Bildirim
Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları) (29. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
telgram linki tiklanmiyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Telegram'da redmi note 9 pro cular..yeni imparatorun yeri.. kanalını takip edin:
deneyin tekrar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 4 Ağustos 2020; 21:15:22 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
telegram kanalı şimdilik uygulama paylaşımı için kuruldu.. bilgiyi burada, dosyaları orada paylaşalım.. istediğiniz uygulama varsa yazin, bulursam eklerim..orada da sorabilir,siz de dosya paylaşabilirsiniz..
oldu mui 12 geldimi bu telefona birde avrupa rom yukleyecem ama nereden
telegrama yabanciyim apklarin yaninda ne uygulamasi oldugu bilgisi linki eklenirmi bazilari asinayim ama hepsine degil
Sevgili arkadaşlar herkese merhaba.. Huawei P20 lite kullanıcısıyım, telefonumu daha iyi kamera özelliğine sahip ve rami daha yüksek bir modelle yenilemek istedim, Huaweiden memnunum kaldığım için P40 Lite almak istedim ama malum google desteği olmayışı beni uzaklaştırdı. Derken Xiaomi Redmi Note 9 Pro yu keşfettim, tam almak üzereyken de Wifi kopma sorunu, ses kesilme sorunu ve kamera tozlanma sorunu gibi durumları öğrendim ve tereddütte kaldım.
Saydığım bu sorunlar kronik ve çoğunluğun yaşadığı sorunlar mıdır? Fikirlerinize ihtiyacım var..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonu alalı 1 ay oldu bende bu dediğiniz sorunların hiçbiri yok tek sorun şebeke dalgalanması 4.5 g çekerken birden 3 g ye sonra tekrar 4.5 g ye geçiyor yazılımla alakalı oldugunu düşünüyorumquote:
Orijinalden alıntı: naclugnaak
Sevgili arkadaşlar herkese merhaba.. Huawei P20 lite kullanıcısıyım, telefonumu daha iyi kamera özelliğine sahip ve rami daha yüksek bir modelle yenilemek istedim, Huaweiden memnunum kaldığım için P40 Lite almak istedim ama malum google desteği olmayışı beni uzaklaştırdı. Derken Xiaomi Redmi Note 9 Pro yu keşfettim, tam almak üzereyken de Wifi kopma sorunu, ses kesilme sorunu ve kamera tozlanma sorunu gibi durumları öğrendim ve tereddütte kaldım.
Saydığım bu sorunlar kronik ve çoğunluğun yaşadığı sorunlar mıdır? Fikirlerinize ihtiyacım var..
-
sağlam ve dayama desteği olan bir kılıf önerisi yapayim,
TRY 28.83 20%OFF | Funda durumda Xiaomi Redmi için not 9 Pro not 9S 10X not 10 CC9 Pro geri klip Coque şok dayanıklı koruyucu çapa telefon kılıfı
https://tr.aliexpress.com/item/4001127007269.html?srcSns=com.wb.clipboard.pro&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&tt=MG&image=H1cc0c77c60f94e3f847c1ab7d6b35228i.jpg&aff_request_id=8480c7110b4c4835ad9087d99818eb16-1596605977682-04855-_dYKqmoO&aff_platform=default&sk=_dYKqmoO&description=TRY+28.83++20%25OFF+%7C+Funda+durumda+Xiaomi+Redmi+i%C3%A7in+not+9+Pro+not+9S+10X+not+10+CC9+Pro+geri+klip+Coque+%C5%9Fok+dayan%C4%B1kl%C4%B1+koruyucu+%C3%A7apa+telefon+k%C4%B1l%C4%B1f%C4%B1&aff_trace_key=8480c7110b4c4835ad9087d99818eb16-1596605977682-04855-_dYKqmoO&businessType=ProductDetail&title=TRY+28.83++20%25OFF+%7C+Funda+durumda+Xiaomi+Redmi+i%C3%A7in+not+9+Pro+not+9S+10X+not+10+CC9+Pro+geri+klip+Coque+%C5%9Fok+dayan%C4%B1kl%C4%B1+koruyucu+%C3%A7apa+telefon+k%C4%B1l%C4%B1f%C4%B1&platform=AE&terminal_id=9bd042eefe80449b9ce0bcf769c55d57
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
bu sefer denedim oldu. garip -
Hocam bildirim paneli kısayollarına bir çözüm bulabildin mi?
Ben de aynı sorunu yaşıyorum ve cihaz 64GB'lık versiyon. -
Cihazla kullanacağım kablolu kulaklık arıyorum. Tavsiyelerinize açığım.. -
Google camera kullanan varsa linkini atabilir mi?
Tam anlamıyla sorunsuz bir GCAM bulamadım. Varsa kullanan ilk mesaja da ekleriz.
www.celsoazevedo.comGoogle Camera Port: Parrot043 apkshttps://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-parrot043/#apk1696
Bunu buldum bir deneyin isterseniz hocam, sorunu var ise banada söylerseniz sevinirim, ben şuanda kullanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar bende rn 9 pro kullanıcısıyım yeni başladım, uzun süredir kullanan varsa kamera toz topluyor diyorlar varmı toz toplayan içime bir korku geldi
İki aydır kullanıyorum hocam. Toz toplama olmadı. Gün ışığında dataylıca inceledim toz yok.
Bu arada cihaza donanım testi yapıp batarya kapasitesine bakan oldu mu. Meraklısı için donanım testine giriş:
AYARLAR>TELEFON HAKKINDA>TÜM ÖZELLİKLER>ÇEKİRDEK SÜRÜMÜ yazan yeri beş defa tıklıyoruz, ingilizce menü açılıyor.
Benim batarya durumum:
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X