Bildirim
Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları) (26. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
MİUİ 12 bekliyorum bakalım bize ne zaman gelecek?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorunsuz kullanılan gcam linkini atabilir misiniz acaba
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Buradan ulasabilirsiniz. Aşağıdaki sürüm en stabiliydi. Ama kamera hatası kaybolduğu için kaldırdım. Bu arada bu GCAM sıfır sorunsuz değil belirtmek isterim
https://www.cyanogenmods.org/redmi-note-9-pro-max-gcam/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgundem -- 29 Temmuz 2020; 23:16:34 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
5. Seçeneği anlamadım hocam, nasıl güvenlik kamerasına dönüşüyorquote:
Orijinalden alıntı: zakiri_1905
Herkese merhabalar.12 Temmuzda aldığım Xiaomi redmi note 9 pro cihazını bir çok hatadan dolayı iade ettim.Daha önce note 8 pro nun çok tutulması beni bu modele yönlendirdi.
Kesinlikle herhangi bir marka da çalışmıyorum ve hiçbirinin fanboy u değilim.
Ancak telefonun sunduğu özelliklere aldanıp aldığımız cihaz birçok sorunu ile geldi.SAKIN "TEKNOLOJİ ŞANS İŞİ" demeyin çünkü Milli Piyango Çekilişi ile alınmıyor hiçbir cihaz.
Gelelim sorunlarnına ;
1-Telefon görüşmesi yaparken karşı tarafın sesi ya çok az geliyor yada hiç gelmiyor.
2-Yine görüşme yaparken ekran sensörü devreye girmiyor veya devreden çıkmıyor.Tuşlara basmam gerekiyor.
2-Parmak izi okuyucu hızı çok kötü,algılanmadı hatası verip kilit açılıyor,aynı parmağı birkaç kez kaydetmek gerekti.
3-Yüz tanımanın stabil ve hızlı çalıştığını söyleyemem.
4-Malzeme kalitesini bilerek aldım ilk olarak kötü durmuyor ama samsung'un kasası soyulan pahalı telefonlarını hatırlattı.
5-Whatsapp'da ön kameranın anlamsızca güvenlik kamerasına dönüşmesi !!!!!
Umarım bu yazdıklarımın hepsi donanım arızası veya yetersizliği değildir de yazılımsal olarak düzeltilebilir.Ama ben böyle bir cihaza 3050 TL verdikten sonra o telefonu kırmadan kullanamazdım.O yüzden iade ettim.Nasıl olsa satılır diye ya malzemenin en kötüsü kullanıldı yada hazır olmayan test edilmeyen bir cihazla karşı karşıyayız.
Bu yüzden ilk alındığında veya daha hiç tecrübe edilmeden hiç bir ürünü,cihazı övmeyelim arkadaşlar malesef tüketici haklarının çokda korunmadığı günümüzde,pahalı cihazları iade etmek veparamızı geri alabilmek için sürünüyoruz.
Satın alması 2 Dk Geri iadesi bir ömür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar merhaba.
Ben de bir aylık kullanım maratonumun sonucunda çok rahatsız etmeyen ama arada canımı sıkan birkaç sorunumu sizlere danışmak istedim.
1) Wifi bağlantısı arada kesiliyor. Çok sık olmasa da az denilemeyecek miktarda kesinti yaşıyorum. Mobil veride böyle bir sorun yok ancak wifi kesintisi olabiliyor bazen kesik gözükmese de Whatsapp mesajlarım çok geç iletiliyor.
2) Aramalar esnasında kesilmeler olabiliyor. Hiç sıkıntısız 2 saat konuştuğum da oldu 10. dakikada kesildiği de.
3) Telefonun kendi kamerası hariç uygulamalarda ön kameranın vaziyeti (Buna bir çözüm olacağını sanmıyorum ama çevresinden dolanmayı becerebilen olmuştur belki.)
4) 1000 konuşma yaptıysam 15 20 kere karşıdan ses alamama ses gitmeme gibi sorun yaşamışımdır. Bununla karşılaşan oldu mu? Çözebildiniz mi?
Benim genel kullanımıma engel sorunlar değil. Garantiye başvurmayı denerim en kötü (hepsi yazılımsal değilse tabi)
Fikri olan çözebilen varsa beni de bilgilendirsin.
