Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
847
Cevap
41
Favori
87.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TapTap diye bir uygulama var,cihazin arkasina 2 kere tıklayınca belirlediğiniz uygulama ya da ayari açabilirsiniz..mesela kamerayi,el fenerini,radyoyu , hızlı ayarlari acabilir ya da ekrani acip kapatabilirsiniz..ucretsiz ve deneme aşamasında bir uygulamadir..nette ararsaniz mevcut,isteyen telegram kanalımıza gelip indirebilir..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cekkazan uygulamasını kullanıp fotoğraf çekmek istediğimde kamera hatası yazıyor ve uyguma kapanıyor. . Başka uygalamasa bu hata yok neden acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, telefonu yarın almayı düşünüyorumda, arayüzde iphone 11 lerdeki gibi açık uygulamayı alttan kaydırarak kapatma ayarlanabiliyormu ? yoksa sadece ortadaki dokunmatik tuştanmı ana sayfaya dönebiliyoruz ?
  • **green-eyes** * kullanıcısına yanıt
    Hücresel şebekenin az olduğu ya da hiç olmadığı yerde eğer wi-fi ağına bağlıysanız aynı baz istasyonundan sinyal alıyormuş gibi arama ve SMS kullanabiliyorsunuz.

O yüzden faydalı ve önemli bir özellik olarak görüyorum ve kullanıyorum. Mesela okullar açıldığında çok arıyorum çünkü çalıştığım okulda neredeyse hiç çekmiyor tel.

• Kameraya toz alma problemi hala devam ediyor mu?

• Siceyy kullanıcısına yanıt
    kameraya toz mu giriyormuş? ilk kez duyuyorum.. dağda bayırda kumsalda ücrada kullandim,zerre yok kamera içinde..

• sub182 S kullanıcısına yanıt
    Evet hocam sirf bu yüzden redmi 7 Telefonumu Sattım kamerasına toz girmisti

• Siceyy kullanıcısına yanıt
    bu 4. xiaomi telefonum, hiçbirinde olmadi bu sorun..dikkatli kullanmak lazim demek ki..

• sub182 S kullanıcısına yanıt
    Şans sanırım hocam haftada 1 de mutlaka silerim telefonu o derece kullaniyorum ama sakınan göze çöp batar ya o misal sanırım

• Merhaba arkadaşlar. Hızlı şarj konusunda kafam karışık. Sizce o 30w lık adaptör bataryayı öldürür mü?

• Telefonu 10 gündür kullanıyorum, genelde bahsedilen sorunları yaşamadım, cihazdan çok memnunum. Tek çözemediğim nokta bildirim ekranı kısayol uygulamaları... ilk başta epey bi kısayol vardı ama şu an sadece 13 tane kaldı, ekleyip çıkarma da yapamıyorum. Araştırdım ama çözümünü bulamadım. Sanırım 64GB'lık versiyonda bu hata var, yaşayan ve çözen/çözemeyen oldu mu acaba?
  • epivep E kullanıcısına yanıt
    Merhaba telefon rootlu mu?
    Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)
    Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgundem -- 4 Ağustos 2020; 12:11:25 >

• Bu telefonun note 8 prodan çok artısı yok. Boşa çıkarılmış bir modeli gibi. Bari ram 8 gb olsaymış.
  • mgundem kullanıcısına yanıt
    Değil hocam. Fotolardaki ayarların aynısı yapılmış durumda

• hawk1903 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle doğru çok artısı yok. Ama olan o az artılar bizim için çok cazip geldiği için Note 9 pro aldık. Note 8 pro almış 1 ay kullanmış sonra satmış birisi olarak söylüyorum.

Hangi banka. 3 değisik banka ile sorunsuz kullanıyorum. Hangi bankayı kullanacaksam onun mobil bankacılığına şifremle giriş yapıp NFC den bankayı seçiyorum. 1.5 saniyede işlem bitiyor. Kılıfsız deneyin. Gerçi kılıflı kullanıyoruz hep.

• quote:

Orijinalden alıntı: mgundem

Kesinlikle doğru çok artısı yok. Ama olan o az artılar bizim için çok cazip geldiği için Note 9 pro aldık. Note 8 pro almış 1 ay kullanmış sonra satmış birisi olarak söylüyorum.
    4-5 aydır note8 pro kullanıyorum. memnun olmadığım bir şeyi yok hiç sorun yaşamadım. çok küçük farkla yeni model çıkarmak bana abes geliyor.
  • hawk1903 kullanıcısına yanıt
    delikli ön kamera,daha büyük batarya,daha hizli sarj ve yandan parmak izi bana cazip geldi.. işlemci de daha verimli ve daha az ısınıyor..az fark sayılmaz bana göre..ama herkesin tercihi farkli oluyor elbet..8 pro da iyi bir model..aradaki fiyat farkina değer geldi benim için,9 pro aldim..

• mgundem kullanıcısına yanıt
    Paraf kart kullanıyorum.

Pardon yukarı da yazmistiniz. NFC ayarlarınızın ekran görüntüsünü atar mısınız.?

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.