önce redmi note 9 pro 128gb'lık modeli aldım. Bildirimlere takıntım var ve bazı uygulamalarda var olan ayarlara göre düzgün çalışmadığını görüyorum. Öncelikle twitter dm veya normal bi tweet bildirimi geldiğinde kilit ekranında gözükmüyor ve damlacık sesini çıkarmıyor. Aynı zamanda hoparlörün orada bulunan bildirim ışığı da yanmıyor. Sadece telefon titriyor. Aynı şekilde instagram dm'de de sonuç benzer.

Fakat sms geldiğinde hem damlacık sesi hem de kilit ekranında bu mesaj görüntüleniyor. Aynı zamanda kilit ekranı karardıktan sonra bildirim ışığı da blink yapıyor. Yani yanıp sönüyor.

Peki şimdi benim gözümden kaçırdığım bir ayar mı var bununla ilgili, yoksa telefonda mı bir sıkıntı var sormak istedim.

Örnek olarak twitter direkt mesaj bildirim ayar fotoğrafını aşağıya bırakıyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz acaba? Şimdiden teşekkür ederim.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)

• mgundem kullanıcısına yanıt
    bu sefer denedim oldu. garip
  • Ümit005 Ü kullanıcısına yanıt
    Hocam bildirim paneli kısayollarına bir çözüm bulabildin mi?

Ben de aynı sorunu yaşıyorum ve cihaz 64GB'lık versiyon.
  • Cihazla kullanacağım kablolu kulaklık arıyorum. Tavsiyelerinize açığım..
  • Google camera kullanan varsa linkini atabilir mi?

• Tam anlamıyla sorunsuz bir GCAM bulamadım. Varsa kullanan ilk mesaja da ekleriz.

• mgundem kullanıcısına yanıt
    www.celsoazevedo.com
    Google Camera Port: Parrot043 apks
    https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-parrot043/#apk1696

Bunu buldum bir deneyin isterseniz hocam, sorunu var ise banada söylerseniz sevinirim, ben şuanda kullanıyorum.

• Arkadaşlar bende rn 9 pro kullanıcısıyım yeni başladım, uzun süredir kullanan varsa kamera toz topluyor diyorlar varmı toz toplayan içime bir korku geldi

• İki aydır kullanıyorum hocam. Toz toplama olmadı. Gün ışığında dataylıca inceledim toz yok.

Bu arada cihaza donanım testi yapıp batarya kapasitesine bakan oldu mu. Meraklısı için donanım testine giriş:

AYARLAR>TELEFON HAKKINDA>TÜM ÖZELLİKLER>ÇEKİRDEK SÜRÜMÜ yazan yeri beş defa tıklıyoruz, ingilizce menü açılıyor.

Benim batarya durumum:

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.