Teşekkürler iyi forumlar
Edit: @mgundem hocam konu iyice oturmuş. Elinize emeğinize sağlık sıkintı yoktur diye umuyorum. Selamlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kvothea -- 30 Temmuz 2020; 3:7:51 >
-
Hocam işe yaradı sağolasın sadece wowifi nin sembolü aktif değil. türktelekomdan kontroö ettim aktif görünüyor ama sadece volte aktif görünüyor. wowifinin sembolü çıkmadı. menüsü açıldı ama sembol halen yok. -
Hocam Türk Telekom WIFI ARAMA yakın zamanda geldi belki ondandır. Ben denemediğim için net bir şey söyleyemiyorum.
WIFI ARAMA yazıp 5555'e gönderdiniz mi? Yine de olmuyorsa başka bir cihaza kartı takıp denemekte fayda var. Bir de şebeke güçlüyse wi-fi aramaya geçmeyebiliyor. Uçak moduna alıp wi-fi açınca gelebiliyor.
Hepsini denemek lazım 👍
Not: Hattınız faturalı değilse wi-fi ile arama özelliği çalışmaz. Tüm operatörler faturalı hatlarda kullandırıyorlar. Sebebini bilmiyorum ve merak ediyorum ama öyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U39770434 -- 30 Temmuz 2020; 9:47:44 >
Hocam wifi aramnın çalışıp çalışmadığını kontrol için dediklerini yaptım. maalesef olmuyor. sanırım bu Türk telekomdan kaynaklı. hattım fauralı -
Eğer yakınlarınızda bulabilirseniz bir Apple ya da Samsung cihaza kartınızı takarsanız gelebilir. Son Onu da denediyseniz demek ki olmuyor bizim cihazlarda.
senin attığı ekran görüntüsünde wowifi sembolu aktif görünüyor hocam o bende çıkmadı. senin de deneyip bi bakman aslında daha da bir fikir verici olabilir. -
Teşekkür ederim. Bahsettiğiniz problemleri yaşamadım. Ama ön kamera ile nasıl problem oluştu. Bir de güncelleme aldınız mı hiç?
Hocam Türk Telekom hattım kızımda olduğu için deneyemiyorum. Benim Vodafone, Vodafone'da çalışıyor.
Önceki telefonum Samsungtu. Samsunga takmakla WiFi aramasının geleceğini sanmam
Hocam operatörün desteklediği modeller listesi var web sitesi üzerinde de mevcut.
Sim kartınızı tanınan cihazlardan birine takınca ondan sinyal aldığını tespit ederek aktif ediyor. Anladığım kadarıyla mantığı bu.
Bu konu çeşitli telefon ana başlıklarında böyle tavsiye ediliyor. Yine sizin bileceğiniz iş...
-
Arkadaşlar merhaba, bir sorun yaşıyorum telefonda. Gelen giden aramalarda görüşme sırasında telefon ekranı komple kararıyor hoparlöre ya da tuş takımı menü grubunu göremiyorum bu sebeple. Ekrana falan tıklıyorum ekran ışığı bu anlık yanıp sönüyor çok ugrasinca nasıl olduğunu anlamadan ekran menüleri gözüküyor. Bunun bir standarti yok mu acaba? Telefon kulakta değilken menü otomatik gözükmesi gerekmiyor mu?
Normalde ön kamerayı açınca gayet net güzel bir görüntü varken,whatsapp dan görüntülü görüşmeyi veya resim çekmeyi açtığımızda sanki pc ile çizilmiş bir animasyon gibi bir görüntü ile karşılaşıyoruz.Çok ilginç !Keşke foto çekseydim açıklaması zor oluyor.Böyle şikayetler çok okudum da resim eklemeyi unutuyoruz. -
Merhaba sizin şikayetlere ek olarak bendeki cihazda da çok sorun vardı iade ettim.Yinede baya sabırlıymışsınız.Vallahi bu telefon olmamış billahi olmamış bu kadar sorun hiç ama hiç normal değil.https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/144799825
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zakiri_1905 -- 30 Temmuz 2020; 13:30:54 > -
Klasik ekstra zoomlu ve kendi kamera uygulamasındakine göre daha kalitesiz fotoğraf çekiyor olma sorunu instagram Whatsapp tarzı uygulamalarla. Acaba kimse bu sorunları yaşamıyorsa garantiye mi yollamalıyım?
Türk telekom kullanıyorum. Şebeke sorunu yaşamayan arkadaşlar hangi operatörü kullanıyor paylaşabilir mi?
En son bir güncelleme aldım:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kvothea -- 30 Temmuz 2020; 14:34:24 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X